2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Anaasdoktora bak ya

Dur evvela bi maşallahta doktoruna diyeyim evvela sonrasında demek varmış böyle doktorlarda iyi denk gelmiş sana çok şükür yani bizimkilerin ağzından cımbızla laf çekiyoruz ya kist dolduruyorlar ya olmaz altı aya kadar diyorlar öyle bi doktorda bize nasip olur inşallah canım

Anaasdoktora bak ya
İlk bebeğimi kaybederken yanımdaydı her anını beraber yaşadık bebeğimi o doğurttu benimle birlikte hüngür hüngür ağladı o yüzden birbirimiz için çok özeliz

Yukarda da yazdım sevgülcüm çok özel paylaşımlarımız oldu acı dolu.. bide aşırı merhametli bir kadın sağolsun..

aaa iyi hadi cnm bende bu ay gecikmemin 2. ayindayim bende adet olunca kloemene basliycam hadi hayirlisi ile olur bebegin kac yumurtan toplandi cnm haturladigim kadariyla rezervin azdi senin
Hadi hayırlısı hakkımızda canım i sallah güzel olur herşey 5 yumurta gelişti çok şükür 4 dollendi canım çok sevindik Rabbim tamam etsin inşallah bu sevinci. Senin de hakkında hayırlısı inşallah klomene bile gerek kalmadan hamile kalirsin

Yani canım bazılarında yok işte rabbim bir daha yaşatmasın öyle şeyleri ne sana ne başksına hiç kimseye yaşatmasın canım

Yok cnm folice kulanıyorum nerdeyse 9 aydır ondan değildir :)
Aşkıımm gaz özellikle akşamları bende de oluyor tabi her zaman değil şimdi diyorum ki bu hcg mi yapıyor bunları iğne yani amaa sen progestan başladın mı canım? O da yapıyor bak progesteron hormonu yükselince aşırı gaz oluyor ben daha ilaç başlamadan önce tahlilde 15.33 çıkmıştı çok kalitel yumurtlamışsın dedi doktor o zaman hem gaz sancısından hem kasık ağrısından ölüyordum hatta kdsin hamileyim bile dedim yani

Hee başladım cnm belki ondandir ama inşallah bebisten dir yaaa

bende varım kızlarrrr melesef 8 aydır korunmuyorum herseyi denedim kendi imkanlarımla .ilk defa geçen ayy çatlatma iğnesi vuruldum.ama yine yok.birde geçen boş bir mutluk yaşadım çatlatma iğnesinin 12.gününde test pozitif çıktı bir mutlu oldu ama iğnenin etkisi imiş bilmiyordum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…