2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Beninkiyle katar aldik bugun zaten cocugumuz olmui 1yil sonra tedavi oluruz olursa Allah nasip ederse olmazsada kader yane artik cocuk istemiyorum.. sizinle olmaya devam edwcem biseyler ogrenirsem sizin ocin sizinlede paylasacam

Kuzum zaten yasin kucuk senin zamana birak bence de daha onunde uzun zaman var

Sinyal versinde vermiyor işte :)
Canım benim yaaaa Allah yardımcımız olsun artık..

Ayy sesli guldum valla yaa

Bide beni düşün canım

Beninkiyle katar aldik bugun zaten cocugumuz olmui 1yil sonra tedavi oluruz olursa Allah nasip ederse olmazsada kader yane artik cocuk istemiyorum.. sizinle olmaya devam edwcem biseyler ogrenirsem sizin ocin sizinlede paylasacam
Böyle akışına bıraktığında daha çabuk gelecek o melek onu biliyorsun dimi güzel kuşum?

Bende oluruna bıraktım canım tedaviye gitmeyecem belki dediğin gibi bi süre sonra

Ahada kuzu soğan kürü artı aslan pençesi ve civan perçemi kistede rahimede birebir

Kuzum zaten yasin kucuk senin zamana birak bence de daha onunde uzun zaman var
Aynen calisiyirum ya kaynanam bakar dusuncesiyle ikincide olursa ev hnimi olup onlara bakardim diye dusunuyordum onceden
Canım benim yaaaa Allah yardımcımız olsun artık..

Bide beni düşün canım

Böyle akışına bıraktığında daha çabuk gelecek o melek onu biliyorsun dimi güzel kuşum?
Ay abla ben kocakari olmusum biliomusun bi musterime pekmezlisogan suyu yap dekistim pco hastasi yaptikdan sinra butun kistleri erimis sonraki ayda hamile kalmia ama bebegi karnibda olmus yarin kurtaj olacakmis ona uzuldum...

O nasıl yapılıyordu canım bakam hele bu soğan kürü olmazsa onu yapayım :)

Hee hibiskus okmasaydı iyiydi canım o doğal koruycuymuş ya kimdi burda biri demişt sanırsam ki

Bilmiyorum ki ablacım aslında amacım Aslan pençesi almaktı bunu önerdiler
Kuzu aslan pençesinin hem iki çeşidi var hem toplama zamanına göre almak gerek tam etkili olabilmesi için ben aktarda testeredişli aldım kullandım işede yaramıştı tabi bayağı oldu bu kez saroçoğlunun resmi sitesinden istettim bir buçuk aylık aslan pençesi bide çörek otu yağı göndermişler şimdi soğan kürüm bitsin asla pençesine başlayacam bide takipte ediyorlar sabah aç karnına bi yemek kaşığı çörek otu yağını yutuyorum bir iki saat sonrada soğan kürü yapıp içiyorum

İçmiyim mi abla şimdi kafam çok karıştı ya

Baya bişey yapıyorsun ablacım Şen'de Maşallahhhhh şifa olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…