- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.161
İnşallah canım bende yapmıyorum bak gerçi daha erken benim içindeAynen cnm bugün test alocaktim zor tuttum kendimi çünkü sonra çok üzülüyorum rabbim hayırlısını versin insallaj
Aha o adet belirtisi mi demek canım sayma boşver yaaaAy ablos Allah sesini duysun am bu ay bnde ayni sen gibiym gunleri belirtileri takip edip durmuyorum napim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorm.bide bugun ruyamda karmizi carsaf yikiyodum böyle suyundan rengi akiyodu galiba adet belrtsydi.
Senin iğne etkisi vardır ama benim.bitmiştir cnm yinede yapmicam inşallah :)İnşallah canım bende yapmıyorum bak gerçi daha erken benim içinde
Yapma benim yarın onuncu gün sanırım evet onuncu gün adet geçerse yaparım yoksada kırmızılar gelir zatenSenin iğne etkisi vardır ama benim.bitmiştir cnm yinede yapmicam inşallah :)
Aha o adet belirtisi mi demek canım sayma boşver yaaa
Bakalım durmaya calısıcam cnm:)Yapma benim yarın onuncu gün sanırım evet onuncu gün adet geçerse yaparım yoksada kırmızılar gelir zaten
Evet Cnm :)gerçi geçen ay 6 gün gecikmeli olmuştu şimdi tarih o sanırım :)
yokkk cnm hic gecikmem olmazdi benim hatta evlenmeden once bazen olurdu evlendikten sonra biz hic korunmadik hep derdim evlenmeden once geciken adet simdi niye gecikmiyor diye hala kan gelmedi cnm normal bir kahverengi akintida degil sariyla karisik cok cok acik birsey yaa ben antibiyotuk fitil kullandim ya bu ay ondan olabilir diye dusunuyorum ama bilmiyorum cnmBakak o zaman kuzum kan gelmedi senden daha sonucta geckmen oluyomuydu hic
Cabin yarin insallah herkesinkini hizlandiracaz Allah kabul etainBöylece sadece ben kaldım inşaallah kendime de okuduğum Zaman liste bitti arkadaşlar
Yok ya hayır olsun inşallahNe bilim abla kırmızı kırmızı ya :))
Valla canım bence bekle adet geçsin yap koyu koyu görmek nasip olur inşallah sabrın meyvesi güzeldir ben geçen ay iğne etkisi ne zaman geçer diye bakmak içinde olsa yaptım bu ay hiç umurumda değil gün saymayınca teste falan takılmayınca zaman daha erken geçiyor inan ki yarında hava yapmurlu olmazsa bahçeme çiçek ekecem inşallah zambak soğanı aldım :) uğraşıyorum öyle kendime göre iyide geliyor yaniBakalım durmaya calısıcam cnm:)
Bide canım sen progestanı bi sabah bi akşam mı kullanıyorsunbende bugün başladımda fitil olarak sabah bi tane yaptım akşamda mı yapsam kiBakalım durmaya calısıcam cnm:)
Sende var mi cnm
yokkk cnm hic gecikmem olmazdi benim hatta evlenmeden once bazen olurdu evlendikten sonra biz hic korunmadik hep derdim evlenmeden once geciken adet simdi niye gecikmiyor diye hala kan gelmedi cnm normal bir kahverengi akintida degil sariyla karisik cok cok acik birsey yaa ben antibiyotuk fitil kullandim ya bu ay ondan olabilir diye dusunuyorum ama bilmiyorum cnm
Hayırlısı inş cnm..bu ayda olmazsa dr gidip bi kontrol olcam bakem ne diycek..İnşallah canımm tutmaz demeee belli olmaz bu işler yani
İnşallah olurda teste kontrole gidersin :)Hayırlısı inş cnm..bu ayda olmazsa dr gidip bi kontrol olcam bakem ne diycek..
pazar gunu yaptim cnm negatifti dahada yapmam artik yaaAy bi test yapta merak ediyorm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?