- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.821
Bende de vaemis ufak dedi doktor merak ettim ama benim oyle bi sikayetim olmadi cnm ama adetlerim duzensiz...
İnşallah sonu hayırdır canım brn kanayacam heralde de bakalımaynenn cnm 1 haftyaa kadar bekliyim bakalim ama boylede gunler gecmiyor yazz
cnm yumurtan daha yeni catlamadimi srnin yaaİnşallah sonu hayırdır canım brn kanayacam heralde de bakalım
iğnenin üzerinden sekiz gün geçti canım ama adet olacakmışım gibi sancım oluyor ondan diyorum bu ay erken gelecek diyecnm yumurtan daha yeni catlamadimi srnin yaa
belki bebektr cnmiğnenin üzerinden sekiz gün geçti canım ama adet olacakmışım gibi sancım oluyor ondan diyorum bu ay erken gelecek diye
Zannetmiyorum canım ya bu sabah idrardan sonra çok dikkatli bakmasam farketmezdim ama pembe bi leke geldi tırnak ucu kadar ama silince farkettim soğan küründen mi oluyor bilemedim ki bugün 6. Cı günü kürün ama dediğin gibi daha yeni yumurtladım adet bu kadar erken gelir mi ki bilemedim yabelki bebektr cnm
Hiç sorma canımMatematigimizi gelistiriyoz canim
her ay bu ay saymayacağım diyorum yok gene sayıyorum gene sayıyorumHarbiden öyle adete gün say yumurtlamaya gün say oo oooo zor işim ya bi bıraksak şu saymaları iyi olacak
İnşallah canımmmardemir anldm canm insalh bu doktor hic gtmz senn icin buyuk nimet
Günaydın canım hayırlı pazarlarGünaydın kızlar hayırlı pazarlar
hadi yaa cnm bence sogan kuru kullanma cnm benim daha hic adet belirtim yok adet belirti yuzumun her yeri sivilceZannetmiyorum canım ya bu sabah idrardan sonra çok dikkatli bakmasam farketmezdim ama pembe bi leke geldi tırnak ucu kadar ama silince farkettim soğan küründen mi oluyor bilemedim ki bugün 6. Cı günü kürün ama dediğin gibi daha yeni yumurtladım adet bu kadar erken gelir mi ki bilemedim ya
Çok geçmiş olsun canım.. enfeksiyon da kapmış olabilirsin Bence bir gözük..Kızlar günaydın sağ gözümde anlam veremediğim bir şişlik var uyandığımda gözümden yaş akıyordu galiba bahar alerjisi oldum içten içe bir kaşıntı
Nasılsın canımmHiç sorma canım
her ay bu ay saymayacağım diyorum yok gene sayıyorum gene sayıyorum
İnşallah canımmm
Günaydın canım hayırlı pazarlar
Kullanmam kazım canım yumurtalıklarımın temizlenmesi için kullanayım ki aslan pençisine geçeyim hem bu kürü kullanırken hamile kalanlar çok sordum da sayfasından kullanın bi sıkıntı çıkarmaz dedi ordak bayan öyle başladım faydası olur zararı olmazmışh
hadi yaa cnm bence sogan kuru kullanma cnm benim daha hic adet belirtim yok adet belirti yuzumun her yeri sivilce
Teşekkür ederim canım valla hastaneye git gel yapmaktan sıkıldımÇok geçmiş olsun canım.. enfeksiyon da kapmış olabilirsin Bence bir gözük..
Şükür elhamdülillah canımmmm iyiyim sen nasılsın?Nasılsın canımm
Haklısın haklıyız Allah daha beterinden korusun ama sürekli hastanede bir ayağımızTeşekkür ederim canım valla hastaneye git gel yapmaktan sıkıldımartık yarın falan çok yorgun hissetmezsem gidicem cuma günüde kan testi veriyim bakalım ne var ne yok
yaaa valla bilemiyorum cnm simdi bitkisel falanda yani ne bilum genede boylebyapmasi beni korkurturdu herhaldeKullanmam kazım canım yumurtalıklarımın temizlenmesi için kullanayım ki aslan pençisine geçeyim hem bu kürü kullanırken hamile kalanlar çok sordum da sayfasından kullanın bi sıkıntı çıkarmaz dedi ordak bayan öyle başladım faydası olur zararı olmazmış
Bende iyiyim çok şükür canımŞükür elhamdülillah canımmmm iyiyim sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?