2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

bu teyze benim kasigimi cekti yaa bana bu kizin adeti duzensiz dedi ama benim adetimin duzeni hic degismez hee belki mevsimsel yada o ayin 30 31 cekmesiyle degisir ama hic sasmaz yani teuze yanlis birsey mi yapti acaba yaa
Yapmamıştır inşallah canım umarım ki bebiş geliyordurda teyze oluyorumdur inşallaaaaahhhhh

Yeni yaşın hayırlı olsun canım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu vedeee mutlu olsun
Teşekkür ederim canımmmm

Hadi hayırlı olsun Çok sevindim maşallah suphanallah
nice güzel sağlıklı, mutlu, bebişli senelerin olsun canım
Amiiinn teşekkür ederim canım

İyiki doğdun Canım hayırlı, bebişli yaşlarınolsun. Bi sonraki doğumgünü bebişin le kutlainşallah. 26 sıda benim doğum günüm,
Hep birlikte inşallah canımmm

Kizlar doktordan geldim simdi benim doktorum yoktu baska doktor bakti oda gebesin dedi baskada bisey demedi bu arada beta hcg 1566 cikti sizce deger nasil
Değerin güzel.. 1 hafta sonra doktora git tatlım el sallar kuzumuz

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM
YENİ YAŞINDA EVLADINI KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH SAĞLIKLA
Can fulyam
Teşekkür ederim..
Burda seninle aynı şeyi yaşayan bi sürü kadıncağız var inan anlıyoruz seni.. ama Allah ne zaman verirse o zaman sevineceğiz bizlerde az daha sabırlı ol.. bu acıların sonunda kutsal bir bağ oluşacak
İnanıyoruz hep beraber..

İnşallah canım ay nazar değmesinn hemde hiç

İnşallah canım ay nazar değmesinn hemde hiç
Hiç birimize değmesin kuşum
Adet olmayı bekliyorum muayeneye gitmek için.. dün bat tı aslında ama bekliyorum işte
Neyse doktorum mesaj atmış "Hava çok güzel tatlım yürü biraz açık hava iyi gelecek Bir an evvel regl ol gel de çağıralım meleğimizi" demiş
O yüzden onu okuyarak inanılmaz pozitif kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…