- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.001
Do
Doktor bana hic otle demedi sijinti olmaz dedi...insallah cnm
yaaa canlarim cok cok acik arada gelen kahve akintim var oda pede bile gelmiyir silince oda bazen gece test yaptim ama negatifti sey diye dusunuyorum ben teyzeye gitmistim yaa es cektirmeye o gun bize iliski onermisti belkide o tutmustur ama daha 1 hafta oldugu icin testte cikmaz diye dusunuyorum bakim bugunde bekliyim nasil olcak adetim gelecekmi
gunaydin cnmGünaydın çiçekleerrr gününüz hep aydın olsun inşallah
İnşalah canım nasılsınHayırlı sabahlar bu gün çok güzel Bir gün olsun inşaallah
Nasılsın canım var mı bişey oldun mu adetgunaydin cnm
Ahaaa olabilir ha aslında hadi inşallah canım yeni gördüm mesajınıyaaa canlarim cok cok acik arada gelen kahve akintim var oda pede bile gelmiyir silince oda bazen gece test yaptim ama negatifti sey diye dusunuyorum ben teyzeye gitmistim yaa es cektirmeye o gun bize iliski onermisti belkide o tutmustur ama daha 1 hafta oldugu icin testte cikmaz diye dusunuyorum bakim bugunde bekliyim nasil olcak adetim gelecekmi
Bende bugün hiç yataktan kalkmak istemedim zaten dünde erkenden uyudum bu ara tembelleştim yahu gün aşırı ilişki demişti doktor onu bile umursayamıyorum uyuyklamadan :)yaaa canlarim cok cok acik arada gelen kahve akintim var oda pede bile gelmiyir silince oda bazen gece test yaptim ama negatifti sey diye dusunuyorum ben teyzeye gitmistim yaa es cektirmeye o gun bize iliski onermisti belkide o tutmustur ama daha 1 hafta oldugu icin testte cikmaz diye dusunuyorum bakim bugunde bekliyim nasil olcak adetim gelecekmi
Hamdolsun canım iyiyim çok şükür sen nasılsınİnşalah canım nasılsın
Bende iyiyim canım çok şükür ama tembelleştim iki gündür ya erkenden uyuyorum gündüz yoruluyorum diye mi ki acabaHamdolsun canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Ay simdi bu hamilekigi engeller mi ki yada nasik kuttulurun dogal yollaBenim ilişki sırasında kanama, kahve lekelenme vardı canım o yüzden sıkıntı olduğu için yaptı işlemi, senin sıkıntı yokmuş ne güzel
Ay abla bende senin gibiyim adetime yakin cok daha duygusalim kardesim bana abla dedi diye agladim gecenNisan yağmuru toplamak için su kabı koydum mutfak balkonuma minicik bir kuşla annesi heralde başına durmuş şu içiyorlar hiç rahatsız etmedim
Şifayı kuşlar getirecek demek ki.. hava aydınlanana kadar açmam kapıyı.. gece vakti köpek falan kapar günah..
De bunda ağlayacak ne var anlamadım şu an
ay hayırlısı canımm yerleşme kanamasıdır inşallah :)) Günaydın kızlaarrMerhaba canım yok olmamıştı kuzu
İnşallah kuzu rabbim sesini duysun :)ay hayırlısı canımm yerleşme kanamasıdır inşallah :)) Günaydın kızlaarr
İnşallah canım bugün progestanada başladım bismillah diyip sen soğan kürüne başladın mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?