- 16 Mart 2015
- 203
- 277
- 53
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.741
Teşekkür ederim canımmmm
Hadi hayırlı olsun Çok sevindim maşallah suphanallah
sağol canım allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun
Hiç birimize değmesin kuşum
Adet olmayı bekliyorum muayeneye gitmek için.. dün bat tı aslında ama bekliyorum işte
Neyse doktorum mesaj atmış "Hava çok güzel tatlım yürü biraz açık hava iyi gelecek Bir an evvel regl ol gel de çağıralım meleğimizi" demiş
O yüzden onu okuyarak inanılmaz pozitif kalktım
Çık tabi bunalmak sitres olmak yookk çok bunalırsan la havle vela kuvvete çek geçer gider çok işe yarıyor bak abla tavsiyesiCiktm bile o moddan abla şükür :)))
Dur evvela bi maşallahta doktoruna diyeyim evvela sonrasında demek varmış böyle doktorlarda iyi denk gelmiş sana çok şükür yani bizimkilerin ağzından cımbızla laf çekiyoruz ya kist dolduruyorlar ya olmaz altı aya kadar diyorlar öyle bi doktorda bize nasip olur inşallah canımHiç birimize değmesin kuşum
Adet olmayı bekliyorum muayeneye gitmek için.. dün bat tı aslında ama bekliyorum işte
Neyse doktorum mesaj atmış "Hava çok güzel tatlım yürü biraz açık hava iyi gelecek Bir an evvel regl ol gel de çağıralım meleğimizi" demiş
O yüzden onu okuyarak inanılmaz pozitif kalktım
İlk bebeğimi kaybederken yanımdaydı her anını beraber yaşadık bebeğimi o doğurttu benimle birlikte hüngür hüngür ağladı o yüzden birbirimiz için çok özelizAnaasdoktora bak ya
Yukarda da yazdım sevgülcüm çok özel paylaşımlarımız oldu acı dolu.. bide aşırı merhametli bir kadın sağolsun..Dur evvela bi maşallahta doktoruna diyeyim evvela sonrasında demek varmış böyle doktorlarda iyi denk gelmiş sana çok şükür yani bizimkilerin ağzından cımbızla laf çekiyoruz ya kist dolduruyorlar ya olmaz altı aya kadar diyorlar öyle bi doktorda bize nasip olur inşallah canım
İnşallah cnm yaaKuzu gaz evet belirtiler arasnda ama bilemedmki belirti diye seyapip kendimizi uzmeyelim diye.lutfen dinleme kafani.insallah gzuel sonclar gelir
Hadi hayırlısı hakkımızda canım i sallah güzel olur herşey 5 yumurta gelişti çok şükür 4 dollendi canım çok sevindik Rabbim tamam etsin inşallah bu sevinci. Senin de hakkında hayırlısı inşallah klomene bile gerek kalmadan hamile kalirsinaaa iyi hadi cnm bende bu ay gecikmemin 2. ayindayim bende adet olunca kloemene basliycam hadi hayirlisi ile olur bebegin kac yumurtan toplandi cnm haturladigim kadariyla rezervin azdi senin
Yok cnm folice kulanıyorum nerdeyse 9 aydır ondan değildir :)Folik asit kullaniyosan gaz yapiyo soylimm :)
Yani canım bazılarında yok işte rabbim bir daha yaşatmasın öyle şeyleri ne sana ne başksına hiç kimseye yaşatmasın canımİlk bebeğimi kaybederken yanımdaydı her anını beraber yaşadık bebeğimi o doğurttu benimle birlikte hüngür hüngür ağladı o yüzden birbirimiz için çok özeliz
Yukarda da yazdım sevgülcüm çok özel paylaşımlarımız oldu acı dolu.. bide aşırı merhametli bir kadın sağolsun..
Aşkıımm gaz özellikle akşamları bende de oluyor tabi her zaman değil şimdi diyorum ki bu hcg mi yapıyor bunları iğne yani amaa sen progestan başladın mı canım? O da yapıyor bak progesteron hormonu yükselince aşırı gaz oluyor ben daha ilaç başlamadan önce tahlilde 15.33 çıkmıştı çok kalitel yumurtlamışsın dedi doktor o zaman hem gaz sancısından hem kasık ağrısından ölüyordum hatta kdsin hamileyim bile dedim yaniYok cnm folice kulanıyorum nerdeyse 9 aydır ondan değildir :)
Yok cnm folice kulanıyorum nerdeyse 9 aydır ondan değildir :)
:) allah iyiliğini versinO zaman kuru fasulyedir yada lahanadirayy canim lahana sarmasi cekti yani off eksili tatli lahanayla yapilmis bi sarma olsa da yesek
:) allah iyiliğini versin
Sağol kuşum.. amin kimseye yaşatmasın inşallah..Yani canım bazılarında yok işte rabbim bir daha yaşatmasın öyle şeyleri ne sana ne başksına hiç kimseye yaşatmasın canım
Sağol kuşum.. amin kimseye yaşatmasın inşallah..
Şimdi reglime gün sayıyorum
Ayol hep gün sayıyoruz tövbe tövbe
Hee başladım cnm belki ondandir ama inşallah bebisten dir yaaaAşkıımm gaz özellikle akşamları bende de oluyor tabi her zaman değil şimdi diyorum ki bu hcg mi yapıyor bunları iğne yani amaa sen progestan başladın mı canım? O da yapıyor bak progesteron hormonu yükselince aşırı gaz oluyor ben daha ilaç başlamadan önce tahlilde 15.33 çıkmıştı çok kalitel yumurtlamışsın dedi doktor o zaman hem gaz sancısından hem kasık ağrısından ölüyordum hatta kdsin hamileyim bile dedim yani
Hahahah yemedin onları bu günler içinde cnm :)O zaman kuru fasulyedir yada lahanadirayy canim lahana sarmasi cekti yani off eksili tatli lahanayla yapilmis bi sarma olsa da yesek
:) bende yemek yaptım Oturuyorum şimdiKendimden umidi kesince isi girgira vuruyorm abla :) simdi kocamla damak zevkimiz cok farkli aksama biber ve kabak dolmasi yapmayi dusunuyorm da ozlemisim :)
Harbiden öyle adete gün say yumurtlamaya gün say oo oooo zor işim ya bi bıraksak şu saymaları iyi olacakSağol kuşum.. amin kimseye yaşatmasın inşallah..
Şimdi reglime gün sayıyorum
Ayol hep gün sayıyoruz tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?