2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ben gittim canım görünmedi ultrasonda çok küçük dedi tekrr carsamba gitcem bende
Insallah carşamba görürsun canim ya bisey sorcam benim degerim normalmi bazi yazilar falan okudum cogu kişinin 4 yada 5 haftalikken degeri 2500 küsürun üstunde aceba benim degerim iyimidir ya 1566 cikmişti

Seninde mi kondisyon bisikletin var ay ben bekleyeyim dedim balktım olmuyor başladım bugün canım
Evet canım benimde koşu bandı var bisiklet vat eşim spora meraklı onun dambılları benim pilates setim var.. Gebelik şüphem olduğu için pilates yapamıyorum ama digerlerini yavaş yavaş yapıyorm

Evet canım benimde koşu bandı var bisiklet vat eşim spora meraklı onun dambılları benim pilates setim var.. Gebelik şüphem olduğu için pilates yapamıyorum ama digerlerini yavaş yavaş yapıyorm
Bende koşu bandı alayım dedim ama vazgeçtim kondisyon bisikletiyle iyi kilo veriyorum bende işte aynen senin düşündüğün gibi belki dediğim için çok yüklenemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…