- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.181
benim her yerim sivilce doldu adet olmuyorum diye sinirden kayivercem yaaaBende beyaz akinti var yuzumde bir iki sivilce var ve karin bolgemde sislik var ama agri yok. Adet yakindir sanki
benim her yerim sivilce doldu adet olmuyorum diye sinirden kayivercem yaaa
bendede meryem suresi okunmus su var her gun bir bardak iciyorum sifa niyetine yaa benim amh degerin dusuktu acaba ben menopoza falanmi giriyorum kiTedavi gorduysen gecikmeli olabilir canim. Hormon ilaclari isi zorlastiriyo bazen Bnmki 22sinde daha gecikmedi zaten umidim de yok. Sogan kuruyle tutmadi obur ay meryem ana otuyla denicem
bendede meryem suresi okunmus su var her gun bir bardak iciyorum sifa niyetine yaa benim amh degerin dusuktu acaba ben menopoza falanmi giriyorum ki
25 yasindayim cnm amh degerim 0.34 size gore daha erken giricem yaniKac yasindasin ki? Hormonal dengesizlikle hemen menepoza girilmez ki.
25 yasindayim cnm amh degerim 0.34 size gore daha erken giricem yani
gayet doktorum dedi cnm istee zaten yumurta rezervimi az gorunce bubtesti istedi benden sadece teselli etti beni yasin genc uzulme diye :) gerci bu topikte herkes bilir benim erken menopoz riskim oldugunu :)Doktor bu konuda bisey dedi mi ki?? Yoksa kendi kendine mi oyle bi kaniya vardin
gayet doktorum dedi cnm istee zaten yumurta rezervimi az gorunce bubtesti istedi benden sadece teselli etti beni yasin genc uzulme diye :) gerci bu topikte herkes bilir benim erken menopoz riskim oldugunu :)
insaallah cnm benim ama iki aydir bariz degisiklik var gecen ay 25 gunde adet oldum ki hic sasmaz hep 28 gunde bir olurum bu ayda daha olmadim iste 33. gun bugunAyy yeni duydum valla. Insallah oyle bisey olmaz. Bi an evvel bebisin olur soyle iki tane. Kotu dusunme stres yapma. Stres cok seyi etkiliyo cunku. Benim annem 47 yasinda 3 ay obce hormon tahlili yaptirdi menapoz var mi diye doktor yeniden dogurabilirsin bile cok iyi demisti. O ay anneannem rahatsizlandi kadin 3aydir adet goremiyo. Stres cok etkili cidden kafana takma duzelir insallah hormonlarin
insaallah cnm benim ama iki aydir bariz degisiklik var gecen ay 25 gunde adet oldum ki hic sasmaz hep 28 gunde bir olurum bu ayda daha olmadim iste 33. gun bugun
yok cnm yaaa aylardir doktorlara gidiyorum hicbir seyin oldugu yok biktim artik daha 2 3 falan gitmemeyi dusunuyorum bu ay gunumde olsaydim gidicektim klomen basliycaktim ama olmayinca gitmiycem artik yildim bunaldim hevesim falan kalmadiDoktora gorun tekrar bi. Boyle dusunmektense doktora tekrar gitmek iyi degil midir
yok cnm yaaa aylardir doktorlara gidiyorum hicbir seyin oldugu yok biktim artik daha 2 3 falan gitmemeyi dusunuyorum bu ay gunumde olsaydim gidicektim klomen basliycaktim ama olmayinca gitmiycem artik yildim bunaldim hevesim falan kalmadi
Evet canımHee biz hep ayniyz bnde varm ya bat 22 dimi :))SS2007
Ay simdi bu hamilekigi engeller mi ki yada nasik kuttulurun dogal yolla
Günaydın canımGünaydın kızlaar
nasılsın canımGünaydın canım
Yok cnm 10 miligram 9olduğu için akşam 2 tane üst üste atıyorum ama bitti 200 miligram alıp tek kullancamBide canım sen progestanı bi sabah bi akşam mı kullanıyorsunbende bugün başladımda fitil olarak sabah bi tane yaptım akşamda mı yapsam ki
İyi yapıyorsun cnm aynen inşallah Allah hepimize nasip ederValla canım bence bekle adet geçsin yap koyu koyu görmek nasip olur inşallah sabrın meyvesi güzeldir ben geçen ay iğne etkisi ne zaman geçer diye bakmak içinde olsa yaptım bu ay hiç umurumda değil gün saymayınca teste falan takılmayınca zaman daha erken geçiyor inan ki yarında hava yapmurlu olmazsa bahçeme çiçek ekecem inşallah zambak soğanı aldım :) uğraşıyorum öyle kendime göre iyide geliyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?