2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah ama bu tarafından da düşün kuzu maksat sonrasında üzülmemek yani canım o yüzden bende bebeğe yormuyorum hiç bişeyi
Bende bu ay sözümü tutabilirsem adet gunu gelmeden test yapmayacam birde GUN saymayacam mesela şu an adet tarihimi bilmiyorum hesaplamadım aklıma gelince hemen başka bi şeye odaklanıyorum şarkı söyleyip zihnimi meşgul ediyorum ve kendime bu ay olmadı diye empoze ediyorum bu da tuhaf biraz ama napayım o zaman umudum olmuyo birde yaza tıp bebek düşünüyorum yaza diye onun tutma ihtimali yüksek diye kasmıyorum :)))) ne güzel oyalıyorum demi kendimi

Yasiniz kac ki tup bebek dusunuyosunuz?

31 yaşındayım 1.5 senelik evliyim 5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum 3 aydır da deniyorum ama olmuyo

Hayirlisi olsun cnm yaa olur insallah. Deneyipte olmamadi insani yipratiyo gercekten. Merak ediyorum tup bebek tedavisi pahali mi? Devlet yada ozelde ucreyi ne kadar oluyo?

Hayirlisi olsun cnm yaa olur insallah. Deneyipte olmamadi insani yipratiyo gercekten. Merak ediyorum tup bebek tedavisi pahali mi? Devlet yada ozelde ucreyi ne kadar oluyo?
Ben devlete yaptırmayı düşünmüyorum kayseride oturuyorum bursa acıbadem hastanesinin doktorları bayağı başarılı inşallah burda olacak... Bi arkadaş sadece işleme 6000 tl verdi ilaçlarıda 600-700 tl tuttu tanıdık eczaneden olunca yani ortalama 7000 tl canım.. Ben Mayıs sonu aşılama düşünüyorum 1 kere tutmazsa tüp bebek

Oo cok pahaliymis gercekten. Insallah asilama tutarda o parayla bebise bebis odasi dosersiniz :)

hanım köftesi var içli köfte gibi yapılıyor ama içine kıyma konmuyor sosunda var kıyma onu yaptım fırına sebzel tavuk yaptım çorba salata bide pilav yapacam adamın mide bayram etsin :)

Oo menun zenginmis abla yaa. Bende dolmayi yaptim yanina yogurt ve komposto yaptim bide karpuz (burda yaz) afiyet bal seker olsun

Aynen :) ne yapalım ya benim bu ayda ciddi anlamda umudum yok yanlız yani benimki kendimi oyalamadan değil canım ama tedaviyede ara verecem az bi kilo verip başka b dokrtora fgitmeyi düşünüyorum az dediğim kiloda nerden baksan on on beş kilo çok az değil mi :)

O kadar kiloyj ne kadar surede verebilirsin ki?

Martın başında rahim ağzı yaramı yaktırdım, çok kanamam ve şikayetim vardı, öncesinde iki ay denemiştik bebek fakat çok takılmadım gebe kalamayışıma çünkü düzenli ilişki olmamıştı, şimdi ilişki yasağı kalktı operasyon sonrası, ilk seferden umutlu değilim açıkçası ama bakarsın olmuştur, nasip her şey, çok düşünmemek lazım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bakalım bu ay ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…