- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.261
AmiiinnnnDaim olsun cnm yok dönmedim evime persembe evimde olcam inş.
Amin inş kuzum..Rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize
Hee o da doğru canımSabaha dogru yattim bugun. Esim gece 2de isten cikiyo bugun bekleyeym dedim 5te uyudm. Oyle olunca gec kalkiyorm. Bide is yok napim kalkip
Aynen abla bende öyle düşünüyorum benim kardeşim koca koca kanepeler kaldırdı bilmiyırdu şimdi oğlu 6 yaşındacanım benim belli olmaz sen kendini kolla has rabbim ekmek yemek nasip etti ise kuzuya o herşekilde seninle olur
Neyse bir daha dikkatli ol sen genede lütfen..Sorma canım ya zaten daha taşımam ağrım oldu ağzım yandı yani :)
dın dın dın dın ayy inşallah senden de güzel haberler alırız bu ay
@anneveoglusu kuzuu nasılsın? Geldi mi kör olmayasıca?
Geçen eşime öyle dedim de bir sen mi takip ediyorsun diye lak diye takvimine kaydettiği notları gösterdi Ben şok!
Geçen doktora gittiğimizde döngün kaç gün deyince afalladım bi 4 mü 5 mi hatırlamıyorum dedim zıpladı kuzum 3 gün yoğun 2 gün sakin.. 5 gün dedi..doktorum asistanı ben bakakaldık..
Ablacm Allah razi olsun senden insallah hayrlisyla inşallah.
Senin ne zmn bat canim
Aynen napim canım ya Şeyimle sürekli bakışıyoruz olmuş mu olmuş mu..Ayyy Allah güldürdün beni ya :))
Ama 3ümüz konuşuyorduk doktor asistan ben.. anında kesildikadamin beynini yikamissin. Ay cok guldum masallah ilgili olmasi iyidir iyii
Aynen napim canım ya Şeyimle sürekli bakışıyoruz olmuş mu olmuş mu..
Ama 3ümüz konuşuyorduk doktor asistan ben.. anında kesildik
Sakin ol nagi.. iyilik iyiliği kötülük kötülüğü getiriyor inanAy boyunca iyiydim günüm yaklaştkça bianda stres oldum yine.Sürekli dua ediyorm Rabbm güç ver senin verdiginede vermediğinede raziym diye
Benimde 22si varmi belirtiler22 si canm 4 gun kaldi işte
Tamamm adet olana kadar dikkat edecem söz canımNeyse bir daha dikkatli ol sen genede lütfen..
Benimde 22si varmi belirtiler
Aynen napim canım ya Şeyimle sürekli bakışıyoruz olmuş mu olmuş mu..
Ama 3ümüz konuşuyorduk doktor asistan ben.. anında kesildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?