- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.921
Cansın cnm hepimiz inşallah ❤
Allah cümlemizden razı olsun canımİnşallah cnm Allah razı olsun
Ben kendimden yana pek umutlu değilim kuzu ama inşallah olursada yok demem yani :) rabbim cümlemizede nasip etsin o duyguyu ben burda aldığım her hamilelik haberine çok çok seviniyorum sanki çok yakınımın haberini almışım gibi hepimiz bir olduk burda inşallahta hep böyle devam eder canım kız ben kendimi bahçe işlerine verdim bu ara bugün patates soğan ektim bahçeye :) biraz daha ısınsın acı biberde alıp ekecem bide markette çiçek süs soğanlar var onlardan alıp ekecem yarın inşallah böyle böyle sitres atıyorum :)
Ha tabi buna amin diyeyim ben inşallaaahhh tez vakitte hepimiz alırız bu haberi
Canım senin akıntı sarı mı bide sulu mu böyle çok bi koyu kıvamlı değil yaniCansın cnm hepimiz inşallah ❤
Yaa canım beyaz krem gibi bazende sulu anlamadım gitti :))Canım senin akıntı sarı mı bide sulu mu böyle çok bi koyu kıvamlı değil yani
Hiç sorma benimde bugün oldu çıkarken hissediyorum resmen hatta adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum zaten idrar yüzünden gün boyu ordayım eşim ne oluyor sana der gibi duruyor işemekte mi yasak :) alla alla bugün doğru dürüst sufa içmedim yine çıkamadım tuvaletten yaYaa canım beyaz krem gibi bazende sulu anlamadım gitti :))
Bende çok sıkışık gidiyorum canım yaa ayniyiz bakalım hayırlısı:)Hiç sorma benimde bugün oldu çıkarken hissediyorum resmen hatta adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum zaten idrar yüzünden gün boyu ordayım eşim ne oluyor sana der gibi duruyor işemekte mi yasak :) alla alla bugün doğru dürüst sufa içmedim yine çıkamadım tuvaletten ya
Hiç sorma benimde bugün oldu çıkarken hissediyorum resmen hatta adet oldum sanıp tuvalete koşuyorum zaten idrar yüzünden gün boyu ordayım eşim ne oluyor sana der gibi duruyor işemekte mi yasak :) alla alla bugün doğru dürüst sufa içmedim yine çıkamadım tuvaletten ya
babam olsa guvenmem cnm oblar kendilerinpara kazanmak icin yapiyorlarburun cikariyirlar guvenme benceCanım ben saraçoğlunun resmi sitesinden aldım yoksa bende kapalı şekilde almıyorum öyle
ben tek bittki aliyorum cnm 2 saat arayla iciyorum bir adet olayim bende basliycamKuzum aktardan aldım bunu zaten sürekli aldığım yer önerdi tek bitki kullanmamı tavsiye etmedi oda
benim bugub cok cok acik kahve akintim gelmisti adet oldum sandim gunluk ped koyim dedim koydum ama indan snra ne gelen var ne giden neden adet olmuyorum anladimBen kendimden yana pek umutlu değilim kuzu ama inşallah olursada yok demem yani :) rabbim cümlemizede nasip etsin o duyguyu ben burda aldığım her hamilelik haberine çok çok seviniyorum sanki çok yakınımın haberini almışım gibi hepimiz bir olduk burda inşallahta hep böyle devam eder canım kız ben kendimi bahçe işlerine verdim bu ara bugün patates soğan ektim bahçeye :) biraz daha ısınsın acı biberde alıp ekecem bide markette çiçek süs soğanlar var onlardan alıp ekecem yarın inşallah böyle böyle sitres atıyorum :)
hayırlısı canım ilk haber senden gelecekBende çok sıkışık gidiyorum canım yaa ayniyiz bakalım hayırlısı:)
Kuzu bi test mi yapsan ki kaç gün geçtibenim bugub cok cok acik kahve akintim gelmisti adet oldum sandim gunluk ped koyim dedim koydum ama indan snra ne gelen var ne giden neden adet olmuyorum anladim
Valla canım bu ay aldım artık benim işime gelen çörek otu yağıydı rahime çok iyi geliyır o kistlere falan şifa oksunda canım parayı herşeye döküyoruz zatenbabam olsa guvenmem cnm oblar kendilerinpara kazanmak icin yapiyorlarburun cikariyirlar guvenme bence
Canım sen benim kafadansun bende 2 hafta önce bardakları domates ektim şimdi çıktı onları seyrelttim bugün :) bağımız var büyüsün oraya dikecem inşallah eşimle balkonada saksıya maydanoz ekeyim diyorum birde çilek :)Ben kendimden yana pek umutlu değilim kuzu ama inşallah olursada yok demem yani :) rabbim cümlemizede nasip etsin o duyguyu ben burda aldığım her hamilelik haberine çok çok seviniyorum sanki çok yakınımın haberini almışım gibi hepimiz bir olduk burda inşallahta hep böyle devam eder canım kız ben kendimi bahçe işlerine verdim bu ara bugün patates soğan ektim bahçeye :) biraz daha ısınsın acı biberde alıp ekecem bide markette çiçek süs soğanlar var onlardan alıp ekecem yarın inşallah böyle böyle sitres atıyorum :)
Aynen gece bile kalkıyorum sopandan heralde ya bilmiyorum aslında öncesinde de olmasa tamamen herşeyi soğana yoracamda öncesinde başlamıştı ay hamile yada değil canım şu kür bi yarasın yumurtslıklarım temizkensinde bi ondan sonra kilo verecem ya ko var bende bu kiloyla hamile kslmamda riskli aslında biraz tabi rabbim bilir en iyisiniBende aynı cnm çok sık gidiyorum ve sıkışarak bakalım neler olcak :)
:) aynen ben bahçeyle toprakla uğraşmayıda çiçekleri ve yeşilliğide çok severim burcumdan heralde :) bende acı biberle maydanos ekeyim diyorumda biraz daha ısınsın hava bakalım kız sarmısak bile ektim baktım yeşillenmişler gömdüm toprağa gitti valla :) bakalım patates nasıl olacak sonbaharda görecez toprakla uğraşmak güzel canım ya benim üst komşu bahöeyi haşamat etmiş ne sulamış ne bişey iki tane ağaçı komple kökten kestirdim mecbur canım içim ysndı yani onlarda canlı sonuçta daha var kesilecek ama budadım bi kslsın bu sene bakalım onlarda hiç yrşermezse mecbur sonbaharda kesecem onlarıdaCanım sen benim kafadansun bende 2 hafta önce bardakları domates ektim şimdi çıktı onları seyrelttim bugün :) bağımız var büyüsün oraya dikecem inşallah eşimle balkonada saksıya maydanoz ekeyim diyorum birde çilek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?