- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.801
Amin aşkım cümlemizin öyle olsunAfiyet olsun ablam Allah Halil ibrahim sofrasi etsin inşallah
Csnım ben burda çok söyledüm pkoyu atlattım bu ot sayesinde yağmurada dedim ams başlamamış iç çok iyi bi bitkiBen aslanpencesine basliyorum..hamile kalmayi kolaylastiriyormus bu bide cok faydakiymis baya arastirdim
Abla walla bugun arkadasima aldirdim bu aksam baslarim yemekden 2 saat sonra zaten bakim adetim duzelecwk miCsnım ben burda çok söyledüm pkoyu atlattım bu ot sayesinde yağmurada dedim ams başlamamış iç çok iyi bi bitki
Kuzu ilkin soğan kürü yapsan daha iyi ama bu kürden önce yapılması lazım midede birahatsızlık yoksaAbla walla bugun arkadasima aldirdim bu aksam baslarim yemekden 2 saat sonra zaten bakim adetim duzelecwk mi
Bendeadetim duzene binsin diye yaoacam cnm duzensiz diye... yoksa bebisi sonraki safa da biraktim
Amin aşkım cümlemizin öyle olsun
Amin aşkım :)))
Abla benim safra kesem alindi alinali karacigerle midem cok hassaslasti yapmistim sogansuyu gene yaoacam beraber yapacamKuzu ilkin soğan kürü yapsan daha iyi ama bu kürden önce yapılması lazım midede birahatsızlık yoksa
Canim aktardan aliniyor kalvaltidan 2 saat sinra bide aksam yemegibden 2 saat sonra birer vardak icilio internetde tam olarak tarifide var kuzumHmmm nerden aliniyo bu peki nasi iciliyo canm
Aşkım bu kürler beraber yapılmıyor ve dokunuyorsa soğan suyu yapma hiç canımAbla benim safra kesem alindi alinali karacigerle midem cok hassaslasti yapmistim sogansuyu gene yaoacam beraber yapacam
Ya benim iltihapim yok abla kist var bide belki prolaktin yuksejtir bunlarada aslan pencesi yeter galibaAşkım bu kürler beraber yapılmıyor ve dokunuyorsa soğan suyu yapma hiç canım
Ben aslanpencesine basliyorum..hamile kalmayi kolaylastiriyormus bu bide cok faydakiymis baya arastirdim
Ya benim iltihapim yok abla kist var bide belki prolaktin yuksejtir bunlarada aslan pencesi yeter galiba
ayyy cok sevindim cnm hadi insaallah bebisler tutnur sana :)Hadi hayırlısı hakkımızda canım i sallah güzel olur herşey 5 yumurta gelişti çok şükür 4 dollendi canım çok sevindik Rabbim tamam etsin inşallah bu sevinci. Senin de hakkında hayırlısı inşallah klomene bile gerek kalmadan hamile kalirsin
Bende kist için yapıyorum canım saraçoğlunun sitesinden kür istettim aslanpençesi ve çörek otu yağı öncesinde 15 gün soğan kürü diyor ve kisti olanlar dört beş adet döneminde yapmalıymış siteyede sordum o şekilde dedi tabi midenizde ağrı yoksa aslanoençeside kist eritiyormuş aslında civan perçemide çok iyi ama çok acı yaaYa benim iltihapim yok abla kist var bide belki prolaktin yuksejtir bunlarada aslan pencesi yeter galiba
benum gecikmemin 3. gunude bitti cnm ama sanki kendimi adet olacakmis gibi hissediyorum yaaaBende kist için yapıyorum canım saraçoğlunun sitesinden kür istettim aslanpençesi ve çörek otu yağı öncesinde 15 gün soğan kürü diyor ve kisti olanlar dört beş adet döneminde yapmalıymış siteyede sordum o şekilde dedi tabi midenizde ağrı yoksa aslanoençeside kist eritiyormuş aslında civan perçemide çok iyi ama çok acı yaa
hic elim test yapmaya gitmiyor negatifi gorucem sonunda gene yaaabenum gecikmemin 3. gunude bitti cnm ama sanki kendimi adet olacakmis gibi hissediyorum yaaa
Ay o bugün bende de var canım tamda demin onu yazdım bende sanki adet oldum olacam gibi bi ağrı var kasığımda belimde bacaklarıma vıruyor ağrısı ya sen bi hafta geçsinde test yap kuzu vardır inşallah rabbim gönlüne göre versinbenum gecikmemin 3. gunude bitti cnm ama sanki kendimi adet olacakmis gibi hissediyorum yaaa
aynenn cnm 1 haftyaa kadar bekliyim bakalim ama boylede gunler gecmiyor yazzAy o bugün bende de var canım tamda demin onu yazdım bende sanki adet oldum olacam gibi bi ağrı var kasığımda belimde bacaklarıma vıruyor ağrısı ya sen bi hafta geçsinde test yap kuzu vardır inşallah rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?