- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.201
Canim kasma kendini sakin insallah yaktirmissin kurtulmussun senin daha rahat olur artikDoktorum hamileliği etkileyeceğini sanmıyorum dedi fakat benim ilişkiye girmemi engelliyordu kanama yapar diye korkuyordum, nitekim oluyordu da
gunaydin cnmGünaydın kizceler
Benimde 200 lük değil ya doktor geçen defa bir tana kullan demişti öyle devam edeyim mademYok cnm 10 miligram 9olduğu için akşam 2 tane üst üste atıyorum ama bitti 200 miligram alıp tek kullancam
Olmadın mı hala sen bi doktora git bence kan ver bişey yoksa bile doktor bi baksın canımreglimin ustunden gecen bugun 6. gun dun goguslerime el dokunduramiyordum bugun hic acimiyorlar yuzum gozum sivilce doldu disari cikicak halim kalmadi resmen oyle kotuyum
Napıyonz can'lar
Benim de kasik ağrım var bu ay yumurtlama günlerimi ovu. Testiyle bulup degerlendirdim heyecanla sonucu bekliyorum Umarım hayırlı olur çok da rahatım tevekkül ediyorum
Fakat bu merakima engel olamıyor
Tabi birde ona göre hareket ederim konusu var
Bu arada topic in bu hali çok karışık olmuş takip etmekte zorlanıyorum
Amin canım inşallah benim bugün özellikle sağ taraf ağrıyordu zaten arttı ağrı ya dün markete gittim bide akşam bişeyler aldım ağırdı eşime çok yük olmasın diye bende taşıdım bugün fena kasık ağrısı varİyi yapıyorsun cnm aynen inşallah Allah hepimize nasip eder
yok cnm olmadim peceteye silince boyle pihtili degim sadece rengi saridan kahveye dinsem diye dusunen bir akintim var o kadar oda yurumedigim hareket etmedigim surece geliyor eger bir yere gidersem biraz pedime geliyorOlmadın mı hala sen bi doktora git bence kan ver bişey yoksa bile doktor bi baksın canım
Bi doktora görün canım yayok cnm olmadim peceteye silince boyle pihtili degim sadece rengi saridan kahveye dinsem diye dusunen bir akintim var o kadar oda yurumedigim hareket etmedigim surece geliyor eger bir yere gidersem biraz pedime geliyor
simdi bir kac konu okuyorumda boyle benim gibi kahve akintisi olup test yapanlarin pozitif cikmis hep ben dun gece yapmistim negatifti yada ondan onceki gece hatirlamiyorum :)ama benim negatif cikti yani ben adet olucam bari biran once olsamda kurtulsam dusundumde bu ayda doktora gitmiycem klomen falan baslamiycam zaten mayisin basinda memlejete gidicem dinunceye kadar bebek dusunmuyroum dondukten sonra belki oda yaz gelicek zaten onuda gezip tozup eglenmek istyrym
yaaa aslinda bende doktoru arasammi dedim ama bilemedim yaein 1 hafta olcak ya ondan snra arasam dedimBi doktora görün canım ya
Aynen cnm bugün test alocaktim zor tuttum kendimi çünkü sonra çok üzülüyorum rabbim hayırlısını versin insallaj
Allahm ya bu sanci gecmiyo ya
reglimin ustunden gecen bugun 6. gun dun goguslerime el dokunduramiyordum bugun hic acimiyorlar yuzum gozum sivilce doldu disari cikicak halim kalmadi resmen oyle kotuyum
cnm b3nim adetim gecelu bugun 6. guncanım benim ya adet gününmü senin. gez kafanı dağıt iyi geliyor inşallah dönüşünde bebişin seninle olur
yarinda olmazsam gdcem cnm bicanım bir dr gitsen baksın bence
Sen bilirsin canım hakkında hayırlısıyaaa aslinda bende doktoru arasammi dedim ama bilemedim yaein 1 hafta olcak ya ondan snra arasam dedim
Ablacım nasılsıncanım yapma zaten günün geçsin çünkü geçen ayda sen çok üzüldün. inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?