- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #10.981
İğnenin sekizinci günü bitti döllendiyse yerleşmeye başlamıştır :) ama bu kistten bence ay inşallah çözülürler canım benimde ya kilo bile veremiyorum yne mahfetti bu doktor beniiiO zmn kistler cozuluyodur ben ilk yaptigimda bnm 5bucukluk kistim vardi ve hem gaz hem sancim cok oldu gercekten hergun adet olcak gibiydim ve erken adet oldum. Kistler cozulmeye basliyodur o zmn hamilelik icon cok erken cunku. Beklemek gerek mecburen
Hadi hayırlısı olsun canım bakalım ne olacakİğnenin sekizinci günü bitti döllendiyse yerleşmeye başlamıştır :) ama bu kistten bence ay inşallah çözülürler canım benimde ya kilo bile veremiyorum yne mahfetti bu doktor beniii
Evet canım hayırlısı evvelaHadi hayırlısı olsun canım bakalım ne olacak
Merhaba kızlar nasılsınız topicin yeri değişmiş galiba... @miyaz nasılsın daha önce ara kanaman olmuş muydu tedavi olurkenİğnenin sekizinci günü bitti döllendiyse yerleşmeye başlamıştır :) ama bu kistten bence ay inşallah çözülürler canım benimde ya kilo bile veremiyorum yne mahfetti bu doktor beniii
Hoşbuldum cnm bir kaç gündür girememiştim farklı geldi yeri... Nasılsnız var mı Hamiş haberleriValla topic yerleri değişmiş bende ondan mağdurum çözemedim canım hoş geldin
O zmn kistler cozuluyodur ben ilk yaptigimda bnm 5bucukluk kistim vardi ve hem gaz hem sancim cok oldu gercekten hergun adet olcak gibiydim ve erken adet oldum. Kistler cozulmeye basliyodur o zmn hamilelik icon cok erken cunku. Beklemek gerek mecburen
Hoşbuldum cnm bir kaç gündür girememiştim farklı geldi yeri... Nasılsnız var mı Hamiş haberleri
Iyi olmaya calisiyorum cnm bahar nezlem var baya halsizlik yapti ilacta almiyorum..haftasonu da biraz gezme çoğunluk temizlik ile gecti yarin iş başı.. bir yandan da adeti bekliyorum işte.. hicbir belirtim yokMaalesef daha yok kimseden seste yok herkes beklemedesen napiyosun nasil gidiyo
Yagmur olmadi mi adet ay test yapsa bari yapmiyordu beklemediginden hadi inşallah Allah büyük
Abla sogan suyuna eksta olarak katiyorsun 1 bardak peknezO nasıl yapılıyordu canım bakam hele bu soğan kürü olmazsa onu yapayım :)
Iyi olmaya calisiyorum cnm bahar nezlem var baya halsizlik yapti ilacta almiyorum..haftasonu da biraz gezme çoğunluk temizlik ile gecti yarin iş başı.. bir yandan da adeti bekliyorum işte.. hicbir belirtim yok
Tadı nasıl oluyor acabaAbla sogan suyuna eksta olarak katiyorsun 1 bardak peknez
İnşallah Can'ım ya hepberaber :))) pek bi umudum yok inşallah bu ay olmuştur... Pazartesi sendromsuz pazartesi yok kii :))Gecmis olsn kiz dikkat et kendine. Pazartesi sendromu da yasama :) insallah adet gelmezde hamis olursun
Yumurta akı gibi cnm .bide bacaklarım cok sızlıyo hayrolsun inş..26 canım. Şeffaf akıntı vafsa yumurtluyorsundur bacak ağrısı bende de oluyor yumurtlamada bide ayaklarım çok üşüyor
Son care öyle yapcam cnmO kadar çok vücudumuzu dinliyoruz ki artık ayırt etme gücümüz yerlerde.. sancı girer bu ne sancısı deriz.. akıntı gelir enfeksiyon mu acaba deriz.. hep aklımız fikrimiz yumurtada ondan böyle oluyoruz
Canım benden tavsiye vücut tepkilerinden anlayamıyorsan ovulasyon testlerinden yardım al Şahsen ben öyle yapıyorum
Fena degil canim tavsiye edeeimTadı nasıl oluyor acaba
İnşallah canım bende kışa hazırlık döneminde yapacam inşallah :)[/QUOT
eşim çok seviyor ondan deneme amaçlı yaptım
Bende şu bitki çayını içiyim diğer ay da yapıcam inşyumurtlayıp yumurtlamadığımı takip edemiyordum soğan küründen sonra bariz yumurtlama akıntısı oldu kızlar bence faydalı bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?