- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.861
Bende özledim cnm ara ara bakıyom anca..Ay özledim ama yani
Valla canım gönül ister ki gebelik olsun tabi ama bilmiyorum sonrasında üzülmemek için hiç çekmiyorum o taraflara canım bi de sanki erken ya adet geçmeden belirtiler yanıltıcı oluyorda niye böyle oluyor bilemedim bu ay ipne bi tuhaf etti beniSevgüüll adet değil sanki buuu
26 canım. Şeffaf akıntı vafsa yumurtluyorsundur bacak ağrısı bende de oluyor yumurtlamada bide ayaklarım çok üşüyorBende özledim cnm ara ara bakıyom anca..
Bat ne zaman senin inş hayırludıyls gelir bebiş bu ay..
Benim dün yumurtlama günüydü tskvime göre..belim agrıyo bacaklarım sızlıyo..acep yumurtladım mı..
Bi anlayamadım su yumurtlama olayını 2-3 gündür yumurta akı gibi akıntıda var ama..
Hakkımızda hayırlısı sadece 1 kez oldu bu ay umudum yok
29 nisanı bekliyorum sonra dr gitcem
O kadar çok vücudumuzu dinliyoruz ki artık ayırt etme gücümüz yerlerde.. sancı girer bu ne sancısı deriz.. akıntı gelir enfeksiyon mu acaba deriz.. hep aklımız fikrimiz yumurtada ondan böyle oluyoruzBende özledim cnm ara ara bakıyom anca..
Bat ne zaman senin inş hayırludıyls gelir bebiş bu ay..
Benim dün yumurtlama günüydü tskvime göre..belim agrıyo bacaklarım sızlıyo..acep yumurtladım mı..
Bi anlayamadım su yumurtlama olayını 2-3 gündür yumurta akı gibi akıntıda var ama..
Hakkımızda hayırlısı sadece 1 kez oldu bu ay umudum yok
29 nisanı bekliyorum sonra dr gitcem
Dilerim Allahtan sende hayırlı haberler alıp sevindirirsin bizleri.. dualarım seninle
Bende bakıyorum işte kuzu iyileşeyim diye yapıyorum:)Ay kendime bakacam artik
Amiinn inşallah canım bugünler geçip gidecek geçmişte kalacak inşallahAllah binlerce kez razi olsun canim. Kimselere anlatamadiklarimizi gelip burda anlatabiliyoruz birbirimize cani gonuldeb dualar edebiliyoruz bu ne guzel bir islam kardesligi. Rabbim burada olan olmayan ne kadar evlat hasreti yasayan kullari varsa heosinin yuzlerini guldursun insallah. Aglamaktan uzulmekten cok yoruldum artik isyan etmiyorum kesinlimle ama Rabbim dayanacak bol sabir versin insallah. Cok zor bir sürec
Valla canım gönül ister ki gebelik olsun tabi ama bilmiyorum sonrasında üzülmemek için hiç çekmiyorum o taraflara canım bi de sanki erken ya adet geçmeden belirtiler yanıltıcı oluyorda niye böyle oluyor bilemedim bu ay ipne bi tuhaf etti beni
Hepimizin ortak derdi.. derdi veren daha beterinden korusun inşallahAllah binlerce kez razi olsun canim. Kimselere anlatamadiklarimizi gelip burda anlatabiliyoruz birbirimize cani gonuldeb dualar edebiliyoruz bu ne guzel bir islam kardesligi. Rabbim burada olan olmayan ne kadar evlat hasreti yasayan kullari varsa heosinin yuzlerini guldursun insallah. Aglamaktan uzulmekten cok yoruldum artik isyan etmiyorum kesinlimle ama Rabbim dayanacak bol sabir versin insallah. Cok zor bir sürec
Yok canım ikinci ay geçen ay doktor çok bi coştu 23 mm olmuştu yumurta o gün değil ertesi gün yaptırdı iğneyi daha bi büyüdü tabi tutmadı bu ay istediğim boyutta değil dedi durdu papağan gibi ay inşallah canım ya dediğin gibi olur inşallah zaten ben bi hamile kalayım hepinize teeek tek dua edecem inşallah
Alemsin canım ya.. ilk iğne oluşun mu canım? Vücudun endikasyonu da olabilir tabi ama bir an evvel çıksın ortaya.. yüreğimden geçen minnak bir kalp.. Allah hayırlısını versin inşallah
Bak bi yarım saat önce yine başladı canım bacaklarıma vuruyor ağrısı ya ben böyle olunca ertesi gün sökülüyor kanama dünden beri ara ara bayağı bi şiddetli vuruyor ağrı kasığa bele bide bacaklara iki üç saatte sürüyor ya valla şaştım kaldım yani geçen ay bokta kadar belirti yoktu adete dair bile ya canım eşim geçen göğüs uçların büyümüş senin dedi ya
Alemsin canım ya.. ilk iğne oluşun mu canım? Vücudun endikasyonu da olabilir tabi ama bir an evvel çıksın ortaya.. yüreğimden geçen minnak bir kalp.. Allah hayırlısını versin inşallah
Aynen ablamBende bakıyorum işte kuzu iyileşeyim diye yapıyorum:)
Yok canım ikinci ay geçen ay doktor çok bi coştu 23 mm olmuştu yumurta o gün değil ertesi gün yaptırdı iğneyi daha bi büyüdü tabi tutmadı bu ay istediğim boyutta değil dedi durdu papağan gibi ay inşallah canım ya dediğin gibi olur inşallah zaten ben bi hamile kalayım hepinize teeek tek dua edecem inşallah
Bak bi yarım saat önce yine başladı canım bacaklarıma vuruyor ağrısı ya ben böyle olunca ertesi gün sökülüyor kanama dünden beri ara ara bayağı bi şiddetli vuruyor ağrı kasığa bele bide bacaklara iki üç saatte sürüyor ya valla şaştım kaldım yani geçen ay bokta kadar belirti yoktu adete dair bile ya canım eşim geçen göğüs uçların büyümüş senin dedi yaben şok
Canım benimki benim takıldığımın noktası kadar takılmıyor ki yeni başladık ne takacam görende beş senedir deniyıruzda olmuyor sanacak diyor bende ki hiç bişeyi belirtiye yormuyor adam rahat ilk defa böyle bişey duydum ondan ama farklılık var gerçekten bende farkettim iğneden sanırım hcg hormonu var sonuçta
Onlarında dengelerini bozduk Geçen hafta bizimkinin de elinde ovulasyon testi çizik var gibi var var bence bugün yumurtluyoruz dedi He dedim beraber yumurtluyoruz kocacım
Olacaksa da olmayacaksa da bir an evvel sinyal versin canım benim..
Sinyal versinde vermiyor işte :)
Onlarında dengelerini bozduk Geçen hafta bizimkinin de elinde ovulasyon testi çizik var gibi var var bence bugün yumurtluyoruz dedi He dedim beraber yumurtluyoruz kocacım
kocam bike iki aydır sana bişeyler omdu diyor :)Aynen ablam
Bak bi yarım saat önce yine başladı canım bacaklarıma vuruyor ağrısı ya ben böyle olunca ertesi gün sökülüyor kanama dünden beri ara ara bayağı bi şiddetli vuruyor ağrı kasığa bele bide bacaklara iki üç saatte sürüyor ya valla şaştım kaldım yani geçen ay bokta kadar belirti yoktu adete dair bile ya canım eşim geçen göğüs uçların büyümüş senin dedi yaben şok
He vallaMasallah kocanda iyi goz var abla
He vallaharbiden de var ben bile farketmemiştim ilkin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?