- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.681
Bende hic beklemedigim bi anda hamile kaldım olumsuz düşünme hatta hic düşünme bak benim asilamam tutmadı dedim kendime galiba olmayacak hem eşimi hem kendimi huzursuz etmeyim Rabbim verir de olursa kuzum derim olmazsa yazım derim dedim kendi haline bıraktım çocuk meselesini rafa kaldırdım bu karardan sonra ikinci ay hamile kalmişim.bu bacagimi kasmiyorda cnm arada sol kasigim fena batiyir ama adet olacagima yoruyorum hep sadece belim agriyor benim bide bugun karnim agridi dugunde oda simdi hic agrim sizim yok biraz belimde var gigus agrimda yok hic normalde adetten 2 gub once acilardi ama yok gec yumurtladim galiba ondan gecikti
İnşallah hamiledirsin teyze olarak neler yapacam sanakizzz yok yaaa hic stres olmadim gercekten sadece adet gelsede tedaviye baslasam diye stres olmustum ben ida gelmedi baksana yaa :)
ediyorum zaten takvime paralel gidiyorOvulasyon gününü takvime göre değil de kendi vucuduna gore ayarla iyi takip Etsen zaten vücut sinyali veriyor sıkma canini kendini kasma bu kadar :-(
ay hadi bklim insaallh :) rabbim hepomize versn vnm bnmİnşallah hamiledirsin teyze olarak neler yapacam sana
nasip kismet cnm bnm olmadigina eminim ama insan anlamazmi hic hamile oldugunuBende hic beklemedigim bi anda hamile kaldım olumsuz düşünme hatta hic düşünme bak benim asilamam tutmadı dedim kendime galiba olmayacak hem eşimi hem kendimi huzursuz etmeyim Rabbim verir de olursa kuzum derim olmazsa yazım derim dedim kendi haline bıraktım çocuk meselesini rafa kaldırdım bu karardan sonra ikinci ay hamile kalmişim.
tamam canım benim inşallah olurKuzum stres olma sen yeter tabi ki birşey olmaz sakin ol
İnşallah kuzum bizimde 8 ay oldu hiç korunmadık bekliyorum rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşBende 7 aylık evliyim sadece ili bi buçuk ay korun dum snra hep yaptım ama tutmadı inşallah bu ay tutar erken gebelik de adet öncesi gaz sorunu kaşık kasılma şarı varmış onlar bende var halsizlik hep uyku isteği var inşallah tutmuştur bende anne olurum adetine 9 gün var
Amin kuzum benimay hadi bklim insaallh :) rabbim hepomize versn vnm bnm
İnşallah kuzum bizimde 8 ay oldu hiç korunmadık bekliyorum rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inş
Kızlar herşey olacağına varır ben 36 yaşımda evlendim .Ama kafaya çocuk falan takmıyorum bebek istiyorum fakat ne zaman olursa diyorum evlendigimin 4.ayı köye gidicez ben eşime diyorumki yolculuk yapacağız adet olayım öyle çıkalım yola neyse zavallım benim adeti bekliyor ben adet olmuyorum dediki senin adeti beklersek benim izin bitecek yola çıktık Yok köye geldik yok ama hiç bir belirtide yok sonunda adetim geceli 1 hafta olmuştu rahmetli anneciğim kızım sen Bir test yap dedi yaptimki hamileyim o yüzden belirtilere hiç takilmayin birinci işaret adetin gecikmesi ikincisi mide bulantısı kızlar bende hiç biri olmadı sadece karnım şişti okadar ne aserme nede mide bulantısı çok uzattım kusura bakmayın iyi geceler
Estağfurullah ablacım ne uzatması Maşallahhhhh çok güzel bir hikaye darısı bizeKızlar herşey olacağına varır ben 36 yaşımda evlendim .Ama kafaya çocuk falan takmıyorum bebek istiyorum fakat ne zaman olursa diyorum evlendigimin 4.ayı köye gidicez ben eşime diyorumki yolculuk yapacağız adet olayım öyle çıkalım yola neyse zavallım benim adeti bekliyor ben adet olmuyorum dediki senin adeti beklersek benim izin bitecek yola çıktık Yok köye geldik yok ama hiç bir belirtide yok sonunda adetim geceli 1 hafta olmuştu rahmetli anneciğim kızım sen Bir test yap dedi yaptimki hamileyim o yüzden belirtilere hiç takilmayin birinci işaret adetin gecikmesi ikincisi mide bulantısı kızlar bende hiç biri olmadı sadece karnım şişti okadar ne aserme nede mide bulantısı çok uzattım kusura bakmayın iyi geceler
Amin inşallah canımDarisi bizim başımıza
Cansın can seviyorum sizleriEstağfurullah ablacım ne uzatması Maşallahhhhh çok güzel bir hikaye darısı bize
9 gün var canım benimAdetin ne zaman canim
Hayırlı olsun canım bende 2 yılı aşkın süre tedavi görüp kendime mola verdiğim ve adet olup tüp bebeğe gitmeyi beklediğim zamanda hamile kalmışım suan tam 6 haftalığız Allah sağlıkla kucagımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsinHayırlı geceler arkadaşlar... Belki size de umut olur diye anlatıyorum. Ben 6 yıl çocuk için bekledim. Gitmedik doktor birakmadim. Özelinden devlet hastanesine kadar. O kadar iğne ilaç yedim. Doktorlar sizin çocuğunuzun olmaması için bi sebep yok belli ki zamana ihtiyacınız var dediler en son aşılama denedik. Şiddetli bi sancı ve kanamayla o hayalimde suya düştü maalesef. Doktora tekrar gittim iki üc ay kendimi toparlamak istiyorum moralim tüp bebek kaldıracak durumda değil dedim. Öyle anlaştık ikinci ay tüp bebek için randevu verdi. Tüp bebek yapilacak olan ay adet olmayı bekliyodum baktim bir gün gecikti iki gün üç gün derken bi haftam geçti evde test yaptım iki çizgi ama biri silikdi inanmadim kan verdim ve mutlu haber hamileymişim. Yani diyecegim o ki umut herşeyden önemli. Tamam tedavi de önemli ama önce dua ve umut etmek daha önemli. Ben kaynanamla yaşıyorum birazda sorunlu bi ailem var ama esimi de çok seviyorum hep şöyle dua ettim Allahim bu eve katlanmak için bi sebep ver bana sonunda oldu şuan 6 haftalık hamileyim Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?