- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.501
Sevndm ablacm Allah sifalar versn insallahdaha iyiyim şükür kanama bitti canım 10 gün oldu adeti bekliyorum bu gün gittim haftalık kan testim vardı onu yaptırdım
hcgb düşmüşmü ona bakilıyor. geçen hafta 19 olan değer 0,88 olmuş artık kurtuldum kan vermekten. gebelikte değer yükselsin derken biz düşmesi için 1 ayı geçkindir uğraşıyoruz. rabbim beterinden korusun. adet olayım bende önümdeki maçlara bakacağım inşallah
yok cnm ben gic tedavi olmadim daha adet olayimda klomene basliycam diye dua ediyorum iste
uzmuyorum cnm alistim artik yaaa elden gelen birsey yok cunkuAnladm canm evet artk yaptirrsn insallah canm üzme kndini
Evet su ve yesşil hep ya ben zaten zikir çektiğimde ilkin rüyalarım güzelleşiyor biliyor musun çok şükür rabbimeHayir olsun ablam ruya cok iyi gormussun
Amin canım gördüğüm rüya güzel iyi kalktım yani çok şükürcanım rabbim rüyanı hayırlara çıksın. Rabbim ülkemizin birliğini düzenini hiç bozmasın inşallah allah korusun
Amin canım sanada hayırlı cumalar üzülme bundada vardır Bir hayır vardır de Rabbim kalbine genişlik versin inşaallahçok şükür canım 14. şubatta öğrendiğim sağlıklıs gebelğin artık kanda tamamen bittiğini az önce öğrendim adeti bekliyorum dört gözle artık çok zor iki aydı rabbim hiçbir kadına bu dış gebilği göstermesin
Aminn aminn yüreğine sağlık
Hayır içinde kal canım rabbim rüyanı hayır çıkarsın inşaallahAy bide rüya gördüm bu arada canım ya hayır olsun inşallah bahçeyi kazdım baktım bi tarafında bi irilik var kestim açtım içinden kocaman böyle up uzun iki tane teşil halı flex çıktı tertemiz ama sonra baktım asker elbisesi şapkası ama şapka yüksek mertebe birinin yukarı doğru çıktım elimi yere indirdim yeşil tertemiz bi gölet oldu hala bahçeyle uğraşıyordum baktım iki çocuk gölete girmiş yüzüyor boğulursjnuz diyorum korkuyorum yok abla korkma boğulmayız biz diyorlar bakıyorum su o kadar temizki dibi görünüyor çıkın bak toprak yumuşarsa eşer içine çeker sizi allah korusun diyorum çıkan eşyalarda atalarımuz gömmüş diyorum savaşta tekrar lazım olursa diye ben çıkarıyorum ya savaş mı olacak ki sanki kullanayım diyorum allah korusun savaş maval olmaz falan üzerinde tarihlerde yazıyordu uyandım öyle ya
İnşallah canım inşallahHayır içinde kal canım rabbim rüyanı hayır çıkarsın inşaallah
Nice saglikli mutlu huzurlu yillara ablaaa iyiki dogdunHeyyoooo bugün benim doğum günüm
İyi ki doğdum beeennnn..
Merhaba kızlar.. herkese yeni yaşımdan selamlaaaarr
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah iyiki doğdunHeyyoooo bugün benim doğum günüm
İyi ki doğdum beeennnn..
Merhaba kızlar.. herkese yeni yaşımdan selamlaaaarr
Ne guzel iate ablamEvet su ve yesşil hep ya ben zaten zikir çektiğimde ilkin rüyalarım güzelleşiyor biliyor musun çok şükür rabbime
Suyu topluosun ablam ona sonra okuosun belli dualar var internetdede somra sabah aksam iciliyor
Nice saglikli mutlu huzurlu yillara ablaaa iyiki dogdun
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inşallah iyiki doğdun
Amma hayır olsun ablacımAy bide rüya gördüm bu arada canım ya hayır olsun inşallah bahçeyi kazdım baktım bi tarafında bi irilik var kestim açtım içinden kocaman böyle up uzun iki tane teşil halı flex çıktı tertemiz ama sonra baktım asker elbisesi şapkası ama şapka yüksek mertebe birinin yukarı doğru çıktım elimi yere indirdim yeşil tertemiz bi gölet oldu hala bahçeyle uğraşıyordum baktım iki çocuk gölete girmiş yüzüyor boğulursjnuz diyorum korkuyorum yok abla korkma boğulmayız biz diyorlar bakıyorum su o kadar temizki dibi görünüyor çıkın bak toprak yumuşarsa eşer içine çeker sizi allah korusun diyorum çıkan eşyalarda atalarımuz gömmüş diyorum savaşta tekrar lazım olursa diye ben çıkarıyorum ya savaş mı olacak ki sanki kullanayım diyorum allah korusun savaş maval olmaz falan üzerinde tarihlerde yazıyordu uyandım öyle ya
Maşallahhhhh canım benim ben de mens bitsin başlıcamKızlar zikirler bittimi herkesin benim 4 kişi var bu günde biraz çekilen inşaallah dün gecede yasin Tebareke amme süresini okudum hepiniz için dua ettim bu cuma gününün ve Recep ayının hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah
Evet su ve yesşil hep ya ben zaten zikir çektiğimde ilkin rüyalarım güzelleşiyor biliyor musun çok şükür rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?