- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.641
Bende kuzum bu ay mola hahahahahaBen bu ay hic bisey yaomicam bebis icin ebrumm bu ay mola kasmadan kendimi yasamak istiyorum biraz amann yaa
İyi bnce canım sonucta iki günde bir katlanıyo sayı iki katına benim düşüktü 304 felanInsallah carşamba görürsun canim ya bisey sorcam benim degerim normalmi bazi yazilar falan okudum cogu kişinin 4 yada 5 haftalikken degeri 2500 küsürun üstunde aceba benim degerim iyimidir ya 1566 cikmişti
Bilmiyorum ki herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok canımAma daha erkendi belki yükselir
Canım şuna çok inanıyorum hamile kaldığım ay pilates yapıp deli gibi mekik çekiyo ip atlıyordum ve bebeğime bişey olmadı yani Rabbim istedikten sonra sımsıkı tutunuyor :) ama yinede dikkatli olmak lazımBende koşu bandı alayım dedim ama vazgeçtim kondisyon bisikletiyle iyi kilo veriyorum bende işte aynen senin düşündüğün gibi belki dediğim için çok yüklenemiyorum ya
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Orası öyle tabi canım benim kardeşimde kocaman kanepeleri boyuna kaldırıp yerlerini değişip duruyordu hamileymişte haberi yokCanım şuna çok inanıyorum hamile kaldığım ay pilates yapıp deli gibi mekik çekiyo ip atlıyordum ve bebeğime bişey olmadı yani Rabbim istedikten sonra sımsıkı tutunuyor :) ama yinede dikkatli olmak lazım
İnşallah canim2 gun sonra seninse 3000 kusur olur cnmn uzulmw
Bende iyiyim ablacımmmİyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Allah iyilik versin kuzuBende iyiyim ablacımmm
Esime diyorum korun bu ay bana sormaBende kuzum bu ay mola hahahahaha
Süpersiniz vallaBurda herkes çok candan tanımıyoruz birbirimizi ama desteğimiz çok :) herkesin derdi aynı ve birbirimizi iyi anlıyoruz
Adetin ne zaman canimSüpersiniz vallaBen mutlu haberi alırsam ilk size vericem. Fikirleşiriz nasıl eşime söyliyceğimi Hala kasılmalarım devam ediyo meraktan ölücem artık
Hahahahaha iyi fikirEsime diyorum korun bu ay bana sorma
Ay kaynanam bende kalacak artik seviyorum onu ama ne bilim yanindayken kocanin cayini doldur kocana pecete getir falan yapio acaba bemim evimdede surekli boyle yaparmi yada ben isten gelir gelmez yatarsam yanlis anlarmi yada yatagimi toplamadan kacsam sabah bisey dermi yada ay bi suru sey takildi kafama nasil yapacam ya banyo falan yaparkende utanirim ben ayy gitti kafam harbiden ..Hahahahaha iyi fikir
Ne olcak cnm ben kayinvalideme yaşıyorum çok da iyiyiz çok şükür sen nasıl gidersen sana öyle gelir unutma rahat olAy kaynanam bende kalacak artik seviyorum onu ama ne bilim yanindayken kocanin cayini doldur kocana pecete getir falan yapio acaba bemim evimdede surekli boyle yaparmi yada ben isten gelir gelmez yatarsam yanlis anlarmi yada yatagimi toplamadan kacsam sabah bisey dermi yada ay bi suru sey takildi kafama nasil yapacam ya banyo falan yaparkende utanirim ben ayy gitti kafam harbiden ..
Evet canım biliyorum. Hatta geçen ay başladım ama adet olunca devam edecek kimse bulamadım malesef:-( yarım kaldıCanım Meryem sureside oku kuran biliyorsan oda çok güzel hatta birde mealini oku insan duygulaniyor ey babasız olarak Meryem annemizi hamile bırakan ,çok yaşlıyım kemiklerim gövdesi hanımım adetden kesildi benim nasıl çocuğum olacak diyen zekariya peygambere nasıl evlat bagisladıysan buradaki kardeslerime Dr banada hayırlı evlatlar ver Yarabbi amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?