- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.661
Kuzum stres olma sen yeter tabi ki birşey olmaz sakin olkızlar hala hastayım ne bitmez hastalıkmış bugün ovulasyon günüm takvime göre hastayken hamile kalınır mı vücut zayıf düştü sonuçta
Tebrikler canım benim ya İnan okudukça içim açıldı rabbim sağlıkla nasip etsin inşHayırlı geceler arkadaşlar... Belki size de umut olur diye anlatıyorum. Ben 6 yıl çocuk için bekledim. Gitmedik doktor birakmadim. Özelinden devlet hastanesine kadar. O kadar iğne ilaç yedim. Doktorlar sizin çocuğunuzun olmaması için bi sebep yok belli ki zamana ihtiyacınız var dediler en son aşılama denedik. Şiddetli bi sancı ve kanamayla o hayalimde suya düştü maalesef. Doktora tekrar gittim iki üc ay kendimi toparlamak istiyorum moralim tüp bebek kaldıracak durumda değil dedim. Öyle anlaştık ikinci ay tüp bebek için randevu verdi. Tüp bebek yapilacak olan ay adet olmayı bekliyodum baktim bir gün gecikti iki gün üç gün derken bi haftam geçti evde test yaptım iki çizgi ama biri silikdi inanmadim kan verdim ve mutlu haber hamileymişim. Yani diyecegim o ki umut herşeyden önemli. Tamam tedavi de önemli ama önce dua ve umut etmek daha önemli. Ben kaynanamla yaşıyorum birazda sorunlu bi ailem var ama esimi de çok seviyorum hep şöyle dua ettim Allahim bu eve katlanmak için bi sebep ver bana sonunda oldu şuan 6 haftalık hamileyim Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasını...
aaa iyi hadi cnm bende bu ay gecikmemin 2. ayindayim bende adet olunca kloemene basliycam hadi hayirlisi ile olur bebegin kac yumurtan toplandi cnm haturladigim kadariyla rezervin azdi seninBaşladık canım geçen ay yumurta toplandı bu ay transfer olacagim insallah adetimi bekliyoruz :) sen neler yapiyorsun
Aynen canım zor ama mutlu son a değer baksanaİnsallah cnm çok sağol dileyen herkes bu duyguyu tadar inşallah. Biraz içini rahatlattiysam ne mutlu bana. Zor bi süreç biliyorum.
Ovulasyon gününü takvime göre değil de kendi vucuduna gore ayarla iyi takip Etsen zaten vücut sinyali veriyor sıkma canini kendini kasma bu kadar :-(kızlar hala hastayım ne bitmez hastalıkmış bugün ovulasyon günüm takvime göre hastayken hamile kalınır mı vücut zayıf düştü sonuçta
Benim daha uzuuuunn bi yolum var ama her saniyesi çok güzelAynen canım zor ama mutlu son a değer baksana
Sağlıkla devam etsin canım inşallah meleğin sana şans mutluluk getirsinBenim daha uzuuuunn bi yolum var ama her saniyesi çok güzel
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı cana kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahİnsallah cnm çok sağol dileyen herkes bu duyguyu tadar inşallah. Biraz içini rahatlattiysam ne mutlu bana. Zor bi süreç biliyorum.
Hayırlısı olsun canım benim stresden etkileniyorsun bekle hele bi ol ondan sonra düşünürsün yıpratma kendinigecikmemin ikinci gunude bitti bugun dugun vardi orda oynarken sanki karnim agriyor gibi hissettim gittim baktim birsey yoktu ama sanki pedim kan kokuyor gibi geldi yaa yarina kalmaz adet olurum gibi
Zaten gebelik belirtileri de adet belirtileri gibi başlıyor. Kasik bel ağrısı göğüs hassasiyeti her an adet olacakmış hissi bunlara ek bi de kasık batması var ben öyle anlamistim sol bacagimi bile kasiyordu bu batma inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini duyarız inşallahgecikmemin ikinci gunude bitti bugun dugun vardi orda oynarken sanki karnim agriyor gibi hissettim gittim baktim birsey yoktu ama sanki pedim kan kokuyor gibi geldi yaa yarina kalmaz adet olurum gibi
Çok tsk ederim Allahım kimsenin duasını geri çevirmez insallah.Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı cana kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah
ayyy cnm bekliyroum zaten olcam diye bu ay zaten hic umidim yoktu olsunda bir an once klomene basliyim diyrodum bu ayda o benimle inatlasiyir yaa ben kasik cektirme yaptirmistim orda teyze yanlis biseymi yapti acabaHayırlısı olsun canım benim stresden etkileniyorsun bekle hele bi ol ondan sonra düşünürsün yıpratma kendini
AminnnnÇok tsk ederim Allahım kimsenin duasını geri çevirmez insallah.
bu bacagimi kasmiyorda cnm arada sol kasigim fena batiyir ama adet olacagima yoruyorum hep sadece belim agriyor benim bide bugun karnim agridi dugunde oda simdi hic agrim sizim yok biraz belimde var gigus agrimda yok hic normalde adetten 2 gub once acilardi ama yok gec yumurtladim galiba ondan geciktiZaten gebelik belirtileri de adet belirtileri gibi başlıyor. Kasik bel ağrısı göğüs hassasiyeti her an adet olacakmış hissi bunlara ek bi de kasık batması var ben öyle anlamistim sol bacagimi bile kasiyordu bu batma inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini duyarız inşallah
Yok kuzum sanmıyorum ümidim Yok deme olmasa stres olmazdın bu kadar seni seniayyy cnm bekliyroum zaten olcam diye bu ay zaten hic umidim yoktu olsunda bir an once klomene basliyim diyrodum bu ayda o benimle inatlasiyir yaa ben kasik cektirme yaptirmistim orda teyze yanlis biseymi yapti acaba
kizzz yok yaaa hic stres olmadim gercekten sadece adet gelsede tedaviye baslasam diye stres olmustum ben ida gelmedi baksana yaa :)Yok kuzum sanmıyorum ümidim Yok deme olmasa stres olmazdın bu kadar seni senibekle bakalım rabbim ne derse o olacak sen yine de adeti çağırma ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?