- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.081
Napıyorsunuz kızlaaar uzun zamandır bebiş haberi almıyoruz yok mu ses seda
İyiyim ablacımmm sen nasılsınKız nasılsııınnnn
Hahahahaha bence de hadi inşallah yaHersey 22-28 arasi kesinlescekcok fire verdik cok
Hahahahaha bence de hadi inşallah ya
bu kadar belirti adettir bence cnm yani en azindan ben oyle dusunuyroum :)Ay bi kerede adete yorma kuzu yaa :)göğüs ağrısı gebeliktede oluyormuş yani iyiye yoralım azıcık tatlımm
Olacak olacak inşallah beklemedeyim belirtiler filan var hareketli olacak inşallahYok beee ebru yokk
Yalnız olmadığıma sevindim canımAy abla bende senin gibiyim adetime yakin cok daha duygusalim kardesim bana abla dedi diye agladim gecen
Benim adet Yen'i bitti canımSen napiyosun ufukta biseycikler var mi
ayyyy ben 8de kalkmistim birnyere gittim geldim evibtopladum 11 de gene uyumusum simdi uyandim sozde camasirlari 1 saate atmistim azicik dinlenivercektir o kadar :) ama benimki bebisten degil uykuyu cok severim benHeeee sen ve @yağmur_20 ye
Bende valla uyumak bizim işimizayyyy ben 8de kalkmistim birnyere gittim geldim evibtopladum 11 de gene uyumusum simdi uyandim sozde camasirlari 1 saate atmistim azicik dinlenivercektir o kadar :) ama benimki bebisten degil uykuyu cok severim ben
ayennn tamda oyleyim valla yaaa gidiyorum simdi camasir asicam snrada azicik gezicem:)Bende valla uyumak bizim işimiz
Bende iyiyim daha öncede sordum ama görmedin heralde :)İyiyim ablacımmm sen nasılsın
Ay aynıymış zaten canım :)bu kadar belirti adettir bence cnm yani en azindan ben oyle dusunuyroum :)
Ay o şişlikte sıkıntı haa bende de ödem çok yaaaGününde olurum diye seviniyordum ben gene olamadım
Her yanım şiş şiş
Bende bebiş yok biliyorum bekliyorum adet olmayı olursam deli gibi spor yapacam :)Olacak olacak inşallah beklemedeyim belirtiler filan var hareketli olacak inşallah
ayni olsada bence ben adet olucam gorursunuz bakkk yarib olmadi kesin obur gunAy aynıymış zaten canım :)
Hee sen sanki dünde bugün için olacam diyordun hadi bebiş olsunda gör :)ayni olsada bence ben adet olucam gorursunuz bakkk yarib olmadi kesin obur gun
yok bebegin iste bugun olmadim henuz ama yarin mutlaka olucam eminim bdnHee sen sanki dünde bugün için olacam diyordun hadi bebiş olsunda gör :)
Herkese öyle deme diyen ablamız kendini silip atmış aaaaaa çok ayıpBende bebiş yok biliyorum bekliyorum adet olmayı olursam deli gibi spor yapacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?