2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım bugün progestanada başladım bismillah diyip sen soğan kürüne başladın mı peki

hadi bakalım bebişin gelmiştir ve sana tutunur bu ilaçla daha sıkıca

ben layıkıyla başladım desem yalan olur atlayarak arada kafama göre içiyorum canım bu sabah yaptım akşama yine yaparım inşallah

Bende bugün hiç yataktan kalkmak istemedim zaten dünde erkenden uyudum bu ara tembelleştim yahu gün aşırı ilişki demişti doktor onu bile umursayamıyorum uyuyklamadan :)
sormaa yaaa bende uyumak istyrum surekli bir suru is var evde ama ben uyumak istyrum yaaa

İnş tutmuştur Rabbim hayırlısını versin dualarımdasın

iyiyim şükür canım sen nasılsın bata az kaldı senin durumlar nasıl

çok şükür canımcım ne olsun çalışıyorum..evet 20 si bat sadece aşırı göğüs ağrım var dokunamıyorum bile genelde adet öncesi belirtimdir.sanırım olucam zamanında adet başka da bi sıkıntım yok henüz

sormaa yaaa bende uyumak istyrum surekli bir suru is var evde ama ben uyumak istyrum yaaa
Aynen canım kocama söylüyorum senin bu psikloljiden çıkman lazım diyor iyide çok halsizim yani ay sadece uyuyayım siyorum hiç bişey yapmak istemiyorum ya normalde kafam dağılsın diye boyuna temizlik yemek uğraştım şimdi ev leş gibi üç gündür elimi süresim yok inanki akşam olunca kanepeye uzanıyorum hoop hemen gidiyor gözler kocam uyandırıyır yatağa gitmem içimn gözüm kapalı yatağa gidiyorum yahu ki benkafayı yastığa koyunca hemen uyuyabilenlerden değilim yarım saat bi saat sonra dön dön anca uyuyrum yani bu üç gündür özellikle sadece uyumak istiyorum havalardan heralde ya bi güneşli bi yağmurlu bende dengesizleştim resmen

hadi bakalım bebişin gelmiştir ve sana tutunur bu ilaçla daha sıkıca

ben layıkıyla başladım desem yalan olur atlayarak arada kafama göre içiyorum canım bu sabah yaptım akşama yine yaparım inşallah
Sen dediğim gibi yapsaydın keşke atlamamış olurdun canım benim bugün kürde 7.ci günüm yapan herkese şifa olur inşallah bizlerede tabi inşallah ya gelmiş midir dersin ben pek o taraflara çekmiyorum artık belirti falan olarak görmüyorum zihnimi kapattım resmen

canım göğüs hassasiyeti hem adetin hem gebelik belirtisi rabbim gönlüne göre versin inşallah mucizen sağlıkla gelmiştir

Gunaydin millet. Dun gece markete gittik ve orda meryem ana otu buldum bi yarim kilo aldim. Nasil iciliyo kizlar bu ot??

canım bahardan da olabilir benide çarptı vallahi

birde bunlar miniğinin geldiğininde haberci belirtileri olabilir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…