2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yapiyo demistm ya sol kadigimdan bacagima vuran sancim var diye. Kurun son 3 5gunu sancim olmadi ama oncesinde oldu
Benim ağrı bu küre başlamadan vardı canım iğnenin üzerinden iki gün geçti başladı şimdi iki gündür bi iki saat böyle adet olacakmışım gibi bi geliyor sonra hafifliyor hatta ben erken adet olacam diye düşündüm dün yazdım hatta burayada hamileliğe bağlamıyorum inanki olacağı varsa olur allahın izniyle bu ay her bi haltı adete bağlamaya başladım ben :) ama ciddi ciddi yani

Soğan kürü yaptığım ay bende erken olmuştumcanım vee baya çok olmuştu.

Hiç sorma ben daha kasımda evlendim bizimde komşular derde düşmüş hiç umurumda değil inanki amaan

Milletin agzi torba degil ki buzesin. Bende cok umursamiyorm ama yasim cok genc degil bu yuzden olsun istiyorm. Soyle 20 22 yaslarda olsaydm gezip tozmayi dusunurdum. Kaynanam bile yegeni evlendi bizden 3ay once kiz simdi 2aylik hamile ve cok kotu evlilikleri var ilk gunden beri. Bosanma konusu geciyo anladigim kadariyla. Bende kaynanama hersey coxuk degil ki tamam onemli ama once vizim mutlu olmamiz onemli sirf sen babaanne olacaksn diye cocuk yapilir mi dedim. Nasip boyle isler Allah in vardir bi bildigi dedim. Bozuldu bisey de diyemedi

Bi idrar testi yap o zmn belki siddetli bi adet gecirceksin onun habercisi olabilir mi cok kanamali agrili adetin oluyo mu

Bi idrar testi yap o zmn belki siddetli bi adet gecirceksin onun habercisi olabilir mi cok kanamali agrili adetin oluyo mu
Canım bende pko var benim adetler kendimi bildim bileli sancılı idrar testi yapsamda şuan doğru çıkmaz kuzu çatlatma iğnesi oldum ya daha etkisi geçmemiştir bide adet geçmeden yapmam ya dedim ya gebeliğe bağlamıyorum herşeyin hayırlısı ama adet olacaksamda bu kürle komple temizlenir inşallah

Gerçekten temizliyor canım, kürden sonra gelen kanamada anlıyorsun zaten. Ama seninki inşallah yerleşme kanamasdır.
O kesildi canım ya öyle tırnak ucu kadar bişeydi akıntıyla geldi dikkatli bakmasam farketmezdim bile inşallah canım ama öyle değilse bile şu kistleri temizleyeyim kilo veremiyorum kist yüzünden pko zaten sıkıntı kist çok olunca kendimide parçalasam zayıflayamıyorum ya adet olursam biberiye kekikte yapar adetliyken içerim onlarda çok iyi bide civsn perçemi

Özel hayata müdahale hiç güzel bişey değil ben kimseye ağzımı açıpta bişey demem banane milletin çocuk yapmasından yada özel hayatından millet üzerine vazifeymii gibi herşeyin içinde işleri güçleri yok şaşırmışlar ki ne yapsınlar

O zmn kistler cozuluyodur ben ilk yaptigimda bnm 5bucukluk kistim vardi ve hem gaz hem sancim cok oldu gercekten hergun adet olcak gibiydim ve erken adet oldum. Kistler cozulmeye basliyodur o zmn hamilelik icon cok erken cunku. Beklemek gerek mecburen

Hadi ya onu bilmiyordum ben saçıma deneyeceğim canım inşallah kendimi bunlara verdim gün saymıyorum artık çok şükür böyle mutluyum :)
Allah daim etsin canım benim ben geçen ay sayıyordum zaman geçmiyordu inan bu kez sankdaha dün iğneyi olmuşum gibi akıp gitmiş az bi lekelenmesem yada sancım olmasa iğnenin kaçıncı günü diye bakmazdım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…