2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Insallah carşamba görürsun canim ya bisey sorcam benim degerim normalmi bazi yazilar falan okudum cogu kişinin 4 yada 5 haftalikken degeri 2500 küsürun üstunde aceba benim degerim iyimidir ya 1566 cikmişti
İyi bnce canım sonucta iki günde bir katlanıyo sayı iki katına benim düşüktü 304 felan

Bende koşu bandı alayım dedim ama vazgeçtim kondisyon bisikletiyle iyi kilo veriyorum bende işte aynen senin düşündüğün gibi belki dediğim için çok yüklenemiyorum ya
Canım şuna çok inanıyorum hamile kaldığım ay pilates yapıp deli gibi mekik çekiyo ip atlıyordum ve bebeğime bişey olmadı yani Rabbim istedikten sonra sımsıkı tutunuyor :) ama yinede dikkatli olmak lazım

Orası öyle tabi canım benim kardeşimde kocaman kanepeleri boyuna kaldırıp yerlerini değişip duruyordu hamileymişte haberi yok

Burda herkes çok candan tanımıyoruz birbirimizi ama desteğimiz çok :) herkesin derdi aynı ve birbirimizi iyi anlıyoruz
Süpersiniz valla Ben mutlu haberi alırsam ilk size vericem. Fikirleşiriz nasıl eşime söyliyceğimi Hala kasılmalarım devam ediyo meraktan ölücem artık

Hahahahaha iyi fikir
Ay kaynanam bende kalacak artik seviyorum onu ama ne bilim yanindayken kocanin cayini doldur kocana pecete getir falan yapio acaba bemim evimdede surekli boyle yaparmi yada ben isten gelir gelmez yatarsam yanlis anlarmi yada yatagimi toplamadan kacsam sabah bisey dermi yada ay bi suru sey takildi kafama nasil yapacam ya banyo falan yaparkende utanirim ben ayy gitti kafam harbiden ..

Ne olcak cnm ben kayinvalideme yaşıyorum çok da iyiyiz çok şükür sen nasıl gidersen sana öyle gelir unutma rahat ol

Evet canım biliyorum. Hatta geçen ay başladım ama adet olunca devam edecek kimse bulamadım malesef:-( yarım kaldı

Hayırlı geceler arkadaşlar... Belki size de umut olur diye anlatıyorum. Ben 6 yıl çocuk için bekledim. Gitmedik doktor birakmadim. Özelinden devlet hastanesine kadar. O kadar iğne ilaç yedim. Doktorlar sizin çocuğunuzun olmaması için bi sebep yok belli ki zamana ihtiyacınız var dediler en son aşılama denedik. Şiddetli bi sancı ve kanamayla o hayalimde suya düştü maalesef. Doktora tekrar gittim iki üc ay kendimi toparlamak istiyorum moralim tüp bebek kaldıracak durumda değil dedim. Öyle anlaştık ikinci ay tüp bebek için randevu verdi. Tüp bebek yapilacak olan ay adet olmayı bekliyodum baktim bir gün gecikti iki gün üç gün derken bi haftam geçti evde test yaptım iki çizgi ama biri silikdi inanmadim kan verdim ve mutlu haber hamileymişim. Yani diyecegim o ki umut herşeyden önemli. Tamam tedavi de önemli ama önce dua ve umut etmek daha önemli. Ben kaynanamla yaşıyorum birazda sorunlu bi ailem var ama esimi de çok seviyorum hep şöyle dua ettim Allahim bu eve katlanmak için bi sebep ver bana sonunda oldu şuan 6 haftalık hamileyim Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…