- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.941
Bende eve feskeğen alıp koyacam sivrisineklere bide böceklere birebir csnım fesleğen kokusunu sevmiyorlar bu sene geçti sonbaharda gülleri budayıp kestiğim dalı toprağa gömecem onlarda kökleniyor :)Canım sen benim kafadansun bende 2 hafta önce bardakları domates ektim şimdi çıktı onları seyrelttim bugün :) bağımız var büyüsün oraya dikecem inşallah eşimle balkonada saksıya maydanoz ekeyim diyorum birde çilek :)
Bilmiyorum ki canım bende aynıSite değişti mi ben de mi sorun var topic yerleri filan başlık başlık olmuş
4. gun cnm bugunKuzu bi test mi yapsan ki kaç gün geçti
aynenn cnm oyle insaallah sifa olurValla canım bu ay aldım artık benim işime gelen çörek otu yağıydı rahime çok iyi geliyır o kistlere falan şifa oksunda canım parayı herşeye döküyoruz zaten
Bi test yspsan mı yarın ilk idrarla ne dersin4. gun cnm bugun
Amin inşallah canım ha ben sana bişey atacaktım unuttum yaaynenn cnm oyle insaallah sifa olur
Dur o benimdi yanlış attım onu doğrusunu atayım :)4. gun cnm bugun
Bende bahçeye soğan sarımsak maydanoz ekecem inş onun dışında kiraz kayısı erik ağaçlarımız var bakıyoruz elimizden geldiğince :) böyle şeylere sarınca gebeliği unutuyorum çok güzel oluyo.. Birde saç bakımı için araştırma yapıyorum şu an Hindistan cevizi yağı var margarin gibi katı ondan alayım diyorum bi yandan spor ne bileyim kendimi eğliyprumBende eve feskeğen alıp koyacam sivrisineklere bide böceklere birebir csnım fesleğen kokusunu sevmiyorlar bu sene geçti sonbaharda gülleri budayıp kestiğim dalı toprağa gömecem onlarda kökleniyor :)
Aynen gece bile kalkıyorum sopandan heralde ya bilmiyorum aslında öncesinde de olmasa tamamen herşeyi soğana yoracamda öncesinde başlamıştı ay hamile yada değil canım şu kür bi yarasın yumurtslıklarım temizkensinde bi ondan sonra kilo verecem ya ko var bende bu kiloyla hamile kslmamda riskli aslında biraz tabi rabbim bilir en iyisini
İnşallah canım bende kışa hazırlık döneminde yapacam inşallah :)bende bugün ilk kez turşu yaptım kızlar acıbiber turşusu inşallah olmuştur
O yağ bende de var canım ben aktardan aldım güzel ama onarıyor bayağıBende bahçeye soğan sarımsak maydanoz ekecem inş onun dışında kiraz kayısı erik ağaçlarımız var bakıyoruz elimizden geldiğince :) böyle şeylere sarınca gebeliği unutuyorum çok güzel oluyo.. Birde saç bakımı için araştırma yapıyorum şu an Hindistan cevizi yağı var margarin gibi katı ondan alayım diyorum bi yandan spor ne bileyim kendimi eğliyprum
Canım çok şükür bende iltihap falan yok bu iltihap akıntısı gibi bişey değil yani adet olduğumu sanacak kadar geliyof bazen ama koku falan yok yani eğer soğandansa da bu çok güzel işe yarıyor demek oluyor ay hadi inşallah ya şu pkonun kistlerinden kurtulayım artıkSogan kuru dedigin akintiyi yapiyo abla. Benimde bugun kurum bitti bakalim neler olcak
Canım peki sende kasıkta ağrı yaptı mı bu kürSogan kuru dedigin akintiyi yapiyo abla. Benimde bugun kurum bitti bakalim neler olcak
Canım çok şükür bende iltihap falan yok bu iltihap akıntısı gibi bişey değil yani adet olduğumu sanacak kadar geliyof bazen ama koku falan yok yani eğer soğandansa da bu çok güzel işe yarıyor demek oluyor ay hadi inşallah ya şu pkonun kistlerinden kurtulayım artık
yik cnm yaa boyle geldiyse ben yarin adet olurum muhtemelenBi test yspsan mı yarın ilk idrarla ne dersin
Canım peki sende kasıkta ağrı yaptı mı bu kür
yok cnm yarin adet olurum ben kendimi biliyorum kahveler azda olsabgeldiyse adet gelir beninAy insallah hamissindir
Hiç sorma ben daha kasımda evlendim bizimde komşular derde düşmüş hiç umurumda değil inanki amaanBende de iltihap yoktu kist olusmasin diye yaptm zatn. Ama yinede akintida artma oluyo. Dun bnde sulu beyaz akinti geldi. Sanirim rahmi ve rahim duvarini iyice temizliyo. Az once annemlerle konusuyorm hamile mi diye bni soruyolarmis dedim dogurcam yakinda ayipsinvardir bi hayir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?