- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.141
Bide bizim bu ay sap kasık ağrısı moda oldu ha :) bu topicte benimde öyle biri daha vardı sağdan yumyrtladık biz bu ayAbla ua benm sağ kasığmda bi sanci var önce batma şeklinde geldi smdi sızı şeklini aldi 3 4 saattr geçmedi ya neden ki böle oldu.hani ben hasta oldum ya bi ara onun acısı şimdi mi çıkıyo ki adetim yakin ya bide
Aynen bende sağdan :)Bide bizim bu ay sap kasık ağrısı moda oldu ha :) bu topicte benimde öyle biri daha vardı sağdan yumyrtladık biz bu ay
Bide bizim bu ay sap kasık ağrısı moda oldu ha :) bu topicte benimde öyle biri daha vardı sağdan yumyrtladık biz bu ay
Aynen bende sağdan :)
Yani bilmiyorum ki kaşık ağrısı bel ağrısı yaşadım bende göğüslerim de sertleşti büyüdü akıntıda var belki ignedendir ama bilemiyorum cnm inşallah bebisdendirSende neler var kiz belirti var mi?
Sende var mi cnmSende neler var kiz belirti var mi?
Bide bizim bu ay sap kasık ağrısı moda oldu ha :) bu topicte benimde öyle biri daha vardı sağdan yumyrtladık biz bu ay
Hakkında hayırlısı inşallah canımNapıyonz can'lar
Benim de kasik ağrım var bu ay yumurtlama günlerimi ovu. Testiyle bulup degerlendirdim heyecanla sonucu bekliyorum Umarım hayırlı olur çok da rahatım tevekkül ediyorum
Fakat bu merakima engel olamıyor
Tabi birde ona göre hareket ederim konusu var
Bu arada topic in bu hali çok karışık olmuş takip etmekte zorlanıyorum
Bebiştir inşallah kuzusu yaHe abla ya bu ay nolduki ya kasik ağrım pek olmuyo benm de hastalndm ya ondan diye dusunuyom ya bilmiom ki abla
Bugün 14.cü gün senin kuzu az kaldıYani bilmiyorum ki kaşık ağrısı bel ağrısı yaşadım bende göğüslerim de sertleşti büyüdü akıntıda var belki ignedendir ama bilemiyorum cnm inşallah bebisdendir
Herkesler sağdan :)Aynen bende sağdan :)
Aynen cnm bugün test alocaktim zor tuttum kendimi çünkü sonra çok üzülüyorum rabbim hayırlısını versin insallajBugün 14.cü gün senin kuzu az kaldı
Aynen bende sağdan :)
Hemen hemen aynı gün oluyoruz seninle regli günü hayırlısı olsun inşaallahAynen cnm bugün test alocaktim zor tuttum kendimi çünkü sonra çok üzülüyorum rabbim hayırlısını versin insallaj
Amin cnm.inşallahHemen hemen aynı gün oluyoruz seninle regli günü hayırlısı olsun inşaallah
:))Allah Allahh :)) noliyuz :))
Bebiştir inşallah kuzusu ya
Hemen hemen aynı gün oluyoruz seninle regli günü hayırlısı olsun inşaallah
Evet Cnm :)gerçi geçen ay 6 gün gecikmeli olmuştu şimdi tarih o sanırım :)Hee biz hep ayniyz bnde varm ya bat 22 dimi :))SS2007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?