- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.721
Nasılsın kuzu adet olmadın daha değil migunaydin cnm
Amin inşallah canımselam kizlar ben martta adet oldum umudum nisan cok dusunmemeye çalışıyorum Akışına bırakmak lazim rabbim hepimize nasip etsin inşallah
iyiyim cnm sagol daha olmadim yaaaNasılsın kuzu adet olmadın daha değil mi
Çık o moddan kuzu kafanı dağıtcak bişeyler yap
Ay niye bu kadar eminsin sen canım benimiyiyim cnm sagol daha olmadim yaaacocuk olmadigina eminim adet olsaysaydim iyiydi yaaa
ayyy ne bilim cnmm 18 aydir eminim oldugum aylarda olmadi bu ayda hamile olmadigima eminim :)Ay niye bu kadar eminsin sen canım benim
Hee tersi çıksın o zaman inşalah bu ay vardır :)ayyy ne bilim cnmm 18 aydir eminim oldugum aylarda olmadi bu ayda hamile olmadigima eminim :)
bu teyze benim kasigimi cekti yaa bana bu kizin adeti duzensiz dedi ama benim adetimin duzeni hic degismez hee belki mevsimsel yada o ayin 30 31 cekmesiyle degisir ama hic sasmaz yani teuze yanlis birsey mi yapti acaba yaaAy niye bu kadar eminsin sen canım benim
Yapmamıştır inşallah canım umarım ki bebiş geliyordurda teyze oluyorumdur inşallaaaaahhhhhbu teyze benim kasigimi cekti yaa bana bu kizin adeti duzensiz dedi ama benim adetimin duzeni hic degismez hee belki mevsimsel yada o ayin 30 31 cekmesiyle degisir ama hic sasmaz yani teuze yanlis birsey mi yapti acaba yaa
insaallah cnm benim yaaaYapmamıştır inşallah canım umarım ki bebiş geliyordurda teyze oluyorumdur inşallaaaaahhhhh
Teşekkür ederim canımmmmYeni yaşın hayırlı olsun canım nice mutlu yıllara doğum günün kutlu vedeee mutlu olsun
Hadi hayırlı olsun Çok sevindim maşallah suphanallahmerhaba kızlar hayırlı,huzurlu cumalar herkesebu ay adetim ılk defa gecıktı bayagdır bu anı beklıyordum bebek sahıbı olmayı cok istıyoruz,idrar testınde 2.çizgiyi belırgın bı sekılde gormek bu ay nasıp oldu cok şükür rabbime allah kısmet ederse p.tesi doktora gidicez inşallah hersey yolundadır,allah isteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın
Amiiinn teşekkür ederim canımnice güzel sağlıklı, mutlu, bebişli senelerin olsun canım
Hep birlikte inşallah canımmmİyiki doğdun Canım hayırlı, bebişli yaşlarınolsun. Bi sonraki doğumgünü bebişin le kutlainşallah. 26 sıda benim doğum günüm,
Değerin güzel.. 1 hafta sonra doktora git tatlım el sallar kuzumuzKizlar doktordan geldim simdi benim doktorum yoktu baska doktor bakti oda gebesin dedi baskada bisey demedi bu arada beta hcg 1566 cikti sizce deger nasil
Can fulyamDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİR TANEM
YENİ YAŞINDA EVLADINI KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH SAĞLIKLA
Burda seninle aynı şeyi yaşayan bi sürü kadıncağız var inan anlıyoruz seni.. ama Allah ne zaman verirse o zaman sevineceğiz bizlerde az daha sabırlı ol.. bu acıların sonunda kutsal bir bağ oluşacakYazmayim diyorum bakmayim diyorum dha cok umutlancam kafam kariscak diye uzak kapmaya calisiyorm yine kendimi burda buluyorm bazi arkadaslarn gebeligine hem seviniyorm hem icime bi sknti dusuyo.beni bilen arkadaslr vardir 16 aydir korunmuyoruz hormon tahlilleri normal esimin tahliller cok iyi ama olmadi 4 ay klomen kullandm ilk ayda kimyasal yasadim dha da bekliyorm sogan kuru yaptm olmadi bu ayda rahim filmi cektrdm o da temiz bat 17 nisan ama bi iki gun gecikme olabiliyo 19 varsayiyorm umidim yok yine gorcem kirmizilari biliyorm yaklasik 1 haftadir arada belime kasiklarima sizi vuruyor geldi geleck dusuncesyle bekliyorm kizlar dualarinizda benide unutmayin
Guanydin kızlar fena gaz sancim var iki üç gündür ya sizce belirti mi :/
sağol canım evet doğal oldu allah çok şükür yasattı bu güzelliği darısı sizlereHayrli olsuuunnnn Yani doğal bi şekilde mi oldu tedavisz
Hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsın inşallahÇok tsk ederim Allahım kimsenin duasını geri çevirmez insallah.
İnşallah canım ay nazar değmesinnGüzeller güzeli Anne adayları.. aday adayları..
Günaydınnnnn
Bu günler bebeksiz geçirdiğimiz son günler olsun inşallah..
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.. hava çok güzel içim ışıl ışıl bugün.. umut tavan.. hadi sarılalım
Gel aşkım gel ben bu ay pek bi sallamıyorum vermem gereken kilolar var :) senin bebiş göbişe konmuştur inşallaaahh ya rabbi duy sesimiziinsaallah cnm benim yaaakirk ucurmaya sana gelicem:)))
Gel aşkım gel ben bu ay pek bi sallamıyorum vermem gereken kilolar var :) senin bebiş göbişe konmuştur inşallaaahh ya rabbi duy sesimizi
Hiç birimize değmesin kuşumİnşallah canım ay nazar değmesinnhemde hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?