2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

ayyy cok sevindim cnm hadi insaallah bebisler tutnur sana :)

Ya benim iltihapim yok abla kist var bide belki prolaktin yuksejtir bunlarada aslan pencesi yeter galiba
Bende kist için yapıyorum canım saraçoğlunun sitesinden kür istettim aslanpençesi ve çörek otu yağı öncesinde 15 gün soğan kürü diyor ve kisti olanlar dört beş adet döneminde yapmalıymış siteyede sordum o şekilde dedi tabi midenizde ağrı yoksa aslanoençeside kist eritiyormuş aslında civan perçemide çok iyi ama çok acı yaa

benum gecikmemin 3. gunude bitti cnm ama sanki kendimi adet olacakmis gibi hissediyorum yaaa

Kızlar benim adet bu kezerken gelecek heralde ya kasığım belim ağrıyor sanki heran adet geldi gelcek gibi bi ağrı yani erken mi kanayacam nedir ya bilemedim

benum gecikmemin 3. gunude bitti cnm ama sanki kendimi adet olacakmis gibi hissediyorum yaaa
Ay o bugün bende de var canım tamda demin onu yazdım bende sanki adet oldum olacam gibi bi ağrı var kasığımda belimde bacaklarıma vıruyor ağrısı ya sen bi hafta geçsinde test yap kuzu vardır inşallah rabbim gönlüne göre versin

aynenn cnm 1 haftyaa kadar bekliyim bakalim ama boylede gunler gecmiyor yazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…