- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.581
Heyyoooo bugün benim doğum günüm
İyi ki doğdum beeennnn..
Merhaba kızlar.. herkese yeni yaşımdan selamlaaaarr
Kizlar doktordan geldim simdi benim doktorum yoktu baska doktor bakti oda gebesin dedi baskada bisey demedi bu arada beta hcg 1566 cikti sizce deger nasil
Evet canim doktorum yoktu başka doktor bakti gebelik var dedi baskada bisey demedi haftaya kadin dogum uzmanina git ultrasona baksin dedi bu arada hcg 1566 ciktiCanım mesajlara bakamadım tam sonuçların mı çıktı
Amin canım benim. Ben en çok kocam ne yapar diye düşünüyorum açıkcası
CANIM 1500 ÜZERİ DEĞER İLE SAĞLIKLI BİR KESE GÖRÜNÜYOR BANA KALIRSA BİR SIKINTIN OLMAZSA SAĞLIK OCAĞININ DEDİĞİ GİBİ CUMAYA GİTYok ben saglik ocaginda yaptirdim testi doktor haftaya kadin doguma git ultrasona baksin dedi sadece
Insallah canim benim cok tesekkür ederim şu keseyide gorsem iyice rahatliycam valla41 KERE MAŞALLAHÇOK GÜZEL SONUCUN CANIM PAZARTESİ SALIYA DR GİDERSEN HAYIRLISI İLE KESEYİ GÖRÜRSÜN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
Ayy inşallah canim ya dua edin bana bu arada tavsiyelerin icin tesekkür ederimCANIM 1500 ÜZERİ DEĞER İLE SAĞLIKLI BİR KESE GÖRÜNÜYOR BANA KALIRSA BİR SIKINTIN OLMAZSA SAĞLIK OCAĞININ DEDİĞİ GİBİ CUMAYA GİT
BU ARADA FOLİK ASİDE DEVAM ET BOL BOL CEVİZ BADEM FINDIK YE
YEŞİL SEBZELERİ TÜKET
DUALARIM SENİNLE MERAK ETME BİR TANEM. SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖRECEKSİN İNŞALLAH EVLADINI ARALIK ANNESİSİN ALLAHIN İZNİYLEAyy inşallah canim ya dua edin bana bu arada tavsiyelerin icin tesekkür ederim
Maşallah canım gözün aydın allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahEvet canim doktorum yoktu başka doktor bakti gebelik var dedi baskada bisey demedi haftaya kadin dogum uzmanina git ultrasona baksin dedi bu arada hcg 1566 cikti
Aynen benimkide öyle ay rabbim tez vakitte hayırlısıyla çok aratmadan nasip etsin ya bizkerede isteyen herkesedeayy bende hatta dün kv ile konuştuk delirir sevinçten dedi en çok da onu baba olarak görmek istiyorum çok iyi baba olacak inş
Amin inşallah canim benim cok sagol allah razi olsun tabikide sana hepinize hep dua edicemDUALARIM SENİNLE MERAK ETME BİR TANEM. SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖRECEKSİN İNŞALLAH EVLADINI ARALIK ANNESİSİN ALLAHIN İZNİYLE
DUA ET BİZİM İÇİNDE OLDUMU
Amin canim cok sagol darısi başına inşalllaaaaaaaahhhhhhMaşallah canım gözün aydın allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Senin bi 5haftalık vardır ozaman canım sen gitsen keseyi görürsün . Doktora gitde tahliller yapsın ilaç veriyor ona göre3 mart tı canim acaba kaç haftaliktir
Amin inşallah canım :)Amin canim cok sagol darısi başına inşalllaaaaaaaahhhhhh
Aynen canim hafta içi gidicem seninde gebelik vardi demi sen naptinSenin bi 5haftalık vardır ozaman canım sen gitsen keseyi görürsün . Doktora gitde tahliller yapsın ilaç veriyor ona göre
Canım bende 2 nisanda adet oldum bugün 13. Gunu bizler için çok erken kan ve idrar testi için akışına bırakmaya çalışKızlar benim sat 27 mart, 1 nisanda bitti, 28 günde bir oluyor döngüm. Bugün sabahtan beri aniden kasığıma bi sızlamayla beraber ağrı giriyor ve göğüs uçlarımda hafif sızlama var heycanlamaya başladımkan testi icin cok erken henüz degil mi?
Erken canım benimAdete 2 gün kala idrar testinin negativ olması kesin mıdır sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?