- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.901
canlarim boyle urunleri suzen poset seklinde almayin bide onlara bir dunya para vermeyin allah icin gidin aktardan direk bitkisini alin her gun demleyin icin yaa ben oyle yapiyorum en azindan cunku paket seklinde alirsaniz ne kadar irganik densede icinde karismis bitkiler bulunuyor gidin akatrdan alinKuzu aslan pençesinin hem iki çeşidi var hem toplama zamanına göre almak gerek tam etkili olabilmesi için ben aktarda testeredişli aldım kullandım işede yaramıştı tabi bayağı oldu bu kez saroçoğlunun resmi sitesinden istettim bir buçuk aylık aslan pençesi bide çörek otu yağı göndermişler şimdi soğan kürüm bitsin asla pençesine başlayacam bide takipte ediyorlar sabah aç karnına bi yemek kaşığı çörek otu yağını yutuyorum bir iki saat sonrada soğan kürü yapıp içiyorum
Valla canım dedim ya kullanılması gereken testere dişli olan ben normalde güvenmem saraçoğlunun kendi aitesi olduğu için aldım yoksa görmeden almazdım valla ne yalan söyleyeyim şimdi ama sen bilirsin tani kuzuİçmiyim mi abla şimdi kafam çok karıştı ya
Canım ben saraçoğlunun resmi sitesinden aldım yoksa bende kapalı şekilde almıyorum öylecanlarim boyle urunleri suzen poset seklinde almayin bide onlara bir dunya para vermeyin allah icin gidin aktardan direk bitkisini alin her gun demleyin icin yaa ben oyle yapiyorum en azindan cunku paket seklinde alirsaniz ne kadar irganik densede icinde karismis bitkiler bulunuyor gidin akatrdan alin
Nasıl yani :)Bende seni bekliyorum :)
Canım bebektir inşallah senin sonuca az kalmış zaten iğnenin etkisi bu kadar sürmez adetin ne zaman inşallah hiç gelmesinde o adet bide seninde mi göğüs uçların büyüdü kız benimde büyümüş benim koca farketti
Kuzum aktardan aldım bunu zaten sürekli aldığım yer önerdi tek bitki kullanmamı tavsiye etmedi odacanlarim boyle urunleri suzen poset seklinde almayin bide onlara bir dunya para vermeyin allah icin gidin aktardan direk bitkisini alin her gun demleyin icin yaa ben oyle yapiyorum en azindan cunku paket seklinde alirsaniz ne kadar irganik densede icinde karismis bitkiler bulunuyor gidin akatrdan alin
Yaaa inşallah cnm yaa evet büyüdü ve hep sert :)))hahaha eşimde bana dedi bende anladım zaten acaba yarın test yapsam mi idrar testi ne dersin ya bilmiyorum ama çok istiyorum hayırlı zamanda olur inşallahCanım bebektir inşallah senin sonuca az kalmış zaten iğnenin etkisi bu kadar sürmez adetin ne zaman inşallah hiç gelmesinde o adet bide seninde mi göğüs uçların büyüdü kız benimde büyümüş benim koca farkettiben bu ay belirti falan düşünmddiğim için benim benden haberim yok gündüzde yazdım hatta buraya
Nasıl yani :)
Himmm:)))inşallah güzel haberler alırız benim akintin devam cnmAyni gun ya mens benden ayri gidemezsin :)) kendimden umidi kestim bugun bryaz akintim vardi o bile terketti beni
Himmm:)))inşallah güzel haberler alırız benim akintin devam cnm
Canım adetin ne zaman onu söyle sana yardımcı olayımYaaa inşallah cnm yaa evet büyüdü ve hep sert :)))hahaha eşimde bana dedi bende anladım zaten acaba yarın test yapsam mi idrar testi ne dersin ya bilmiyorum ama çok istiyorum hayırlı zamanda olur inşallah
İnşallah bebwis gelir hayirlisiylaBende hicbise yok. Yani adet belirtiside yok sifirim :))
22 diye bekliyorum cnm ayin 4 u vuruldum igneCanım adetin ne zaman onu söyle sana yardımcı olayım
Ben bekle derim canım şimdi kanda artmamışsa idrarada tam geçmemiştir bide sitres olma boş yere zaten çok bişey kalmamış az daha sabır canım benim hayırlısıyla olacak inşallah bu kez sağ salim hemde22 diye bekliyorum cnm ayin 4 u vuruldum igne
İnşallah cnm Allah razı olsunBen bekle derim canım şimdi kanda artmamışsa idrarada tam geçmemiştir bide sitres olma boş yere zaten çok bişey kalmamış az daha sabır canım benim hayırlısıyla olacak inşallah bu kez sağ salim hemde
Adetin ne zaman ki aha heyecanlandımYaaa inşallah cnm yaa evet büyüdü ve hep sert :)))hahaha eşimde bana dedi bende anladım zaten acaba yarın test yapsam mi idrar testi ne dersin ya bilmiyorum ama çok istiyorum hayırlı zamanda olur inşallah
22 si galiba :))cnm bende yaaa ilk defa klomen kullanıp iğne vururdum ya bakalım hayırlısı olur insallajAdetin ne zaman ki aha heyecanlandım
Ay hadi bakalım hayırlısı kuzum rabbim hayırlı haberler nasip etsin22 diye bekliyorum cnm ayin 4 u vuruldum igne
Amin cnm ya inşallah sagolasinAy hadi bakalım hayırlısı kuzum rabbim hayırlı haberler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?