2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende de vaemis ufak dedi doktor merak ettim ama benim oyle bi sikayetim olmadi cnm ama adetlerim duzensiz...

Benimki de ufaktı canım, doktorum hem sıkıntı yaşadığımdan hem gebelikte sorun yaşayabilirsin dedi, yaktırdım şükür.. Ben keçiboynuzu pekmezi yiyorum sadece, inşallah en kısa zamanda hamile kalırız

belki bebektr cnm
Zannetmiyorum canım ya bu sabah idrardan sonra çok dikkatli bakmasam farketmezdim ama pembe bi leke geldi tırnak ucu kadar ama silince farkettim soğan küründen mi oluyor bilemedim ki bugün 6. Cı günü kürün ama dediğin gibi daha yeni yumurtladım adet bu kadar erken gelir mi ki bilemedim ya

Matematigimizi gelistiriyoz canim
Hiç sorma canım

Harbiden öyle adete gün say yumurtlamaya gün say oo oooo zor işim ya bi bıraksak şu saymaları iyi olacak
her ay bu ay saymayacağım diyorum yok gene sayıyorum gene sayıyorum

ardemir anldm canm insalh bu doktor hic gtmz senn icin buyuk nimet
İnşallah canımmm

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Günaydın canım hayırlı pazarlar

Kızlar herkese günaydın.. dün akşam çok tuhaf birşey oldu 15 senelik bir arkadaş grubumuz var 2 kız 3 erkek gruptan bi ben evlendim geçtiğimiz yaz da bi erkek arkadaşım evlendi neyse ailemize yeni katılanlara büyüyoruz elhamdülillah
Çınarın kaybında hep yanıbaşımdalardı hepsi Allah razı olsun o gün bugündür hiç bebek lafı bile etmiyordu hiç biri Hani hatırlatıp üzmemek için.. neyse dün erkek bekarlarımızdan biri ilk karşılaştığımız an tuttu ne dese beğenirsiniz? "Arzu hamile misin? Değilsen de hamile kalacaksın!"
Bir anda dumur oldum nerden çıktı falan dedim görürsün dedi durdu içine mi doğdu tatlımın bilemiyorum ama acayip şaşırdım
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

h
hadi yaa cnm bence sogan kuru kullanma cnm benim daha hic adet belirtim yok adet belirti yuzumun her yeri sivilce

Kızlar günaydın sağ gözümde anlam veremediğim bir şişlik var uyandığımda gözümden yaş akıyordu galiba bahar alerjisi oldum içten içe bir kaşıntı

h

hadi yaa cnm bence sogan kuru kullanma cnm benim daha hic adet belirtim yok adet belirti yuzumun her yeri sivilce
Kullanmam kazım canım yumurtalıklarımın temizlenmesi için kullanayım ki aslan pençisine geçeyim hem bu kürü kullanırken hamile kalanlar çok sordum da sayfasından kullanın bi sıkıntı çıkarmaz dedi ordak bayan öyle başladım faydası olur zararı olmazmış

yaaa valla bilemiyorum cnm simdi bitkisel falanda yani ne bilum genede boylebyapmasi beni korkurturdu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…