2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

yaaa valla bilemiyorum cnm simdi bitkisel falanda yani ne bilum genede boylebyapmasi beni korkurturdu herhalde
Kist olanlarda lekelenme yapabiliyor canım daha öncede kullandım zaten çok az ya tırnak ucu kadar bişey yani geldi sadece zaten hamile kalacağımıda zannetmiyorum yani allah bilir tabi yine

kalirsin belki cnm yaaa karamsar olma sende
Canım dediğin gibi kaç aydır kaldım kaldım kaldım tamam bu kez oldu diye diye hüsrana uğrayıp durduk ben bu ay cidden takılmıyorum hesap yapmıyorum bugün hesapladım o lekelenmeyi görünce bide dün ağrım olunca sank adet ağrısı gib oldu biliyor musun sökülecem dedim zaten soğana başlamadan oldu bunlar iğnenin üzerinden iki gün geçti kasık ağrım başladı dün arttı ama belimde ağrıyor lekelenme bugün oldu ama soğandan olabilir o bilemiyorum

Azıcık sancım var sanki bu sefer çok gecikmeden regl olacağım gibime geliyor kuzu
Ay canım benimde dün akşam öyle bi sancım oldu ki bi iki saat sürdü dedim kesin adet olacam yani ama ben iğne yaptırdım daha bugün sekizinci günüm yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor sabah kalktım midem bulanıyor bide bi şişlik var bende gecikmeden olacam heralde gerçi en fazla iki gün gecikiyor adete üç gün kals lekelenmem oluyor üç gün so ra sökülüyor bakalım belli olur o zaman

anldom cnm insaallh nenstr

Merhaba miyaz. Yazin dikkatimi cekti. Yumurtan catladiktan 8 9 gun sonra 1 2 damla gelen kan yerlesme kanamasi diye okumustum. Adet olmanada daha varmis. Zaten hamilelik belirtisi ayni adet belirtisi gibide oluyormus. Hadi insallah yerlesme kanamasidir. Asilamami oldun kendiligindenmi olmasini bekliyordunuz.

Merhaba canım klomen+çatlatma iğnesi bu ikinci ayım inşallah dediğin gibidir çok azdı ama canım silerken farkettim o da çok dikkatli bakmasam yine göremezdim tırnak ucu kadar bişeydi bilmiyorum ya bu ay çok üzerinde durmuyorum açıkcası bide soğan kürü başladım bugün 6.cı gün

Insallah yerlesme kanamasidir icimden öyle geldi. Bende 1 kere klomen+catlatma ignesi 2 kere asilama oldum ama sonuc husran 2 ay ara verdikten sonra bu ay tekrar asilama tedavisine basladim. Igneli tedavi goruyorum buyuk olasilikla onumuzdeki hafta sonuna kadar asilamam yapilir heralde. Ben 8. 9. Gunler cok beklemistim azicikta olsa kan gelsin yerlesme kanamasi olsun diye her tuvalete gittigimde cok dikkat ediyordum :) senin yaziyi okuyunca direk aklima o geldi. Birbirimiz icin cok dua edelim en kisa zamanda meleklerimize kavusalim insallah

İnşallah canım allah sesini duysun allah söyletmiş olsun ben rçtanıdığum tanımadığım herkes için dua ediyorum inanki rabbim isteyen her kukunada nasip etsin çok aratmadan inşaşlah seniniki de bu kez tutar canım gelir bebeğin allah yardımcın olsun

Sevgüüll adet değil sanki buuu

Ay kendime bakacam artik

Do
Doktor bana hic otle demedi sijinti olmaz dedi...insallah cnm

Dilerim Allahtan sende hayırlı haberler alıp sevindirirsin bizleri.. dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…