- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.221
İyiyiz canım benim mesai başladı bakalım çalışıyorum sen nasılsınGünaydınlarr hanımlar
nasılsınız
Allah kolaylık versin şekerİyiyiz canım benim mesai başladı bakalım çalışıyorum sen nasılsın
bebektir bebekkk:)Cancağızlarım bugün fena bi kasık ağrısı var bende adet olacam heralde ben ya dün biraz malzeme taşıdım markete gittim bugün ağrım arttı yahu özelliklede sağda
İnşallah canım amaa sanmıyorum kist çoktu hem çok bi özenmedim bu kez iğne yaptık sadece iki gün sonrasında saldım gitti gün aşırı olması gerekiyordu çok bi tınlamadımda kalçama vuruyor ağrısı yabebektir bebekkk:)
igneden snra gun asiri iliskimi olmasi gerekiyor cnmİnşallah canım amaa sanmıyorum kist çoktu hem çok bi özenmedim bu kez iğne yaptık sadece iki gün sonrasında saldım gitti gün aşırı olması gerekiyordu çok bi tınlamadımda kalçama vuruyor ağrısı ya
Sağol canım sen napıyon çatlama iğnesinin 10. Günün falan herhalde değil mi sendeAllah kolaylık versin şeker
Evet canım onuncu gün bu ay erken geçti ya takılmadım ya çok geçen ay geçmiyordu zaman valla canım dün biraz malzeme taşıdım bugün ağrım var ya zaten vardı arttı yaniSağol canım sen napıyon çatlama iğnesinin 10. Günün falan herhalde değil mi sende
Evet canım adet olana kadar gün aşırı devam dedi tabi ben dinlemedim o ayrıigneden snra gun asiri iliskimi olmasi gerekiyor cnm
Belli olmaz sn yinede kendini yorma bence dediğin gibi bende saymıyorum başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum bakalım nasip bundan sonra sıEvet canım onuncu gün bu ay erken geçti ya takılmadım ya çok geçen ay geçmiyordu zaman valla canım dün biraz malzeme taşıdım bugün ağrım var ya zaten vardı arttı yani
Ben pek ihtimal vermşyırum canım açıkcası yani yine dua ediyorum inşallah diyorum ama geçen ay kendimi korudum o kadar ne değişti rabbim büyük varsada korur inşallah varsa doğacağı hiç bişey olmaz allahın izniyle dediğim gibi inşallah vardır ama zannetmiyorum canımBelli olmaz sn yinede kendini yorma bence dediğin gibi bende saymıyorum başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum bakalım nasip bundan sonra sı
Yok ablacm son 4 güncanım senin adet günün geldimi
Cancağızlarım bugün fena bi kasık ağrısı var bende adet olacam heralde ben ya dün biraz malzeme taşıdım markete gittim bugün ağrım arttı yahu özelliklede sağda
yarinda olmazsam gdcem cnm bi
Aşkım geçen ayda ilaç ve iğne oldu ama hiç ağrı yoktu adetten önce başlıyordu ama tek taraflı olmuyordu bu ay tek taraflı oluyor bende anlamadım ki iğne olmasa bi ihtimal büyüdü de kist okdu o ağrı yapıyor diyecem anlayamadım yaAllah Allah ya bu kasik ağrısı önceden de varmydi sende abla.bnde yoktu ya gecen ay ve bu ayda da oldu
İyiyiz canım benim mesai başladı bakalım çalışıyorum sen nasılsın
Ablacım nasılsın
Y
Yok ablacm son 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?