- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.761
İnşallah ama bu tarafından da düşün kuzu maksat sonrasında üzülmemek yani canım o yüzden bende bebeğe yormuyorum hiç bişeyiHee başladım cnm belki ondandir ama inşallah bebisten dir yaaa
:) bende yemek yaptım Oturuyorum şimdi
Bende bu ay sözümü tutabilirsem adet gunu gelmeden test yapmayacam birde GUN saymayacam mesela şu an adet tarihimi bilmiyorum hesaplamadım aklıma gelince hemen başka bi şeye odaklanıyorum şarkı söyleyip zihnimi meşgul ediyorum ve kendime bu ay olmadı diye empoze ediyorum bu da tuhaf biraz ama napayım o zaman umudum olmuyo birde yaza tıp bebek düşünüyorum yaza diye onun tutma ihtimali yüksek diye kasmıyorum :)))) ne güzel oyalıyorum demi kendimiİnşallah ama bu tarafından da düşün kuzu maksat sonrasında üzülmemek yani canım o yüzden bende bebeğe yormuyorum hiç bişeyi
Bende bu ay sözümü tutabilirsem adet gunu gelmeden test yapmayacam birde GUN saymayacam mesela şu an adet tarihimi bilmiyorum hesaplamadım aklıma gelince hemen başka bi şeye odaklanıyorum şarkı söyleyip zihnimi meşgul ediyorum ve kendime bu ay olmadı diye empoze ediyorum bu da tuhaf biraz ama napayım o zaman umudum olmuyo birde yaza tıp bebek düşünüyorum yaza diye onun tutma ihtimali yüksek diye kasmıyorum :)))) ne güzel oyalıyorum demi kendimi
31 yaşındayım 1.5 senelik evliyim 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum 3 aydır da deniyorum ama olmuyoYasiniz kac ki tup bebek dusunuyosunuz?
31 yaşındayım 1.5 senelik evliyim 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum 3 aydır da deniyorum ama olmuyo
Ben devlete yaptırmayı düşünmüyorum kayseride oturuyorum bursa acıbadem hastanesinin doktorları bayağı başarılı inşallah burda olacak... Bi arkadaş sadece işleme 6000 tl verdi ilaçlarıda 600-700 tl tuttu tanıdık eczaneden olunca yani ortalama 7000 tl canım.. Ben Mayıs sonu aşılama düşünüyorum 1 kere tutmazsa tüp bebekHayirlisi olsun cnm yaa olur insallah. Deneyipte olmamadi insani yipratiyo gercekten. Merak ediyorum tup bebek tedavisi pahali mi? Devlet yada ozelde ucreyi ne kadar oluyo?
Ben devlete yaptırmayı düşünmüyorum kayseride oturuyorum bursa acıbadem hastanesinin doktorları bayağı başarılı inşallah burda olacak... Bi arkadaş sadece işleme 6000 tl verdi ilaçlarıda 600-700 tl tuttu tanıdık eczaneden olunca yani ortalama 7000 tl canım.. Ben Mayıs sonu aşılama düşünüyorum 1 kere tutmazsa tüp bebek
hanım köftesi var içli köfte gibi yapılıyor ama içine kıyma konmuyor sosunda var kıyma onu yaptım fırına sebzel tavuk yaptım çorba salata bide pilav yapacam adamın mide bayram etsin :)Ne yemek yaptin abla :)
hanım köftesi var içli köfte gibi yapılıyor ama içine kıyma konmuyor sosunda var kıyma onu yaptım fırına sebzel tavuk yaptım çorba salata bide pilav yapacam adamın mide bayram etsin :)
Aynen :) ne yapalım ya benim bu ayda ciddi anlamda umudum yok yanlız yani benimki kendimi oyalamadan değil canım ama tedaviyede ara verecem az bi kilo verip başka b dokrtora fgitmeyi düşünüyorum az dediğim kiloda nerden baksan on on beş kilo çok az değil mi :)Bende bu ay sözümü tutabilirsem adet gunu gelmeden test yapmayacam birde GUN saymayacam mesela şu an adet tarihimi bilmiyorum hesaplamadım aklıma gelince hemen başka bi şeye odaklanıyorum şarkı söyleyip zihnimi meşgul ediyorum ve kendime bu ay olmadı diye empoze ediyorum bu da tuhaf biraz ama napayım o zaman umudum olmuyo birde yaza tıp bebek düşünüyorum yaza diye onun tutma ihtimali yüksek diye kasmıyorum :)))) ne güzel oyalıyorum demi kendimi
Hafta sonu çeşiti bol tutuyorum canım pazara yemekle uğraşmayayımda kocamla zaman geçireyim diyeOo menun zenginmis abla yaa. Bende dolmayi yaptim yanina yogurt ve komposto yaptim bide karpuz (burda yaz) afiyet bal seker olsun
Aynen :) ne yapalım ya benim bu ayda ciddi anlamda umudum yok yanlız yani benimki kendimi oyalamadan değil canım ama tedaviyede ara verecem az bi kilo verip başka b dokrtora fgitmeyi düşünüyorum az dediğim kiloda nerden baksan on on beş kilo çok az değil mi :)
Canım şu adet bi gelsin gönül rahatlığıyla tempolu şekilde kondisyon bisikletin kullanmaya başlayayım üç ay bile sürmez inşallah dört ay bile sürmeden spor ve diyetle 18 kilo verdim ben kas oranım fazla o bakımdan şanslıyımO kadar kiloyj ne kadar surede verebilirsin ki?
Çık tabi bunalmak sitres olmak yookk çok bunalırsan la havle vela kuvvete çek geçer gider çok işe yarıyor bak abla tavsiyesi
Ablaaa iki kisiye o ne kdr yemk oyle :))hanım köftesi var içli köfte gibi yapılıyor ama içine kıyma konmuyor sosunda var kıyma onu yaptım fırına sebzel tavuk yaptım çorba salata bide pilav yapacam adamın mide bayram etsin :)
Çek kuzu iyidirSaolasn ablacm çekerim insallah
Ben yemiyorum ki :) akşam yemek yemem ben bi kahve içerim ancak yarına köftede sevmem zaten kocacığıma yaptım :)Ablaaa iki kisiye o ne kdr yemk oyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?