2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İğnenin sekizinci günü bitti döllendiyse yerleşmeye başlamıştır :) ama bu kistten bence ay inşallah çözülürler canım benimde ya kilo bile veremiyorum yne mahfetti bu doktor beniii

İğnenin sekizinci günü bitti döllendiyse yerleşmeye başlamıştır :) ama bu kistten bence ay inşallah çözülürler canım benimde ya kilo bile veremiyorum yne mahfetti bu doktor beniii
Merhaba kızlar nasılsınız topicin yeri değişmiş galiba... @miyaz nasılsın daha önce ara kanaman olmuş muydu tedavi olurken

Nasil bi diyet yapiyosun? Simdi ben evden pek cikamiyorum erkeksiz disari cikmak bu ulkede yasak. En fazla gece markete gidiyorm ve haftada bir gun izni var onda da parki tercih ediyorum biraz yurumek icin. Boyum 164 kilom en son 70di belki bir iki kilo almisimdir. 63 e fln dussem ama nasil beslenmeliym bilmiyorm. Cocuk olmayinca bnde diyete girmeye karar verdm

Maalesef daha yok kimseden seste yok herkes beklemede sen napiyosun nasil gidiyo
Iyi olmaya calisiyorum cnm bahar nezlem var baya halsizlik yapti ilacta almiyorum..haftasonu da biraz gezme çoğunluk temizlik ile gecti yarin iş başı.. bir yandan da adeti bekliyorum işte.. hicbir belirtim yok

Iyi olmaya calisiyorum cnm bahar nezlem var baya halsizlik yapti ilacta almiyorum..haftasonu da biraz gezme çoğunluk temizlik ile gecti yarin iş başı.. bir yandan da adeti bekliyorum işte.. hicbir belirtim yok

Gecmis olsn kiz dikkat et kendine. Pazartesi sendromu da yasama :) insallah adet gelmezde hamis olursun

26 canım. Şeffaf akıntı vafsa yumurtluyorsundur bacak ağrısı bende de oluyor yumurtlamada bide ayaklarım çok üşüyor
Yumurta akı gibi cnm .bide bacaklarım cok sızlıyo hayrolsun inş..
Son care öyle yapcam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…