- 14 Haziran 2016
- 1.207
- 520
- 23
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.621
Canim kan testi açıklandı 0,16 çıktı negatifCok erken vermissiniz insallah hayirlisi olur. Olmazsa da uzulmeyin yasiniz cok genc :)
Bende 57 den 54 e düştüm çok şükür az yiyorum bisiklet sürüyorm kitap okuyorum yani uzak kalmaya çalışıyorum gebeliktenBen spora başladımm :) zayıflamam lazım yaniii bu kilolar gideceekkk hem kafamda dağılıyor iyi geliyor
İnş tutar ilk denemede canım tutmazsa bi süre sonra bizim gibi oluyorsun heyecan olmuyo :)))Ben çok heycanlanıyorum aniden böyle kalbim çarpıyorBakalım ilk deneme heralde ondan böyleyim
Üzüldüm canım ama canını sıkma daha yeni evlisin olur inşallah :)Canim kan testi açıklandı 0,16 çıktı negatif
Ben gittim canım görünmedi ultrasonda çok küçük dedi tekrr carsamba gitcem bendeAynen canim hafta içi gidicem seninde gebelik vardi demi sen naptin
Insallah carşamba görürsun canim ya bisey sorcam benim degerim normalmi bazi yazilar falan okudum cogu kişinin 4 yada 5 haftalikken degeri 2500 küsürun üstunde aceba benim degerim iyimidir ya 1566 cikmiştiBen gittim canım görünmedi ultrasonda çok küçük dedi tekrr carsamba gitcem bende
Senin hcg kaç çıkmıştiBen gittim canım görünmedi ultrasonda çok küçük dedi tekrr carsamba gitcem bende
Hayırlısıyla inşallah canımÜzüldüm canım ama canını sıkma daha yeni evlisin olur inşallah :)
Seninde mi kondisyon bisikletin var ay ben bekleyeyim dedim balktım olmuyor başladım bugün canımBende 57 den 54 e düştüm çok şükür az yiyorum bisiklet sürüyorm kitap okuyorum yani uzak kalmaya çalışıyorum gebelikten
2 gun sonra seninse 3000 kusur olur cnmn uzulmwInsallah carşamba görürsun canim ya bisey sorcam benim degerim normalmi bazi yazilar falan okudum cogu kişinin 4 yada 5 haftalikken degeri 2500 küsürun üstunde aceba benim degerim iyimidir ya 1566 cikmişti
Çok erken ama canım yaCanim kan testi açıklandı 0,16 çıktı negatif
Ben bu ay hic bisey yaomicam bebis icin ebrumm bu ay mola kasmadan kendimi yasamak istiyorum biraz amann yaaGruba yeniler gelmiş çok sevindim inş güzel haberler alalım hepinizden
Ama daha erkendi belki yükselirCanim kan testi açıklandı 0,16 çıktı negatif
İnşallah isteyen herkese Allah hayırlısıyla nasip ederİnş tutar ilk denemede canım tutmazsa bi süre sonra bizim gibi oluyorsun heyecan olmuyo :)))
Evet canım benimde koşu bandı var bisiklet vat eşim spora meraklı onun dambılları benim pilates setim var.. Gebelik şüphem olduğu için pilates yapamıyorum ama digerlerini yavaş yavaş yapıyormSeninde mi kondisyon bisikletin var ay ben bekleyeyim dedim balktım olmuyor başladım bugün canım
Burda herkes çok candan tanımıyoruz birbirimizi ama desteğimiz çok :) herkesin derdi aynı ve birbirimizi iyi anlıyoruzİnşallah isteyen herkese Allah hayırlısıyla nasip ederÇok sevdim bu forumu çok
Bende koşu bandı alayım dedim ama vazgeçtim kondisyon bisikletiyle iyi kilo veriyorum bende işte aynen senin düşündüğün gibi belki dediğim için çok yüklenemiyorum yaEvet canım benimde koşu bandı var bisiklet vat eşim spora meraklı onun dambılları benim pilates setim var.. Gebelik şüphem olduğu için pilates yapamıyorum ama digerlerini yavaş yavaş yapıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?