2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende hic beklemedigim bi anda hamile kaldım olumsuz düşünme hatta hic düşünme bak benim asilamam tutmadı dedim kendime galiba olmayacak hem eşimi hem kendimi huzursuz etmeyim Rabbim verir de olursa kuzum derim olmazsa yazım derim dedim kendi haline bıraktım çocuk meselesini rafa kaldırdım bu karardan sonra ikinci ay hamile kalmişim.

nasip kismet cnm bnm olmadigina eminim ama insan anlamazmi hic hamile oldugunu

İnşallah kuzum bizimde 8 ay oldu hiç korunmadık bekliyorum rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inş

Kızlar herşey olacağına varır ben 36 yaşımda evlendim .Ama kafaya çocuk falan takmıyorum bebek istiyorum fakat ne zaman olursa diyorum evlendigimin 4.ayı köye gidicez ben eşime diyorumki yolculuk yapacağız adet olayım öyle çıkalım yola neyse zavallım benim adeti bekliyor ben adet olmuyorum dediki senin adeti beklersek benim izin bitecek yola çıktık Yok köye geldik yok ama hiç bir belirtide yok sonunda adetim geceli 1 hafta olmuştu rahmetli anneciğim kızım sen Bir test yap dedi yaptimki hamileyim o yüzden belirtilere hiç takilmayin birinci işaret adetin gecikmesi ikincisi mide bulantısı kızlar bende hiç biri olmadı sadece karnım şişti okadar ne aserme nede mide bulantısı çok uzattım kusura bakmayın iyi geceler

Darisi bizim başımıza

Estağfurullah ablacım ne uzatması Maşallahhhhh çok güzel bir hikaye darısı bize

Hayırlı olsun canım bende 2 yılı aşkın süre tedavi görüp kendime mola verdiğim ve adet olup tüp bebeğe gitmeyi beklediğim zamanda hamile kalmışım suan tam 6 haftalığız Allah sağlıkla kucagımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…