- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.881
Beninkiyle katar aldik bugun zaten cocugumuz olmui 1yil sonra tedavi oluruz olursa Allah nasip ederse olmazsada kader yane artik cocuk istemiyorum.. sizinle olmaya devam edwcem biseyler ogrenirsem sizin ocin sizinlede paylasacamkocam bike iki aydır sana bişeyler omdu diyor :)
Beninkiyle katar aldik bugun zaten cocugumuz olmui 1yil sonra tedavi oluruz olursa Allah nasip ederse olmazsada kader yane artik cocuk istemiyorum.. sizinle olmaya devam edwcem biseyler ogrenirsem sizin ocin sizinlede paylasacam
Canım benimki benim takıldığımın noktası kadar takılmıyor ki yeni başladık ne takacam görende beş senedir deniyıruzda olmuyor sanacak diyor bende ki hiç bişeyi belirtiye yormuyor adam rahat ilk defa böyle bişey duydum ondan ama farklılık var gerçekten bende farkettim iğneden sanırım hcg hormonu var sonuçta
Canım benim yaaaa Allah yardımcımız olsun artık..Sinyal versinde vermiyor işte :)
Ayy sesli guldum valla yaa
Böyle akışına bıraktığında daha çabuk gelecek o melek onu biliyorsun dimi güzel kuşum?Beninkiyle katar aldik bugun zaten cocugumuz olmui 1yil sonra tedavi oluruz olursa Allah nasip ederse olmazsada kader yane artik cocuk istemiyorum.. sizinle olmaya devam edwcem biseyler ogrenirsem sizin ocin sizinlede paylasacam
Bende oluruna bıraktım canım tedaviye gitmeyecem belki dediğin gibi bi süre sonraBeninkiyle katar aldik bugun zaten cocugumuz olmui 1yil sonra tedavi oluruz olursa Allah nasip ederse olmazsada kader yane artik cocuk istemiyorum.. sizinle olmaya devam edwcem biseyler ogrenirsem sizin ocin sizinlede paylasacam
Ahada kuzu soğan kürü artı aslan pençesi ve civan perçemi kistede rahimede birebirBenim esimde dun dedi ki ben cocuk meselesini dusunup o is olunca olmuyo bence dedi. Ister istemez kafaya takiyosun gun fpn hesaplama dedi. Oluruna birakalim dedi. Uzuldum. Aalinda bnde cocuk icin acele etmiyodum ama bnde cikolata kisti var ve buyumeye merakli. Yani gidecem dedim tekrar dogm kontrol hapi kullanmak istemiyorm hamile gitmek istedigim icin cocuk meselesini ister istemez takiyorm dedim. O da uzuldu bisey diyemedi. Zamana biraktim bende vardir elbette herseyde bir hayir
Ahada kuzu soğan kürü artı aslan pençesi ve civan perçemi kistede rahimede birebir
Aşkım sen soğan kürü mü yapıyordun bide meryem ana otu gittigidiyorda var ben aldım çok pahalıda değil ama daha kullanmak nasip olmadı yaniKur bitiyo adet yaklasiyo bakalim nolcak. Obur aya meryemana otunu bulursam onu denicem
Aşkım sen soğan kürü mü yapıyordun bide meryem ana otu gittigidiyorda var ben aldım çok pahalıda değil ama daha kullanmak nasip olmadı yani
Hee bi sor canım satıcıdan belki yollarlarAbla ben turkiyede degilim arabistandan bulcam artik
Aynen calisiyirum ya kaynanam bakar dusuncesiyle ikincide olursa ev hnimi olup onlara bakardim diye dusunuyordum oncedenKuzum zaten yasin kucuk senin zamana birak bence de daha onunde uzun zaman var
Ay abla ben kocakari olmusum biliomusun bi musterime pekmezlisogan suyu yap dekistim pco hastasi yaptikdan sinra butun kistleri erimis sonraki ayda hamile kalmia ama bebegi karnibda olmus yarin kurtaj olacakmis ona uzuldum...Canım benim yaaaa Allah yardımcımız olsun artık..
Bide beni düşün canım
Böyle akışına bıraktığında daha çabuk gelecek o melek onu biliyorsun dimi güzel kuşum?
Aynen abla ya Allah vermiosa vardir bi hayir bundada sadece bunu diyecem...Bende oluruna bıraktım canım tedaviye gitmeyecem belki dediğin gibi bi süre sonra
O nasıl yapılıyordu canım bakam hele bu soğan kürü olmazsa onu yapayım :)Aynen calisiyirum ya kaynanam bakar dusuncesiyle ikincide olursa ev hnimi olup onlara bakardim diye dusunuyordum onceden
Ay abla ben kocakari olmusum biliomusun bi musterime pekmezlisogan suyu yap dekistim pco hastasi yaptikdan sinra butun kistleri erimis sonraki ayda hamile kalmia ama bebegi karnibda olmus yarin kurtaj olacakmis ona uzuldum...
Hee hibiskus okmasaydı iyiydi canım o doğal koruycuymuş ya kimdi burda biri demişt sanırsam kiKızlar merhabaaaa bütün gün gezdim anca gelebildim bu arada akzer bayan çayı aldım nasıl sizce
AKZER BAYAN ÇAYI - 60 SÜZEN POŞET
İÇİNDEKİLER: Civanperçemi, hayıt tohumu, aslan pençesi, hibisküs, çoban çantası, adaçayı, papatya
Bilmiyorum ki ablacım aslında amacım Aslan pençesi almaktı bunu önerdilerHee hibiskus okmasaydı iyiydi canım o doğal koruycuymuş ya kimdi burda biri demişt sanırsam ki
Kuzu aslan pençesinin hem iki çeşidi var hem toplama zamanına göre almak gerek tam etkili olabilmesi için ben aktarda testeredişli aldım kullandım işede yaramıştı tabi bayağı oldu bu kez saroçoğlunun resmi sitesinden istettim bir buçuk aylık aslan pençesi bide çörek otu yağı göndermişler şimdi soğan kürüm bitsin asla pençesine başlayacam bide takipte ediyorlar sabah aç karnına bi yemek kaşığı çörek otu yağını yutuyorum bir iki saat sonrada soğan kürü yapıp içiyorumBilmiyorum ki ablacım aslında amacım Aslan pençesi almaktı bunu önerdiler
İçmiyim mi abla şimdi kafam çok karıştı yaKuzu aslan pençesinin hem iki çeşidi var hem toplama zamanına göre almak gerek tam etkili olabilmesi için ben aktarda testeredişli aldım kullandım işede yaramıştı tabi bayağı oldu bu kez saroçoğlunun resmi sitesinden istettim bir buçuk aylık aslan pençesi bide çörek otu yağı göndermişler şimdi soğan kürüm bitsin asla pençesine başlayacam bide takipte ediyorlar sabah aç karnına bi yemek kaşığı çörek otu yağını yutuyorum bir iki saat sonrada soğan kürü yapıp içiyorum
Baya bişey yapıyorsun ablacım Şen'de Maşallahhhhh şifa olur inşallahKuzu aslan pençesinin hem iki çeşidi var hem toplama zamanına göre almak gerek tam etkili olabilmesi için ben aktarda testeredişli aldım kullandım işede yaramıştı tabi bayağı oldu bu kez saroçoğlunun resmi sitesinden istettim bir buçuk aylık aslan pençesi bide çörek otu yağı göndermişler şimdi soğan kürüm bitsin asla pençesine başlayacam bide takipte ediyorlar sabah aç karnına bi yemek kaşığı çörek otu yağını yutuyorum bir iki saat sonrada soğan kürü yapıp içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?