- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.601
Bat ne zaman canımKızlar benim sat 27 mart, 1 nisanda bitti, 28 günde bir oluyor döngüm. Bugün sabahtan beri aniden kasığıma bi sızlamayla beraber ağrı giriyor ve göğüs uçlarımda hafif sızlama var heycanlamaya başladımkan testi icin cok erken henüz degil mi?
24 nisan canımBat ne zaman canım
Bi 10 daha bekliyorum o zamanCanım bende 2 nisanda adet oldum bugün 13. Gunu bizler için çok erken kan ve idrar testi için akışına bırakmaya çalış
Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canimAç olmakla gebelik testinin bi alakası yok canım istediğin zaman yapabilirsin sadece daha ner bilgi elde etmek için sabah idrarı veya 3-4 saat idrarını tutup yapmalısın.. Daha bismillah 3 ayda erken sıkılmışın kuzum bi ömür gececek o kocayla o kadar karamsar olma :)
Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canim
Hayır değil tabikiAdete 2 gün kala idrar testinin negativ olması kesin mıdır sizce
Daha adetime 1 hafta var canım 21 nisandaAdetin ne kadat gecikti ki canim?
benimde 20 nisan neden bu kadar erken verdiniz kanıDaha adetime 1 hafta var canım 21 nisanda
Bende senin gibiydim canım 27 ay denedik 3 klomen 2 aşılama yaptırdım nasıl zorlu bi süreç olduğunu çok iyi anlıyorum ama bu ay benim için hayırlıymış rabbim nasip etti umarım en yakında sanada nasip eder neler hissettiğini çok iyi anlıyorumYazmayim diyorum bakmayim diyorum dha cok umutlancam kafam kariscak diye uzak kapmaya calisiyorm yine kendimi burda buluyorm bazi arkadaslarn gebeligine hem seviniyorm hem icime bi sknti dusuyo.beni bilen arkadaslr vardir 16 aydir korunmuyoruz hormon tahlilleri normal esimin tahliller cok iyi ama olmadi 4 ay klomen kullandm ilk ayda kimyasal yasadim dha da bekliyorm sogan kuru yaptm olmadi bu ayda rahim filmi cektrdm o da temiz bat 17 nisan ama bi iki gun gecikme olabiliyo 19 varsayiyorm umidim yok yine gorcem kirmizilari biliyorm yaklasik 1 haftadir arada belime kasiklarima sizi vuruyor geldi geleck dusuncesyle bekliyorm kizlar dualarinizda benide unutmayin
Bugün karnımda ağrı vardı hafif hafif modem kasiliyor gibiydi gogsum çok ağrıyordubenimde 20 nisan neden bu kadar erken verdiniz kanı
hayırlısı inşallah çıkar canımBugün karnımda ağrı vardı hafif hafif modem kasiliyor gibiydi gogsum çok ağrıyordu
Daha adetime 1 hafta var canım 21 nisanda
Cok sukur canm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Benim o kadar uzun surmeden bnada nasip olur su guzel aylarda dualarini eksik etmeBende senin gibiydim canım 27 ay denedik 3 klomen 2 aşılama yaptırdım nasıl zorlu bi süreç olduğunu çok iyi anlıyorum ama bu ay benim için hayırlıymış rabbim nasip etti umarım en yakında sanada nasip eder neler hissettiğini çok iyi anlıyorum
Tabiki canım ben inş bu ay gebelik testi yapmayacağım söz verdim kendime adet günü saymayacam başka şeylere odaklamcamBi 10 daha bekliyorum o zaman
Hayırlısı olsun canım inşallah allah gönlüne göre versin beni etiketle mutlakaCanim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canim
Allah razı olsun cnm valla her gördüğüm yazıda herkese dua ediyorum Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallahCok sukur canm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Benim o kadar uzun surmeden bnada nasip olur su guzel aylarda dualarini eksik etme
Ben spora başladımm :) zayıflamam lazım yaniii bu kilolar gideceekkk hem kafamda dağılıyor iyi geliyorTabiki canım ben inş bu ay gebelik testi yapmayacağım söz verdim kendime adet günü saymayacam başka şeylere odaklamcam
Ben çok heycanlanıyorum aniden böyle kalbim çarpıyorTabiki canım ben inş bu ay gebelik testi yapmayacağım söz verdim kendime adet günü saymayacam başka şeylere odaklamcam
Canim kan testi açıklandı 0,16 çıktı negatifHayırlısı olsun canım inşallah allah gönlüne göre versin beni etiketle mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?