2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Nisan yağmuru toplamak için su kabı koydum mutfak balkonuma minicik bir kuşla annesi heralde başına durmuş şu içiyorlar hiç rahatsız etmedim
Şifayı kuşlar getirecek demek ki.. hava aydınlanana kadar açmam kapıyı.. gece vakti köpek falan kapar günah..
De bunda ağlayacak ne var anlamadım şu an

Ses seda Yok canım beklemedeyiz Y yagmur_20 şimdilik onu bekliyoruz
yaaa canlarim cok cok acik arada gelen kahve akintim var oda pede bile gelmiyir silince oda bazen gece test yaptim ama negatifti sey diye dusunuyorum ben teyzeye gitmistim yaa es cektirmeye o gun bize iliski onermisti belkide o tutmustur ama daha 1 hafta oldugu icin testte cikmaz diye dusunuyorum bakim bugunde bekliyim nasil olcak adetim gelecekmi

Ahaaa olabilir ha aslında hadi inşallah canım yeni gördüm mesajını

Bende bugün hiç yataktan kalkmak istemedim zaten dünde erkenden uyudum bu ara tembelleştim yahu gün aşırı ilişki demişti doktor onu bile umursayamıyorum uyuyklamadan :)

Ay abla bende senin gibiyim adetime yakin cok daha duygusalim kardesim bana abla dedi diye agladim gecen

M miyaz inşallah yaşadığın yerleşme kanamasıdır canım

haftasonu çok yoğun geçti yazamadım kızlar. arada okudum.

eşim bir haftalığına seminere gitti bu sabah yolcu ettim o yokken adet olurum inşallah 34. gün bugün kürtaj sonrası

İnşallah canım bugün progestanada başladım bismillah diyip sen soğan kürüne başladın mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…