- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.541
Aminnnn canım benim amin İnan bizde o anı çok istiyoruz artık rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inşmerhaba kızlar hayırlı,huzurlu cumalar herkesebu ay adetim ılk defa gecıktı bayagdır bu anı beklıyordum bebek sahıbı olmayı cok istıyoruz,idrar testınde 2.çizgiyi belırgın bı sekılde gormek bu ay nasıp oldu cok şükür rabbime allah kısmet ederse p.tesi doktora gidicez inşallah hersey yolundadır,allah isteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın
çok sağol canım allah razı olsun altı,yedi aydır düşünüyorduk bu ay nasip oldu
:) aşkım bu bebişle alakalı mı bilmiyorum ki nasibim artacakmış mevkim yükselecekmiş fünya ve ahirette rahat edecekmişim dini tabirlerde tabiri bu bide çok sevindirici şeyler olacak hayatım değişecekmişne güzel rüya canım temiz su ,yeşil renk hep hayırlı şeyler, tabirlerden baksana inş güzel haberlere dalalettir..ben umutsuz vaka artık bebiş rüyaları da görmüyorum
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıklı sihhatli kucağına almakta nasip olsın inşallah mutlu oldumevet idrar testi pozitif çıktı canım doktordan da duyunca içim rahat edicek inşallah
Benim bitti canım, Rabbim kabul etsin inşallahKızlar zikirler bittimi herkesin benim 4 kişi var bu günde biraz çekilen inşaallah dün gecede yasin Tebareke amme süresini okudum hepiniz için dua ettim bu cuma gününün ve Recep ayının hürmetine hepimize hayırlı evlatlar versin inşaallah
cnm sen basladinmi tedaviye calismalar nasil gdyr
Aminn inşallah bende dün bitirdim çok şükür canım :)Benim bitti canım, Rabbim kabul etsin inşallah
İyiki doğdun Canım hayırlı, bebişli yaşlarınolsun. Bi sonraki doğumgünü bebişin le kutlainşallah. 26 sıda benim doğum günüm,Heyyoooo bugün benim doğum günüm
İyi ki doğdum beeennnn..
Merhaba kızlar.. herkese yeni yaşımdan selamlaaaarr
:) aşkım bu bebişle alakalı mı bilmiyorum ki nasibim artacakmış mevkim yükselecekmiş fünya ve ahirette rahat edecekmişim dini tabirlerde tabiri bu bide çok sevindirici şeyler olacak hayatım değişecekmiş
amin canım inşallah en yakın zamanda nasıp olsun bu guzel duyguçok sevindim darısı bize inşallah sorununuz var mıydı..
sağol canım allah razı olsun dualarım sizlerleAminnnn canım benim amin İnan bizde o anı çok istiyoruz artık rabbim sağlıkla geçirmeyi nasip etsin inş
Rabbim kabul etsin canım. Şimdi tefriciye ye niyet ettim bakalım,. İnşallah hayırlısıyla bitiririm. Rabbim kabul etsin inşallahAminn inşallah bende dün bitirdim çok şükür canım :)
Amin canım cok tesekkür ederim inşallah,darısı isteyen herkese.. allah kalbinizden geçiriğiniz duaları kabul etsın bekleyişlerimizi boş çıkarmasın inş.Çok sevindim canım gözün aydın sağlıklı sihhatli kucağına almakta nasip olsın inşallah mutlu oldum
amin canım inşallah en yakın zamanda nasıp olsun bu guzel duygudemır eksılıgım dısında bi sorunum yoktu cok sukur
sağol canım benim darısı başınaönemli bişey değilmiş o bende de var tekrar hayırlı olsun..
Amin canım cok tesekkür ederim inşallah,darısı isteyen herkese.. allah kalbinizden geçiriğiniz duaları kabul etsın bekleyişlerimizi boş çıkarmasın inş.
Ooo cok iyi dilooo 5 hfta vardr bu değerKizlar doktordan geldim simdi benim doktorum yoktu baska doktor bakti oda gebesin dedi baskada bisey demedi bu arada beta hcg 1566 cikti sizce deger nasil
Ay inşallah canim ya doktor bi açıklama yapmayinca tedirgin oldumOoo cok iyi dilooo 5 hfta vardr bu değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?