- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.561
Ay inşallah canim ya doktor bi açıklama yapmayinca tedirgin oldum
Yok ben saglik ocaginda yaptirdim testi doktor haftaya kadin doguma git ultrasona baksin dedi sadeceCanm bkmadimi hic ultrasondan ya
evet idrar testi pozitif çıktı canım doktordan da duyunca içim rahat edicek inşallah[/QUOTmasalllah canim hayirli bir hamilelik yecirmen dilegiyle bizede dua et canim bu ay bizde kalalim rabbim ginlune gore vermis kendim olmusum gibi sevindim cok guzel bir haber canim
Yok ben saglik ocaginda yaptirdim testi doktor haftaya kadin doguma git ultrasona baksin dedi sadece
Ayy super bu gunki 2. Gebe haberi darisi bize kizlar cok sevindim tatlim cok guzel bir hamilelik gecirip hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsjn allahKizlar doktordan geldim simdi benim doktorum yoktu baska doktor bakti oda gebesin dedi baskada bisey demedi bu arada beta hcg 1566 cikti sizce deger nasil
Insallah canim benim dua edin bana insallah sizden de en kisa zaman da bebiş haberleri gelirHee tmm canm sen tedirgin olma hic değerin gayet iyi :) gozun aydn tekrar inşallah sağlıkla kucağına al bebisini
Amin canimcok sagol darisi başiniza insallahAyy super bu gunki 2. Gebe haberi darisi bize kizlar cok sevindim tatlim cok guzel bir hamilelik gecirip hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsjn allah
Canım Meryem sureside oku kuran biliyorsan oda çok güzel hatta birde mealini oku insan duygulaniyor ey babasız olarak Meryem annemizi hamile bırakan ,çok yaşlıyım kemiklerim gövdesi hanımım adetden kesildi benim nasıl çocuğum olacak diyen zekariya peygambere nasıl evlat bagisladıysan buradaki kardeslerime Dr banada hayırlı evlatlar ver Yarabbi aminRabbim kabul etsin canım. Şimdi tefriciye ye niyet ettim bakalım,. İnşallah hayırlısıyla bitiririm. Rabbim kabul etsin inşallah
Çok güzel baya yüksek çıkmış son adet tarihin neydiKizlar doktordan geldim simdi benim doktorum yoktu baska doktor bakti oda gebesin dedi baskada bisey demedi bu arada beta hcg 1566 cikti sizce deger nasil
3 mart tı canim acaba kaç haftaliktirÇok güzel baya yüksek çıkmış son adet tarihin neydi
Ya arkadaşlar bu telefonla başım belada ben ne yazıyorum o ne yazıyor Zekeriya as kemiklerim gevşedi benim nasıl çocuğum olur diyor ALLAH CC bana kolay buyuruyor hanımı adetden kesilmisken Zekeriya as 90 yaşında hanımı 70yaşında hamile kalıyor ve hz Yahya dünyaya geliyorCanım Meryem sureside oku kuran biliyorsan oda çok güzel hatta birde mealini oku insan duygulaniyor ey babasız olarak Meryem annemizi hamile bırakan ,çok yaşlıyım kemiklerim gövdesi hanımım adetden kesildi benim nasıl çocuğum olacak diyen zekariya peygambere nasıl evlat bagisladıysan buradaki kardeslerime Dr banada hayırlı evlatlar ver Yarabbi amin
Amin canım inşallah darısı bizlereAmin canım cok tesekkür ederim inşallah,darısı isteyen herkese.. allah kalbinizden geçiriğiniz duaları kabul etsın bekleyişlerimizi boş çıkarmasın inş.
İnşallah canım allah kabul etsin bitirirsin kız niye bitiremeyesin insan başladı mı duramıyor ki zaten bugün cuma ya kendinede ya evvel oku canım bin taneRabbim kabul etsin canım. Şimdi tefriciye ye niyet ettim bakalım,. İnşallah hayırlısıyla bitiririm. Rabbim kabul etsin inşallah
Insallah canim benim dua edin bana insallah sizden de en kisa zaman da bebiş haberleri gelir
Insallah canim benim dua edin bana insallah sizden de en kisa zaman da bebiş haberleri gelir
Kız benim koca işte bi tık level atladı belki maaşı artar ondan girmiştir rüyamaee al işte hayatın değişecek sevindirici şeylerbizi ne alakadar eder şuan ki ruh halimizle
Kız benim koca işte bi tık level atladı belki maaşı artar ondan girmiştir rüyamaaşkım şaka bi yanada ben zikir çekince rüyalarım çok güzelleşiyor ya dün hem bayağı bi dua ettim hem zikir çektim yağmurda yağıyordu b güzel hepimiz için istedim zaten ezan okununca direk dua moduna giriyorum ben alışkanlık oldu bende tabi o zamanda sadece kendime müslümanlık yapmıyorum bana size isteywn herkese diyorum hep inanki rabbim kimseyi bu konularda sınamasın canım hayırlısını tez vakitte nasip etsin inşallah
Amin inşallah cok sagol canim benimAyy D Dilay_dilo cok sevindik maasallah. Insallah guzel bir hamilelik gecirirsin canim yaa
Amin canım benim. Ben en çok kocam ne yapar diye düşünüyorum açıkcasıamin canım amin ne mutlu sana Rabbim dualarını tek tek kabul etsin..ben gevşek davranıyorum bu konuda ya zikirler vs işten eve gidince iş bitsin de tv karşısına geçeyim modundayım çok yanlış tabi..ne bileyim Allahım sesimizi duyuyor herşey vesile olsun da hayırlı haberler alalım..bazen diyorum olsa nasıl güzel olur herkes benden bu haberi bekliyor sevinirler özel hissderim şımarırım
Canım mesajlara bakamadım tam sonuçların mı çıktıAmin inşallah cok sagol canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?