- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.101
Had bakalım yarın olsun hayrolsunyok bebegin iste bugun olmadim henuz ama yarin mutlaka olucam eminim bdn
Olacak olacak inşallah beklemedeyim belirtiler filan var hareketli olacak inşallah
:) ay takmıyoruma kuzu umutsuzluktan değil yani beklemiyorum sadece bu kadar zaman bekledikye ne okdu değil mi amaHerkese öyle deme diyen ablamız kendini silip atmış aaaaaa çok ayıp
ayyyy ben 8de kalkmistim birnyere gittim geldim evibtopladum 11 de gene uyumusum simdi uyandim sozde camasirlari 1 saate atmistim azicik dinlenivercektir o kadar :) ama benimki bebisten degil uykuyu cok severim ben
Ablacım hayırlısı olsun nasip bakalım:) ay takmıyoruma kuzu umutsuzluktan değil yani beklemiyorum sadece bu kadar zaman bekledikye ne okdu değil mi ama
Yürüyüş yaptım ip atladım hareket bereket misali.. ama işte gelmiyor mikropAy o şişlikte sıkıntı haa bende de ödem çok yaaa
canım dikkat etseydin ya vardır belki bebişYürüyüş yaptım ip atladım hareket bereket misali.. ama işte gelmiyor mikrop
Yok fıstığım kan verdim 13ünde.. ne yazık ki..canım dikkat etseydin ya vardır belki bebiş
Evet canım hepimiz için hayırlısı olsunAblacım hayırlısı olsun nasip bakalım
:) beklemezsin zamansız gelir beklersin gelmez ne inat yaYürüyüş yaptım ip atladım hareket bereket misali.. ama işte gelmiyor mikrop
Bide randevu almam lazım ya kuzu 2.gününe.. beklediğim için gelmiyor düdük..:) beklemezsin zamansız gelit beklemezsin gelmez ne inat ya
Bebiş yok madem tez zamanda gelir inşallah canımBide randevu almam lazım ya kuzu 2.gününe.. beklediğim için gelmiyor düdük..
yaa bide grip oldum ben bogaz burun cok fena o yuzdende uykuya vurdum kendimi benHep uykucuysan ne diyim ben smdi kuzu
ayyy benimkide oyle isteee olunca bende randevu alicam yaaa:) beklemezsin zamansız gelir beklersin gelmez ne inat ya
anladım canım hayırlısı civanperçemi içirirdi annem eskiden gecikince belki işe yarar canımYok fıstığım kan verdim 13ünde.. ne yazık ki..
Hayırlısı canıımmmmm benimayyy benimkide oyle isteee olunca bende randevu alicam yaaa
O çok iyi rahmi temizliyor ama çook acı yaaaanladım canım hayırlısı civanperçemi içirirdi annem eskiden gecikince belki işe yarar canım
bende adetle çektireceğim canım. ilk tesellim bu salede hemen gebe kalabilirmiyim herkes diyor hemen gebe kalınıyormuş diye
İnşallah olur canım ya günaydın
Tabiki canım herşey güzel olacak buna inan kötü düşünmeyelim burdaki gçherkesinde iyi olmasını istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?