2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Seni severim..
Bilmek çok güzel bir şey tatlım.. helal sana!
Bebiş yok madem tez zamanda gelir inşallah canım
Aynen canımcım..

burciss kuşum çok acı diyorlar ona.. nasıl içsem ki?

Ay o şişlikte sıkıntı haa bende de ödem çok yaaa

Bir kur var. Sarimsak ve limonlu. Rusyadaki insanlar yilda 2kez uyguluyo. Onu dene derim. Hem odemi atiyomus hemde zayiflatiyor. Annemin arkadasi denemisti ve annemde yapti. 2lt limon suyu(saf) ve 40dis soyulmus ve tuzsuz bi sekilde ezilmis sarimsak. Karistiriyosun ve cam kavanoza koyup gunes almayan bi yerr koyuyosun (dolap ici ) gibi. 25gun serin tutacaksin ve her gun bi kez calkalayacaksin. 25gunde sarimsaklar eriyor icinde. 25 gun sonunda yarim cay bardagi her sabah ac karnina iceceksin bunu. Seker tansiyon kalp ve damar tikanikligi kilo gibi problemlere birebirmis

Evet bunu biliyorum canım benim babamda tansiyon ve kalp hastası yapmıştı bunu biz köyden dağ sarmısağı getirtmiştik onunla yaptık her derde devaymış gerçekte

Evet bunu biliyorum canım benim babamda tansiyon ve kalp hastası yapmıştı bunu biz köyden dağ sarmısağı getirtmiştik onunla yaptık her derde devaymış gerçekte

Bende yapmayi dusundum ama burdaki hersey disardan geliyo yine de deneyecem bi ara esimle ikimize. Az zayiflariz. Kocam dun diyo ki 87 olmusum hic gostermiyon dedim guluyo

Canım adet öncesi oluyor yumurtlamada oluyor bebiş varsada oluyor inşallah bebiş vardıırr kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…