- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.281
Adaşım vallahi ben de ilk bebeğimi kaybettikten sonra herkes goygoy yaparken olur mu olmaz mı engel mi vs vs hiç sallamayip yaradan bunu verdiyse gene verir dedim.. kısmet 3 ay önce 6 ay sonra elbet gelecek o ballar yamacımızaKızlar bu kadar karamsar olmayın benim Bir arkadaşım var benim gibi geç evlilik yaptı evleneli 4 sene oldu şimdi 44 yaşında hiç bir kere bile benim çocuğum olmaz demedi ben bıktım artık demedi sıkıldım demedi evlendiği sene 7aylik bebeği karnında öldü sonra iki düşük saha yaptı başkası olsa vazgerdi.simdi maaşallah yine hamile ve 4 aylık şu anki hamileliği çok güzel gidiyor Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah
Sakin ol nagi.. iyilik iyiliği kötülük kötülüğü getiriyor inan
Olumlu bakmaya çalış biraz..
Hep ayniyiz ya sinemde öyle :).Yok kuzum ya gariptr adet belirtileride pek yasamiyorum iki aydr.Sadece dun kasığm aksama kadr sizladi ve birde gogus uçları koyulasti bazen aciyo.onun disanda biseym yok canm.sende varmi.birde ne zamndr bekliyosn sen
inşallaah kavuşursunuz bebeğinize bende beklemedeyim.Adaşım vallahi ben de ilk bebeğimi kaybettikten sonra herkes goygoy yaparken olur mu olmaz mı engel mi vs vs hiç sallamayip yaradan bunu verdiyse gene verir dedim.. kısmet 3 ay önce 6 ay sonra elbet gelecek o ballar yamacımıza
Aferin akıllımaTamamm adet olana kadar dikkat edecem söz canım
Ağzına sağlık canım benim..Benim kocam yeni yeni ogreniyo. Evlendigimizde donguyu bilmiyodu hatta yumurtlamayi bile sordu yani. Bende oturdum ders verdim
Hep ayniyiz ya sinemde öyle :).Yok kuzum ya gariptr adet belirtileride pek yasamiyorum iki aydr.Sadece dun kasığm aksama kadr sizladi ve birde gogus uçları koyulasti bazen aciyo.onun disanda biseym yok canm.sende varmi.birde ne zamndr bekliyosn sen
Benim kocam yeni yeni ogreniyo. Evlendigimizde donguyu bilmiyodu hatta yumurtlamayi bile sordu yani. Bende oturdum ders verdim
Seviyorum seni ilgin için teşekkür ederim canımAferin akıllıma
Ağzına sağlık canım benim..
Bakalım bir sonraki muayenede ne yapacak yumak?
He ya aynen bendeee
Bende belirti varmi yokmu anlamadim. Gecen ayin adetin son gunu sol kasigimdan sol bacagima vuran sizi vardi bir ay boyunca devam etti hala sol kasik bolgem sizliyo. Onun disinda yuzumde bir iki sivilce cikti ve gogus bolgemde bir iki sivilce gibi kizariklik var. Onun disinda hic bise yok
Slm kizlar nasilsiniz görüşmeyeli
Çık yürüyüş yap güzelcem.. puzzle al onunla oyalan..Çok haklisin canm.Ama birazda adet öncesi psikolojik durumlrdan dolayi da böyle oluyorm sanirm.Ama toprlarm inşallah
Hepimiz kavuşalım peş peşe inşallahinşallaah kavuşursunuz bebeğinize bende beklemedeyim.
Keşke düzenli olsa ama olmuyor diyede döllenme gerçekleşmez diyemeyiz belli mi olur canımBenim eşim vardiyalı, o yüzden düzenli ilişki olamıyor, ona çok üzülüyorum, stres yapıyorum inşallah arada derede biri tutar da Rabbim bana da evlat nasip eder
Benim eşim vardiyalı, o yüzden düzenli ilişki olamıyor, ona çok üzülüyorum, stres yapıyorum inşallah arada derede biri tutar da Rabbim bana da evlat nasip eder
Bu ay bi tuhafiz hemi :)) normalde oluyo mu adet belirtileri kuzum
HAY AĞZINA SAĞLIK GENÇ BEDENLER YUMOŞLAR BUNLAR BU KADAR KARAMSARKızlar bu kadar karamsar olmayın benim Bir arkadaşım var benim gibi geç evlilik yaptı evleneli 4 sene oldu şimdi 44 yaşında hiç bir kere bile benim çocuğum olmaz demedi ben bıktım artık demedi sıkıldım demedi evlendiği sene 7aylik bebeği karnında öldü sonra iki düşük saha yaptı başkası olsa vazgerdi.simdi maaşallah yine hamile ve 4 aylık şu anki hamileliği çok güzel gidiyor Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah
Doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük ama kalp atışlari icin 20 gün sonra gel dedi 6 haftalikmiş.peki 6 haftalikken kalp atişi duyulur diye biliyorum benimki niye duyulmadi aceba bi sorunmu var
Canım rabbim istesin yeter ki her şekilde nasipte var ise olur üzme kendini eskilere bak kim adeti yumurtlamayı takip ediyordu ki peş peşe doğurmuşlar beşer lnar benim amcamın 10 tane çocuğu var düşün iş güç tarla hayvan şu bu derken akıllarına çocuk öu geliyormuş sanki patır patır doğuruyorlarmışBenim eşim vardiyalı, o yüzden düzenli ilişki olamıyor, ona çok üzülüyorum, stres yapıyorum inşallah arada derede biri tutar da Rabbim bana da evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?