2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım bahardan da olabilir benide çarptı vallahi

birde bunlar miniğinin geldiğininde haberci belirtileri olabilir inşallah
Sen benden büyüktün değil mi kaç yaşındaydın unuttum ben canım diyip duruyorum benimde bu topicte bi ablam olsun ya :) ben ilk kez böyle biiey yaşıyorum ama dediğin gibi havalardan olabilir tabi inşallah miniğin gelişinin belirtileridir gönül onu ister ama olmasada hayırlısı derim yani geçen ay olduğu gibi

kapat zaten oluruna bırak hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin

büyüğüm canım 39 yaşındayım fark etmez çanım yaaa

hadi bakalım inş hayırlı bişeydir..uykulu modun da varmış inş bebiştendir diyorum
İnşallah canım ya hiç sorma gözler kapalı geziniyorum üç gündür normalde cin gibiyim gören duyan şaşıyor bu halime çünkü gece üçlere kadar otursam bana mısın demem yani troid falan olmasında baktırdım gerçi iyiydi yanide bilemedim kiloda veremeyince aklımdan geçmedi de değil hani

Hamile kalamayanlara hamile kalmayi sagliyormus erkekte sperm kalitesinin artmasi ve hamile olanin da rahat bir dogum gerceklestirmesini sagliyomus. Bende burdan duydum
hayırlısı ile vesile olsun bir tanem bende gidip arslanpençesi alacağım bu öğlen adet gelsin diye içeceğim

senin bat 26 sı dimi canım çok bişey kalmamış erken döllenme olduysa belirtiler başlayabilir yada havadandır çok kendimizi dinlemeyelim tabi ummadığımız anda gelecek inş bebişlerimiz

aynen cnm bende havalardan diye dusunuyorum. bende sanirim adet olucam gigus agrim falan basladi resmen elimi dokunduramiyirum oyle aciyorlar bugun yarin kirmizilar gelir bu ayda olmadi insaallah bidahaki aya kismet

Abla bisey icme bence benim arkadasim dusuk yapti kanmasinin basladikdan sonra 3.hafta hamile oldugunu ogrendi...
canım benim bebek yok dr adete kadar korunma verdi birde bana dış gebelik nedeniyle kanser iğnesi vuruldu kesin koruma verdi dr adete kadar bizde sıkı korunduk o yüzden gebelik yok bende o yüzden içmek istiyorum

şimdi nasıl peki arkadaşına üzüldüm bebek duruyormu

sen nasılsın bir tanem

senin bat 26 sı dimi canım çok bişey kalmamış erken döllenme olduysa belirtiler başlayabilir yada havadandır çok kendimizi dinlemeyelim tabi ummadığımız anda gelecek inş bebişlerimiz
Canım evet 26 sı ama ben tedavi oldum ya klomen+çatlatma iğnesi iğnenin bugün 9.cu günü geçen ay say say geçmiyordu şimdi sorulmadan yada bişey olmadan saymıyorum bile inanki :) ama zaman erken geçiyor saymayınca

aynen cnm bende havalardan diye dusunuyorum. bende sanirim adet olucam gigus agrim falan basladi resmen elimi dokunduramiyirum oyle aciyorlar bugun yarin kirmizilar gelir bu ayda olmadi insaallah bidahaki aya kismet
Ay bi kerede adete yorma kuzu yaa :)göğüs ağrısı gebeliktede oluyormuş yani iyiye yoralım azıcık tatlımm

aynen öyle unutalım tarihleri günleri nasılsa Allah yazdıysa kaderimize o tarih belli gelecek inş
bende bi dahaki ay iğne istiycem ya şu rahim filminin sonucuna göre tabi..

Dusukden sonra iste hemen hamile kaldi suan 4aylik masallah ben cok konusmuyorum... beni igneliyo bazen kirmamak icin arama mesafe koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…