- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.781
Vajinal ultrason cnm çok büyümemişBüyümemiş mi yumurtalar yani sana normal ultrason mu vajinal mi bakıyor canım
Bende de hala bişey yok salı günü tekrar gidecem inş bu kez olur gerçekten çok yoruldum artıkBe
Benimde klomende 14 16 günlerinde bişey çıkmıyodu 18 20 günlerinde birden büyüyodu 21 22 de iğne oluyodum rabbim hayırlısını versin
Söykemedi mi ne kadar olduklarını senin doktorda benimki gibi olmasın adam 23 mm den aşağıyı çok büyümemiş istediğim gibi değil diyip duruyorVajinal ultrason cnm çok büyümemiş
Canım şu adet bi gelsin gönül rahatlığıyla tempolu şekilde kondisyon bisikletin kullanmaya başlayayım üç ay bile sürmez inşallah dört ay bile sürmeden spor ve diyetle 18 kilo verdim ben kas oranım fazla o bakımdan şanslıyım
Bilmiyorumki cnm valla başka hastane düşünür oldum artıkSöykemedi mi ne kadar olduklarını senin doktorda benimki gibi olmasın adam 23 mm den aşağıyı çok büyümemiş istediğim gibi değil diyip duruyor
Eşiminş yüzünden simdide izmire geldik cnm..bi evime gecemedimAy kuzu sen nerelere kayboldun yaaa
Fün gevçce kaçamak yaptık bugün yumurtlama günüm hayırlısı artık cnm..1 kereden tutmaz umudum yok ama nasippsevcanvildo nasılsın güzelim adet oldun mu lekelenme var diyordun
@Dilay_dilo canım sen nasılsın kan testin yarın çıkıyor dimi merak ediyorum
@Meri4141 canım sen ne zamana dr gidiyorsun. inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
N Nazo-58 tam zamanında evinden ayrılmışsın canım yaa. yumurtlama zamanı arada kaçak göçek değerlendirseniz :)
@burciss canım sen bu ay tedavi görüyormusun adet ne zaman
@pastadelisi sen nasılsın canım.
Canım bende de pko var kilo vermem zor oluyor ama sporla tam anlamıyla destekleyince gidiyor tabi şuan kistlerde var o yüzden zor sopan kürü ve aslan pençesiyle üstesinden geşwcem ilkin onların sonra kilo cermeye başlarım zaten allahın izniyle şimdi ne yapsam gitmez gram bileAy cok iyi. Ben bikac yil once kolay kilo veriyodum ama artik gramlari zor veriyorm. Tek avantajim orantili aliyor olmam. Kolay kolay bi beden buyumem :)
Ay özledim ama yaniEşiminş yüzünden simdide izmire geldik cnm..bi evime gecemedim
Yani bencede düşün canımBilmiyorumki cnm valla başka hastane düşünür oldum artık
Ayyy inş canım Allah söylettirdi Rabbim seninde gönlünce versinOo cok pahaliymis gercekten. Insallah asilama tutarda o parayla bebise bebis odasi dosersiniz :)
Canim yaran nasil kanama yapio adet diaindami kanaman oluod9Martın başında rahim ağzı yaramı yaktırdım, çok kanamam ve şikayetim vardı, öncesinde iki ay denemiştik bebek fakat çok takılmadım gebe kalamayışıma çünkü düzenli ilişki olmamıştı, şimdi ilişki yasağı kalktı operasyon sonrası, ilk seferden umutlu değilim açıkçası ama bakarsın olmuştur, nasip her şey, çok düşünmemek lazım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bakalım bu ay ne gösterecek
Canim yaran nasil kanama yapio adet diaindami kanaman oluod9
Ben yemiyorum ki :) akşam yemek yemem ben bi kahve içerim ancak yarına köftede sevmem zaten kocacığıma yaptım :)
Bende de vaemis ufak dedi doktor merak ettim ama benim oyle bi sikayetim olmadi cnm ama adetlerim duzensiz...Canım ilişki sırasında ve sonrasında kanamam oluyordu, sonrasında kahverengi lekelenmem oluyordu ve ilişkide çok canım yanıyordu, adetime etkisi yoktu, adetim hep düzenliydi..
Ben aslanpencesine basliyorum..hamile kalmayi kolaylastiriyormus bu bide cok faydakiymis baya arastirdim
Bendeadetim duzene binsin diye yaoacam cnm duzensiz diye... yoksa bebisi sonraki safa da biraktimSevcan benm artk hicbisey yapmak gelmiyo içimden ya.Yani moralmen cok kotu deilm aslnda ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?