2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canim eşimle 3 tane normal gebelik testi aldıkaldık sonrada erkenden öğrenmenin tek yolu kan vermek diyerek özel hastaneye gittik kan verdim 1 buçuk saat sonra çıkacakmış eve geldim aldığım testten birini merak edip yaptım negatif çıktı hayırlısıyla inşallah kan testimde olur bebeğimiz şuan yokum bilerek yaptım normal testi ne olacak diye negatif oldu kan testinden haber bekliyoruz canim

Adetin ne kadat gecikti ki canim?

Bende senin gibiydim canım 27 ay denedik 3 klomen 2 aşılama yaptırdım nasıl zorlu bi süreç olduğunu çok iyi anlıyorum ama bu ay benim için hayırlıymış rabbim nasip etti umarım en yakında sanada nasip eder neler hissettiğini çok iyi anlıyorum

Cok sukur canm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Benim o kadar uzun surmeden bnada nasip olur su guzel aylarda dualarini eksik etme

Benim boyun kismimda gogsume dogru sivilce gibi kizarikliklar cikmaya basladi. Galiba adet habercisi geliyoo :)

Hayırlısı olsun canım inşallah allah gönlüne göre versin beni etiketle mutlaka

Cok sukur canm rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Benim o kadar uzun surmeden bnada nasip olur su guzel aylarda dualarini eksik etme
Allah razı olsun cnm valla her gördüğüm yazıda herkese dua ediyorum Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…