2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Evet canım onuncu gün bu ay erken geçti ya takılmadım ya çok geçen ay geçmiyordu zaman valla canım dün biraz malzeme taşıdım bugün ağrım var ya zaten vardı arttı yani
Belli olmaz sn yinede kendini yorma bence dediğin gibi bende saymıyorum başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum bakalım nasip bundan sonra sı

Belli olmaz sn yinede kendini yorma bence dediğin gibi bende saymıyorum başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum bakalım nasip bundan sonra sı
Ben pek ihtimal vermşyırum canım açıkcası yani yine dua ediyorum inşallah diyorum ama geçen ay kendimi korudum o kadar ne değişti rabbim büyük varsada korur inşallah varsa doğacağı hiç bişey olmaz allahın izniyle dediğim gibi inşallah vardır ama zannetmiyorum canım

Allah Allah ya bu kasik ağrısı önceden de varmydi sende abla.bnde yoktu ya gecen ay ve bu ayda da oldu
Aşkım geçen ayda ilaç ve iğne oldu ama hiç ağrı yoktu adetten önce başlıyordu ama tek taraflı olmuyordu bu ay tek taraflı oluyor bende anlamadım ki iğne olmasa bi ihtimal büyüdü de kist okdu o ağrı yapıyor diyecem anlayamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…