- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.041
Sen benden büyüktün değil mi kaç yaşındaydın unuttum ben canım diyip duruyorum benimde bu topicte bi ablam olsun ya :) ben ilk kez böyle biiey yaşıyorum ama dediğin gibi havalardan olabilir tabi inşallah miniğin gelişinin belirtileridir gönül onu ister ama olmasada hayırlısı derim yani geçen ay olduğu gibicanım bahardan da olabilir benide çarptı vallahi
birde bunlar miniğinin geldiğininde haberci belirtileri olabilir inşallah
Sen dediğim gibi yapsaydın keşke atlamamış olurdun canım benim bugün kürde 7.ci günüm yapan herkese şifa olur inşallah bizlerede tabi inşallah ya gelmiş midir dersin ben pek o taraflara çekmiyorum artık belirti falan olarak görmüyorum zihnimi kapattım resmen
Sen benden büyüktün değil mi kaç yaşındaydın unuttum ben canım diyip duruyorum benimde bu topicte bi ablam olsun ya :) ben ilk kez böyle biiey yaşıyorum ama dediğin gibi havalardan olabilir tabi inşallah miniğin gelişinin belirtileridir gönül onu ister ama olmasada hayırlısı derim yani geçen ay olduğu gibi
İnşallah canım ya hiç sorma gözler kapalı geziniyorum üç gündür normalde cin gibiyim gören duyan şaşıyor bu halime çünkü gece üçlere kadar otursam bana mısın demem yani troid falan olmasında baktırdım gerçi iyiydi yanide bilemedim kiloda veremeyince aklımdan geçmedi de değil hanihadi bakalım inş hayırlı bişeydir..uykulu modun da varmış inş bebiştendir diyorum
Amiinnn inşallah cümlemizekapat zaten oluruna bırak hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin
hayırlısı ile vesile olsun bir tanem bende gidip arslanpençesi alacağım bu öğlen adet gelsin diye içeceğimHamile kalamayanlara hamile kalmayi sagliyormus erkekte sperm kalitesinin artmasi ve hamile olanin da rahat bir dogum gerceklestirmesini sagliyomus. Bende burdan duydum
Kiloyla satildigini bilmiordum cnn 41defa meryem sureau okunuyorGunaydin millet. Dun gece markete gittik ve orda meryem ana otu buldum bi yarim kilo aldim. Nasil iciliyo kizlar bu ot??
:) niye ablam ol işte yok zaten ablambüyüğüm canım 39 yaşındayım fark etmez çanım yaaa
İnşallah canım ya hiç sorma gözler kapalı geziniyorum üç gündür normalde cin gibiyim gören duyan şaşıyor bu halime çünkü gece üçlere kadar otursam bana mısın demem yani troid falan olmasında baktırdım gerçi iyiydi yanide bilemedim kiloda veremeyince aklımdan geçmedi de değil hani
Abla bisey icme bence benim arkadasim dusuk yapti kanmasinin basladikdan sonra 3.hafta hamile oldugunu ogrendi...hayırlısı ile vesile olsun bir tanem bende gidip arslanpençesi alacağım bu öğlen adet gelsin diye içeceğim
aynen cnm bende havalardan diye dusunuyorum. bende sanirim adet olucam gigus agrim falan basladi resmen elimi dokunduramiyirum oyle aciyorlar bugun yarin kirmizilar gelir bu ayda olmadi insaallah bidahaki aya kismetAynen canım kocama söylüyorum senin bu psikloljiden çıkman lazım diyor iyide çok halsizim yani ay sadece uyuyayım siyorum hiç bişey yapmak istemiyorum ya normalde kafam dağılsın diye boyuna temizlik yemek uğraştım şimdi ev leş gibi üç gündür elimi süresim yok inanki akşam olunca kanepeye uzanıyorum hoop hemen gidiyor gözler kocam uyandırıyır yatağa gitmem içimn gözüm kapalı yatağa gidiyorum yahu ki benkafayı yastığa koyunca hemen uyuyabilenlerden değilim yarım saat bi saat sonra dön dön anca uyuyrum yani bu üç gündür özellikle sadece uyumak istiyorum havalardan heralde ya bi güneşli bi yağmurlu bende dengesizleştim resmen
canım benim bebek yok dr adete kadar korunma verdi birde bana dış gebelik nedeniyle kanser iğnesi vuruldu kesin koruma verdi dr adete kadar bizde sıkı korunduk o yüzden gebelik yok bende o yüzden içmek istiyorumAbla bisey icme bence benim arkadasim dusuk yapti kanmasinin basladikdan sonra 3.hafta hamile oldugunu ogrendi...
Canım evet 26 sı ama ben tedavi oldum ya klomen+çatlatma iğnesi iğnenin bugün 9.cu günü geçen ay say say geçmiyordu şimdi sorulmadan yada bişey olmadan saymıyorum bile inanki :) ama zaman erken geçiyor saymayıncasenin bat 26 sı dimi canım çok bişey kalmamış erken döllenme olduysa belirtiler başlayabilir yada havadandır çok kendimizi dinlemeyelim tabi ummadığımız anda gelecek inş bebişlerimiz
olurum kız benim iki kızkardeşim var birde burda da ablayım seninde olurum aşk ol:) niye ablam ol işte yok zaten ablam
Ay bi kerede adete yorma kuzu yaa :)göğüs ağrısı gebeliktede oluyormuş yani iyiye yoralım azıcık tatlımmaynen cnm bende havalardan diye dusunuyorum. bende sanirim adet olucam gigus agrim falan basladi resmen elimi dokunduramiyirum oyle aciyorlar bugun yarin kirmizilar gelir bu ayda olmadi insaallah bidahaki aya kismet
Benimde bi tane var bende ablayım ama ablam yoktu şimdi var ablacım :)olurum kız benim iki kızkardeşim var birde burda da ablayım seninde olurum aşk ol
Kiloyla satildigini bilmiordum cnn 41defa meryem sureau okunuyor
Canım üzerinde de taşıBen marketten aldim varya cok sasirdim. Normal marketti yani demekki cok kullaniliyo.koca cuval icinde vardi. Bas bas seklinde peki kac tanesi suya girmeli ne kadar su konmali?
Canım evet 26 sı ama ben tedavi oldum ya klomen+çatlatma iğnesi iğnenin bugün 9.cu günü geçen ay say say geçmiyordu şimdi sorulmadan yada bişey olmadan saymıyorum bile inanki :) ama zaman erken geçiyor saymayınca
Dusukden sonra iste hemen hamile kaldi suan 4aylik masallah ben cok konusmuyorum... beni igneliyo bazen kirmamak icin arama mesafe koydumcanım benim bebek yok dr adete kadar korunma verdi birde bana dış gebelik nedeniyle kanser iğnesi vuruldu kesin koruma verdi dr adete kadar bizde sıkı korunduk o yüzden gebelik yok bende o yüzden içmek istiyorum
şimdi nasıl peki arkadaşına üzüldüm bebek duruyormu
sen nasılsın bir tanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?