2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay cok iyi. Ben bikac yil once kolay kilo veriyodum ama artik gramlari zor veriyorm. Tek avantajim orantili aliyor olmam. Kolay kolay bi beden buyumem :)

Fün gevçce kaçamak yaptık bugün yumurtlama günüm hayırlısı artık cnm..1 kereden tutmaz umudum yok ama nasipp

Ay cok iyi. Ben bikac yil once kolay kilo veriyodum ama artik gramlari zor veriyorm. Tek avantajim orantili aliyor olmam. Kolay kolay bi beden buyumem :)
Canım bende de pko var kilo vermem zor oluyor ama sporla tam anlamıyla destekleyince gidiyor tabi şuan kistlerde var o yüzden zor sopan kürü ve aslan pençesiyle üstesinden geşwcem ilkin onların sonra kilo cermeye başlarım zaten allahın izniyle şimdi ne yapsam gitmez gram bile

Canim yaran nasil kanama yapio adet diaindami kanaman oluod9

Canım ilişki sırasında ve sonrasında kanamam oluyordu, sonrasında kahverengi lekelenmem oluyordu ve ilişkide çok canım yanıyordu, adetime etkisi yoktu, adetim hep düzenliydi..
Bende de vaemis ufak dedi doktor merak ettim ama benim oyle bi sikayetim olmadi cnm ama adetlerim duzensiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…