2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canlarim boyle urunleri suzen poset seklinde almayin bide onlara bir dunya para vermeyin allah icin gidin aktardan direk bitkisini alin her gun demleyin icin yaa ben oyle yapiyorum en azindan cunku paket seklinde alirsaniz ne kadar irganik densede icinde karismis bitkiler bulunuyor gidin akatrdan alin

Canım ben saraçoğlunun resmi sitesinden aldım yoksa bende kapalı şekilde almıyorum öyle

M miyaz canım ya ben iğne vurulalı 13 gün oldu ama hala bel ağrısı kaşık batması ve göğüs uçlarım büyüdü ve sertleşti neden acaba etkisi mi yoksa bebiş olabilir mi inşallah
Canım bebektir inşallah senin sonuca az kalmış zaten iğnenin etkisi bu kadar sürmez adetin ne zaman inşallah hiç gelmesinde o adet bide seninde mi göğüs uçların büyüdü kız benimde büyümüş benim koca farketti ben bu ay belirti falan düşünmddiğim için benim benden haberim yok gündüzde yazdım hatta buraya

Kuzum aktardan aldım bunu zaten sürekli aldığım yer önerdi tek bitki kullanmamı tavsiye etmedi oda

Yaaa inşallah cnm yaa evet büyüdü ve hep sert :)))hahaha eşimde bana dedi bende anladım zaten acaba yarın test yapsam mi idrar testi ne dersin ya bilmiyorum ama çok istiyorum hayırlı zamanda olur inşallah

Yaaa inşallah cnm yaa evet büyüdü ve hep sert :)))hahaha eşimde bana dedi bende anladım zaten acaba yarın test yapsam mi idrar testi ne dersin ya bilmiyorum ama çok istiyorum hayırlı zamanda olur inşallah
Canım adetin ne zaman onu söyle sana yardımcı olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…