2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ay özledim ama yani
Bende özledim cnm ara ara bakıyom anca..
Bat ne zaman senin inş hayırludıyls gelir bebiş bu ay..
Benim dün yumurtlama günüydü tskvime göre..belim agrıyo bacaklarım sızlıyo..acep yumurtladım mı..
Bi anlayamadım su yumurtlama olayını 2-3 gündür yumurta akı gibi akıntıda var ama..
Hakkımızda hayırlısı sadece 1 kez oldu bu ay umudum yok
29 nisanı bekliyorum sonra dr gitcem

Sevgüüll adet değil sanki buuu
Valla canım gönül ister ki gebelik olsun tabi ama bilmiyorum sonrasında üzülmemek için hiç çekmiyorum o taraflara canım bi de sanki erken ya adet geçmeden belirtiler yanıltıcı oluyorda niye böyle oluyor bilemedim bu ay ipne bi tuhaf etti beni

26 canım. Şeffaf akıntı vafsa yumurtluyorsundur bacak ağrısı bende de oluyor yumurtlamada bide ayaklarım çok üşüyor

O kadar çok vücudumuzu dinliyoruz ki artık ayırt etme gücümüz yerlerde.. sancı girer bu ne sancısı deriz.. akıntı gelir enfeksiyon mu acaba deriz.. hep aklımız fikrimiz yumurtada ondan böyle oluyoruz
Canım benden tavsiye vücut tepkilerinden anlayamıyorsan ovulasyon testlerinden yardım al Şahsen ben öyle yapıyorum

Dilerim Allahtan sende hayırlı haberler alıp sevindirirsin bizleri.. dualarım seninle

Allah binlerce kez razi olsun canim. Kimselere anlatamadiklarimizi gelip burda anlatabiliyoruz birbirimize cani gonuldeb dualar edebiliyoruz bu ne guzel bir islam kardesligi. Rabbim burada olan olmayan ne kadar evlat hasreti yasayan kullari varsa heosinin yuzlerini guldursun insallah. Aglamaktan uzulmekten cok yoruldum artik isyan etmiyorum kesinlimle ama Rabbim dayanacak bol sabir versin insallah. Cok zor bir sürec

Amiinn inşallah canım bugünler geçip gidecek geçmişte kalacak inşallah

Alemsin canım ya.. ilk iğne oluşun mu canım? Vücudun endikasyonu da olabilir tabi ama bir an evvel çıksın ortaya.. yüreğimden geçen minnak bir kalp.. Allah hayırlısını versin inşallah

Hepimizin ortak derdi.. derdi veren daha beterinden korusun inşallah
Allah hepimizin derdine derman verecek inşallah.. birimizin duasını kabul edecek Yüzümüz de gülecek kucağımız da dolacak inşallah..

Alemsin canım ya.. ilk iğne oluşun mu canım? Vücudun endikasyonu da olabilir tabi ama bir an evvel çıksın ortaya.. yüreğimden geçen minnak bir kalp.. Allah hayırlısını versin inşallah
Yok canım ikinci ay geçen ay doktor çok bi coştu 23 mm olmuştu yumurta o gün değil ertesi gün yaptırdı iğneyi daha bi büyüdü tabi tutmadı bu ay istediğim boyutta değil dedi durdu papağan gibi ay inşallah canım ya dediğin gibi olur inşallah zaten ben bi hamile kalayım hepinize teeek tek dua edecem inşallah

Bak bi yarım saat önce yine başladı canım bacaklarıma vuruyor ağrısı ya ben böyle olunca ertesi gün sökülüyor kanama dünden beri ara ara bayağı bi şiddetli vuruyor ağrı kasığa bele bide bacaklara iki üç saatte sürüyor ya valla şaştım kaldım yani geçen ay bokta kadar belirti yoktu adete dair bile ya canım eşim geçen göğüs uçların büyümüş senin dedi ya ben şok

Onlarında dengelerini bozduk Geçen hafta bizimkinin de elinde ovulasyon testi çizik var gibi var var bence bugün yumurtluyoruz dedi He dedim beraber yumurtluyoruz kocacım

Olacaksa da olmayacaksa da bir an evvel sinyal versin canım benim..

Canım benimki benim takıldığımın noktası kadar takılmıyor ki yeni başladık ne takacam görende beş senedir deniyıruzda olmuyor sanacak diyor bende ki hiç bişeyi belirtiye yormuyor adam rahat ilk defa böyle bişey duydum ondan ama farklılık var gerçekten bende farkettim iğneden sanırım hcg hormonu var sonuçta

Masallah kocanda iyi goz var abla

He valla harbiden de var ben bile farketmemiştim ilkin

Benim esimde dun dedi ki ben cocuk meselesini dusunup o is olunca olmuyo bence dedi. Ister istemez kafaya takiyosun gun fpn hesaplama dedi. Oluruna birakalim dedi. Uzuldum. Aalinda bnde cocuk icin acele etmiyodum ama bnde cikolata kisti var ve buyumeye merakli. Yani gidecem dedim tekrar dogm kontrol hapi kullanmak istemiyorm hamile gitmek istedigim icin cocuk meselesini ister istemez takiyorm dedim. O da uzuldu bisey diyemedi. Zamana biraktim bende vardir elbette herseyde bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…