2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Bende eve feskeğen alıp koyacam sivrisineklere bide böceklere birebir csnım fesleğen kokusunu sevmiyorlar bu sene geçti sonbaharda gülleri budayıp kestiğim dalı toprağa gömecem onlarda kökleniyor :)

Bende eve feskeğen alıp koyacam sivrisineklere bide böceklere birebir csnım fesleğen kokusunu sevmiyorlar bu sene geçti sonbaharda gülleri budayıp kestiğim dalı toprağa gömecem onlarda kökleniyor :)
Bende bahçeye soğan sarımsak maydanoz ekecem inş onun dışında kiraz kayısı erik ağaçlarımız var bakıyoruz elimizden geldiğince :) böyle şeylere sarınca gebeliği unutuyorum çok güzel oluyo.. Birde saç bakımı için araştırma yapıyorum şu an Hindistan cevizi yağı var margarin gibi katı ondan alayım diyorum bi yandan spor ne bileyim kendimi eğliyprum

Sogan kuru dedigin akintiyi yapiyo abla. Benimde bugun kurum bitti bakalim neler olcak

O yağ bende de var canım ben aktardan aldım güzel ama onarıyor bayağı

Sogan kuru dedigin akintiyi yapiyo abla. Benimde bugun kurum bitti bakalim neler olcak
Canım çok şükür bende iltihap falan yok bu iltihap akıntısı gibi bişey değil yani adet olduğumu sanacak kadar geliyof bazen ama koku falan yok yani eğer soğandansa da bu çok güzel işe yarıyor demek oluyor ay hadi inşallah ya şu pkonun kistlerinden kurtulayım artık

Bende de iltihap yoktu kist olusmasin diye yaptm zatn. Ama yinede akintida artma oluyo. Dun bnde sulu beyaz akinti geldi. Sanirim rahmi ve rahim duvarini iyice temizliyo. Az once annemlerle konusuyorm hamile mi diye bni soruyolarmis dedim dogurcam yakinda ayipsinvardir bi hayir yaa

Hiç sorma ben daha kasımda evlendim bizimde komşular derde düşmüş hiç umurumda değil inanki amaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…