- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.061
1 tanesi suya atacaksin cnmBen marketten aldim varya cok sasirdim. Normal marketti yani demekki cok kullaniliyo.koca cuval icinde vardi. Bas bas seklinde peki kac tanesi suya girmeli ne kadar su konmali?
İnşallah canım benim inşallah güzel çıkacak rahim filminde de bişey çıkmayacakaynen öyle unutalım tarihleri günleri nasılsa Allah yazdıysa kaderimize o tarih belli gelecek inş
bende bi dahaki ay iğne istiycem ya şu rahim filminin sonucuna göre tabi..
insanlar neden birbirini böyle üzerki haklısın canım uzak durmakta allah tamamına erdirsinDusukden sonra iste hemen hamile kaldi suan 4aylik masallah ben cok konusmuyorum... beni igneliyo bazen kirmamak icin arama mesafe koydum
İnşallah canım benim inşallah güzel çıkacak rahim filminde de bişey çıkmayacak
Bana mı dedin yavrum :)Kiz bu uykuda neeeeeee:) :)
Tabiki canım herşey güzel olacak buna inan kötü düşünmeyelim burdaki gçherkesinde iyi olmasını istiyorum benamin bebişim inş zaten ilk üç ay öenmliymiş gebe kalma oranı çok yüksekmiş üç ayda filmden sonra..herşeyde bi hayır vardır.
İnşallah olur canım ya günaydıngünaydınlar hayırlı hafta olsun hepimiz için..benim bat a son 3 gün olmayağını biliyorum yine bekliyorum hayret bişey
Valla bende bilmiyorum ki canım bu ara bi uykucu oldum özellikle karanlık çöktümü gözlerimi açamıyorum :) tembelleştimHeeee sen ve @yağmur_20 ye
İnşallah canımm tutmaz demeee belli olmaz bu işler yaniSlm kuzular naparsınız...
Miyaz bebiş uykusudur o inş..
Biz dün kaçamak yaptık
Yumurtlamadan bi gün önce ve bi gün sonra oldu..2 kereden tutmaz ama hayırlısı..
Bacaklarım cok sızlıyo izmirde hava bi acaip ondan galiba..
Bat 29 ..Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar versin
Nasılsın canımmmİnşallah olur canım ya günaydın
amin bebişim inş zaten ilk üç ay öenmliymiş gebe kalma oranı çok yüksekmiş üç ayda filmden sonra..herşeyde bi hayır vardır.
Hadi inşallah ablacımm inşallahbende adetle çektireceğim canım. ilk tesellim bu salede hemen gebe kalabilirmiyim herkes diyor hemen gebe kalınıyormuş diye
Valla bende bilmiyorum ki canım bu ara bi uykucu oldum özellikle karanlık çöktümü gözlerimi açamıyorum :) tembelleştim
Napıyorsunuz kızlaaar uzun zamandır bebiş haberi almıyoruz yok mu ses seda
Amin kuzu inşallahHadi Allah hayra yazsn miyacm inşallah
Kız nasılsııınnnnNapıyorsunuz kızlaaar uzun zamandır bebiş haberi almıyoruz yok mu ses seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?