2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Tebrikler canım benim ya İnan okudukça içim açıldı rabbim sağlıkla nasip etsin inş

Başladık canım geçen ay yumurta toplandı bu ay transfer olacagim insallah adetimi bekliyoruz :) sen neler yapiyorsun
aaa iyi hadi cnm bende bu ay gecikmemin 2. ayindayim bende adet olunca kloemene basliycam hadi hayirlisi ile olur bebegin kac yumurtan toplandi cnm haturladigim kadariyla rezervin azdi senin

kızlar hala hastayım ne bitmez hastalıkmış bugün ovulasyon günüm takvime göre hastayken hamile kalınır mı vücut zayıf düştü sonuçta
Ovulasyon gününü takvime göre değil de kendi vucuduna gore ayarla iyi takip Etsen zaten vücut sinyali veriyor sıkma canini kendini kasma bu kadar :-(

gecikmemin ikinci gunude bitti bugun dugun vardi orda oynarken sanki karnim agriyor gibi hissettim gittim baktim birsey yoktu ama sanki pedim kan kokuyor gibi geldi yaa yarina kalmaz adet olurum gibi
Hayırlısı olsun canım benim stresden etkileniyorsun bekle hele bi ol ondan sonra düşünürsün yıpratma kendini

gecikmemin ikinci gunude bitti bugun dugun vardi orda oynarken sanki karnim agriyor gibi hissettim gittim baktim birsey yoktu ama sanki pedim kan kokuyor gibi geldi yaa yarina kalmaz adet olurum gibi
Zaten gebelik belirtileri de adet belirtileri gibi başlıyor. Kasik bel ağrısı göğüs hassasiyeti her an adet olacakmış hissi bunlara ek bi de kasık batması var ben öyle anlamistim sol bacagimi bile kasiyordu bu batma inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini duyarız inşallah

Hayırlısı olsun canım benim stresden etkileniyorsun bekle hele bi ol ondan sonra düşünürsün yıpratma kendini
ayyy cnm bekliyroum zaten olcam diye bu ay zaten hic umidim yoktu olsunda bir an once klomene basliyim diyrodum bu ayda o benimle inatlasiyir yaa ben kasik cektirme yaptirmistim orda teyze yanlis biseymi yapti acaba

bu bacagimi kasmiyorda cnm arada sol kasigim fena batiyir ama adet olacagima yoruyorum hep sadece belim agriyor benim bide bugun karnim agridi dugunde oda simdi hic agrim sizim yok biraz belimde var gigus agrimda yok hic normalde adetten 2 gub once acilardi ama yok gec yumurtladim galiba ondan gecikti

ayyy cnm bekliyroum zaten olcam diye bu ay zaten hic umidim yoktu olsunda bir an once klomene basliyim diyrodum bu ayda o benimle inatlasiyir yaa ben kasik cektirme yaptirmistim orda teyze yanlis biseymi yapti acaba
Yok kuzum sanmıyorum ümidim Yok deme olmasa stres olmazdın bu kadar seni seni bekle bakalım rabbim ne derse o olacak sen yine de adeti çağırma ne olur ne olmaz

Yok kuzum sanmıyorum ümidim Yok deme olmasa stres olmazdın bu kadar seni seni bekle bakalım rabbim ne derse o olacak sen yine de adeti çağırma ne olur ne olmaz
kizzz yok yaaa hic stres olmadim gercekten sadece adet gelsede tedaviye baslasam diye stres olmustum ben ida gelmedi baksana yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…