- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.701
İnşallah canım. Valla iyi oldu seni Allah gönderdi bana bisey sorcam doktora gittin mi bebek göründü mü? Bende görünmedi daha kalp atışına da bakilmadi normal mi ki bunlarHayırlı olsun canım bende 2 yılı aşkın süre tedavi görüp kendime mola verdiğim ve adet olup tüp bebeğe gitmeyi beklediğim zamanda hamile kalmışım suan tam 6 haftalığız Allah sağlıkla kucagımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
gunaydin cnmGünaydın canlar
Gittim canım kesenin içindr ufak bi parça oluşmaya başlamış ama çok küçük bu yüzden çoook derindende olsa kalp atışlarını duyduk kısmetse perşembe günü tam olarak dinliycez kalbini ferah tut doktordan da kaynaklı olabilir benim doktorumda baya ugraştı görebilmek içinİnşallah canım. Valla iyi oldu seni Allah gönderdi bana bisey sorcam doktora gittin mi bebek göründü mü? Bende görünmedi daha kalp atışına da bakilmadi normal mi ki bunlar
Hayırlısıyla üçüncü güne başladın nedense senden hayırlı haber alacagıma inanıyorum seni tanımıyorum ama içime öyle doğuyogunaydin cnm
Biliyorum bwnde iyiyim onunla severim ama eskiler ya ben evine gidim iscikisi yorgunda olsam herseyi yapiyorum seve seve ama iste benim isim cok yorucu zaten o hizmeti yapamayabilirimNe olcak cnm ben kayinvalideme yaşıyorum çok da iyiyiz çok şükür sen nasıl gidersen sana öyle gelir unutma rahat ol
Canım gec döllenme olmuş olabilir sen 6 haftalık düşünüyosundur belki daha küçüktür ve ondan görememiştir bide eğer devlete gittiysen çok önemsemiyorlar sen gönlünü ferah tut herşey güzel olacakBenim doktor iki hafta sonra daha net olur diye mi dün bakmadi acaba erken dedi kesen oluşmuş dedi sadece bebegi gördüm demedi
Yok devlete gitmedim özel hastanede değil özel muayenehane. Doktor da konyanin en iyi doktoru deniyor tüm tedavimi de ona yaptırdım ama niye boyle yapti anlamadım ki gerçi o bizden daha iyi bilir de işte benim pimpiriğim belki deCanım gec döllenme olmuş olabilir sen 6 haftalık düşünüyosundur belki daha küçüktür ve ondan görememiştir bide eğer devlete gittiysen çok önemsemiyorlar sen gönlünü ferah tut herşey güzel olacak
Olabilir canım bide ilk olunca insan baya pimpirikleniyo ben mesela kolay bi hamilelik olsun diye dua ediyorum 2 dak sonra neden bulantım yok diye evham yapıyorumYok devlete gitmedim özel hastanede değil özel muayenehane. Doktor da konyanin en iyi doktoru deniyor tüm tedavimi de ona yaptırdım ama niye boyle yapti anlamadım ki gerçi o bizden daha iyi bilir de işte benim pimpiriğim belki de
Bulantı bende de çok fazla yok ama canım pek bisey istemiyor yeşillik limon yoğurt yiyebiliyorum sadece eşim de dalga geçiyor boyle yemeyip de cücük kadar bi çocuk verirsen elime sorarım sana diyeOlabilir canım bide ilk olunca insan baya pimpirikleniyo ben mesela kolay bi hamilelik olsun diye dua ediyorum 2 dak sonra neden bulantım yok diye evham yapıyorum
Canım hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin belirtilerini yazar misinOlabilir canım bide ilk olunca insan baya pimpirikleniyo ben mesela kolay bi hamilelik olsun diye dua ediyorum 2 dak sonra neden bulantım yok diye evham yapıyorum
Benim iştahım yerinde maaşallah doğuma kadar 100 kilo olurumBulantı bende de çok fazla yok ama canım pek bisey istemiyor yeşillik limon yoğurt yiyebiliyorum sadece eşim de dalga geçiyor boyle yemeyip de cücük kadar bi çocuk verirsen elime sorarım sana diye
Allah razı olsun canım cümlemize nasip etsin inşallah valla ben belirtilere pek dikkat etmedim acıkçası uzun tedavilerden sonra ara verdiğim süreçte Rabbim nasip etti adet belirtileri vardı sadece göğüste hassasiyet karın agrısı adet olcam diye bekliyodum o yüzden başka seyler olmuş olabilir ama ben hatırlamıyorumCanım hayırlı olsun bu arada inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin belirtilerini yazar misin
Guanydin kızlar fena gaz sancim var iki üç gündür ya sizce belirti mi :/
A
Allah razı olsun canım cümlemize nasip etsin inşallah valla ben belirtilere pek dikkat etmedim acıkçası uzun tedavilerden sonra ara verdiğim süreçte Rabbim nasip etti adet belirtileri vardı sadece göğüste hassasiyet karın agrısı adet olcam diye bekliyodum o yüzden başka seyler olmuş olabilir ama ben hatırlamıyorum
evet cnm 3. gune basladim tek belirtim bel agrisi adete dair bide cok cok sivilcelendim yaaHayırlısıyla üçüncü güne başladın nedense senden hayırlı haber alacagıma inanıyorum seni tanımıyorum ama içime öyle doğuyo
Günaydınnnn
ayyy cnm sormaa bende simdi kalktim aksam dugun var diye kalkar kalkmaz utuye basladigim icin bende bunalim modundayim suanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?