- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.241
hoşgeldin canım geldin evine
İnşallah canım hayırlısı allah büyük bizide grecek elbet
Abla kocamda geldi ama onun yüküde ağırdı işin kötü yanı taksi bulamadık normalde orası taksi dolu dün akşam kıtlık gelmişti sanki ya şans kocam sen ağırları alma dedi de kıyamadım onada zaten baktı penguen gibi yürüyorum eve yakın aldı elimden :) ben bu ay ihtmal vermiyorum aslında ablacım ya birazda ondan rahat davranıyorumda ağrı kısıtlıyor beni iştecanım iyiyim hamd olsun. ama sana kızdım marketten eşya taşımak ne demek adete yakın koca ile gitsene
Abooo uyuyor muydun kız sen bu saate kadar :)Selam millet hayirli oglenler bana ise gunaydinlaruyuyunca derdimi unutuyorum valla oh miss. Nasilsiniz var mi yeni habercikler
Daim olsun cnm yok dönmedim evime persembe evimde olcam inş.hoşgeldin canım geldin evine
bende iyiyim şükür
Amin inş kuzum..Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemizeİnşallah canım hayırlısı allah büyük bizide grecek elbet
Abooo uyuyor muydun kız sen bu saate kadar :)
İyiyiz ablam sen napıyorsun nasılsınGünaydınlarr hanımlar
nasılsınız
İyiyiz ablam sen napıyorsun nasılsın
A anneveoglusu kuzuu nasılsın? Geldi mi kör olmayasıca?
Abla kocamda geldi ama onun yüküde ağırdı işin kötü yanı taksi bulamadık normalde orası taksi dolu dün akşam kıtlık gelmişti sanki ya şans kocam sen ağırları alma dedi de kıyamadım onada zaten baktı penguen gibi yürüyorum eve yakın aldı elimden :) ben bu ay ihtmal vermiyorum aslında ablacım ya birazda ondan rahat davranıyorumda ağrı kısıtlıyor beni işte
Ters işliyor bizde işler canımcımiyiyim canım sen nasılsın yok be kuzum beklenen gelmedi ne tuaf dimi millet adet olmak istemez biz olalım diye bekliyoruz
iyiyim canım sen nasılsın yok be kuzum beklenen gelmedi ne tuaf dimi millet adet olmak istemez biz olalım diye bekliyoruz
Sende bizdensinBende adet olmayi bekliyorm gecikmesini hic sevmiyorm
Sende bizdensin
Canım bide günleri takip ediyoruz ya beklenti de olduğumuz içinde bir çırpıda olsun bitsin istiyoruzBen iki gun gecikince bile strese giriyorm gercekten adet donemi kadinlar icin sancili bi donem. Insallah gecikme olmaz
Canım bide günleri takip ediyoruz ya beklenti de olduğumuz içinde bir çırpıda olsun bitsin istiyoruz
Geçen eşime öyle dedim de bir sen mi takip ediyorsun diye lak diye takvimine kaydettiği notları gösterdi Ben şok!Dogrudur ya kadin olmak zor is. Irkek olmak vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?