2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım iyiyim hamd olsun. ama sana kızdım marketten eşya taşımak ne demek adete yakın koca ile gitsene
Abla kocamda geldi ama onun yüküde ağırdı işin kötü yanı taksi bulamadık normalde orası taksi dolu dün akşam kıtlık gelmişti sanki ya şans kocam sen ağırları alma dedi de kıyamadım onada zaten baktı penguen gibi yürüyorum eve yakın aldı elimden :) ben bu ay ihtmal vermiyorum aslında ablacım ya birazda ondan rahat davranıyorumda ağrı kısıtlıyor beni işte

canım benim belli olmaz sen kendini kolla has rabbim ekmek yemek nasip etti ise kuzuya o herşekilde seninle olur

iyiyim canım sen nasılsın yok be kuzum beklenen gelmedi ne tuaf dimi millet adet olmak istemez biz olalım diye bekliyoruz
Ters işliyor bizde işler canımcım
Gözünün içine bakıyoruz bildiğin..
Bugün gene sancım var ama gelecek gibi değil.. gene ip atlayıp yürüyüşe çıkacağım..

Dogrudur ya kadin olmak zor is. Irkek olmak vardi
Geçen eşime öyle dedim de bir sen mi takip ediyorsun diye lak diye takvimine kaydettiği notları gösterdi Ben şok!
Geçen doktora gittiğimizde döngün kaç gün deyince afalladım bi 4 mü 5 mi hatırlamıyorum dedim zıpladı kuzum 3 gün yoğun 2 gün sakin.. 5 gün dedi.. doktorum asistanı ben bakakaldık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…