2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aha o adet belirtisi mi demek canım sayma boşver yaaa

Bakak o zaman kuzum kan gelmedi senden daha sonucta geckmen oluyomuydu hic
yokkk cnm hic gecikmem olmazdi benim hatta evlenmeden once bazen olurdu evlendikten sonra biz hic korunmadik hep derdim evlenmeden once geciken adet simdi niye gecikmiyor diye hala kan gelmedi cnm normal bir kahverengi akintida degil sariyla karisik cok cok acik birsey yaa ben antibiyotuk fitil kullandim ya bu ay ondan olabilir diye dusunuyorum ama bilmiyorum cnm

simdi bir kac konu okuyorumda boyle benim gibi kahve akintisi olup test yapanlarin pozitif cikmis hep ben dun gece yapmistim negatifti yada ondan onceki gece hatirlamiyorum :)ama benim negatif cikti yani ben adet olucam bari biran once olsamda kurtulsam dusundumde bu ayda doktora gitmiycem klomen falan baslamiycam zaten mayisin basinda memlejete gidicem dinunceye kadar bebek dusunmuyroum dondukten sonra belki oda yaz gelicek zaten onuda gezip tozup eglenmek istyrym

Bakalım durmaya calısıcam cnm:)
Valla canım bence bekle adet geçsin yap koyu koyu görmek nasip olur inşallah sabrın meyvesi güzeldir ben geçen ay iğne etkisi ne zaman geçer diye bakmak içinde olsa yaptım bu ay hiç umurumda değil gün saymayınca teste falan takılmayınca zaman daha erken geçiyor inan ki yarında hava yapmurlu olmazsa bahçeme çiçek ekecem inşallah zambak soğanı aldım :) uğraşıyorum öyle kendime göre iyide geliyor yani

Ay bi test yapta merak ediyorm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…