2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kizlar doktordan geldim simdi benim doktorum yoktu baska doktor bakti oda gebesin dedi baskada bisey demedi bu arada beta hcg 1566 cikti sizce deger nasil

41 KERE MAŞALLAH ÇOK GÜZEL SONUCUN CANIM PAZARTESİ SALIYA DR GİDERSEN HAYIRLISI İLE KESEYİ GÖRÜRSÜN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

Yok ben saglik ocaginda yaptirdim testi doktor haftaya kadin doguma git ultrasona baksin dedi sadece
CANIM 1500 ÜZERİ DEĞER İLE SAĞLIKLI BİR KESE GÖRÜNÜYOR BANA KALIRSA BİR SIKINTIN OLMAZSA SAĞLIK OCAĞININ DEDİĞİ GİBİ CUMAYA GİT

BU ARADA FOLİK ASİDE DEVAM ET BOL BOL CEVİZ BADEM FINDIK YE
YEŞİL SEBZELERİ TÜKET

Ayy inşallah canim ya dua edin bana bu arada tavsiyelerin icin tesekkür ederim

Yazmayim diyorum bakmayim diyorum dha cok umutlancam kafam kariscak diye uzak kapmaya calisiyorm yine kendimi burda buluyorm bazi arkadaslarn gebeligine hem seviniyorm hem icime bi sknti dusuyo.beni bilen arkadaslr vardir 16 aydir korunmuyoruz hormon tahlilleri normal esimin tahliller cok iyi ama olmadi 4 ay klomen kullandm ilk ayda kimyasal yasadim dha da bekliyorm sogan kuru yaptm olmadi bu ayda rahim filmi cektrdm o da temiz bat 17 nisan ama bi iki gun gecikme olabiliyo 19 varsayiyorm umidim yok yine gorcem kirmizilari biliyorm yaklasik 1 haftadir arada belime kasiklarima sizi vuruyor geldi geleck dusuncesyle bekliyorm kizlar dualarinizda benide unutmayin

Kızlar benim sat 27 mart, 1 nisanda bitti, 28 günde bir oluyor döngüm. Bugün sabahtan beri aniden kasığıma bi sızlamayla beraber ağrı giriyor ve göğüs uçlarımda hafif sızlama var heycanlamaya başladım kan testi icin cok erken henüz degil mi?

Canım bende 2 nisanda adet oldum bugün 13. Gunu bizler için çok erken kan ve idrar testi için akışına bırakmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…