- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.521
İyi ki doğdun canım benimHeyyoooo bugün benim doğum günüm
İyi ki doğdum beeennnn..
Merhaba kızlar.. herkese yeni yaşımdan selamlaaaarr
Çok teşekkür ederim canımmmmİyi ki doğdun canım benim
Kızlar zikirler bittimi herkesin benim 4 kişi var bu günde biraz çekilen inşaallah dün gecede yasin Tebareke amme süresini okudum hepiniz için dua ettim bu cuma gününün ve Recep ayının hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah
Arzu muz mu doğmuş iyiki doğdunnnn canmmm nice sağlıklı yillara inşallah
nice mutlu yılların olsunHeyyoooo bugün benim doğum günüm
İyi ki doğdum beeennnn..
Nagihancım canımsın.. Çok teşekkür teşekkür ediyorum.. hep beraber inşallah.. mum üflerken sizleri diledim akşam gene dileyeceğim..Arzu muz mu doğmuş iyiki doğdunnnn canmmm nice sağlıklı yillara inşallah
nice mutlu yılların olsun
Hee bebişe yoralım o zaman :)
Yeni yaşın hayırlı olsun canım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu vedeee mutlu olsun
Sende güzel yüreklisin canım benimm kuzucumOy güzel yürekli ablam burdan bile hissetiriyosun..
Hamile misiiiinnnmerhaba kızlar hayırlı,huzurlu cumalar herkesebu ay adetim ılk defa gecıktı bayagdır bu anı beklıyordum bebek sahıbı olmayı cok istıyoruz,idrar testınde 2.çizgiyi belırgın bı sekılde gormek bu ay nasıp oldu cok şükür rabbime allah kısmet ederse p.tesi doktora gidicez inşallah hersey yolundadır,allah isteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın
Hayır inşallah kuzumAmma hayır olsun ablacım
Evet kuzu çok güzel çok şükürNe guzel iate ablam
evet idrar testi pozitif çıktı canım doktordan da duyunca içim rahat edicek inşallahHamile misiiiinnn
Ay bide rüya gördüm bu arada canım ya hayır olsun inşallah bahçeyi kazdım baktım bi tarafında bi irilik var kestim açtım içinden kocaman böyle up uzun iki tane teşil halı flex çıktı tertemiz ama sonra baktım asker elbisesi şapkası ama şapka yüksek mertebe birinin yukarı doğru çıktım elimi yere indirdim yeşil tertemiz bi gölet oldu hala bahçeyle uğraşıyordum baktım iki çocuk gölete girmiş yüzüyor boğulursjnuz diyorum korkuyorum yok abla korkma boğulmayız biz diyorlar bakıyorum su o kadar temizki dibi görünüyor çıkın bak toprak yumuşarsa eşer içine çeker sizi allah korusun diyorum çıkan eşyalarda atalarımuz gömmüş diyorum savaşta tekrar lazım olursa diye ben çıkarıyorum ya savaş mı olacak ki sanki kullanayım diyorum allah korusun savaş maval olmaz falan üzerinde tarihlerde yazıyordu uyandım öyle ya
Heyyoooo bugün benim doğum günüm
İyi ki doğdum beeennnn..
Kızlar zikirler bittimi herkesin benim 4 kişi var bu günde biraz çekilen inşaallah dün gecede yasin Tebareke amme süresini okudum hepiniz için dua ettim bu cuma gününün ve Recep ayının hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah
merhaba kızlar hayırlı,huzurlu cumalar herkesebu ay adetim ılk defa gecıktı bayagdır bu anı beklıyordum bebek sahıbı olmayı cok istıyoruz,idrar testınde 2.çizgiyi belırgın bı sekılde gormek bu ay nasıp oldu cok şükür rabbime allah kısmet ederse p.tesi doktora gidicez inşallah hersey yolundadır,allah isteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın
çok sağol canım allah razı olsun altı,yedi aydır düşünüyorduk bu ay nasip oldu,rabbim sanada nasip etsin inşallah en kısa zamandahayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çift çizgi varsa hamilesindr Allahın izniyle..
ne kadardır istiyordunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?