2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Adaşım vallahi ben de ilk bebeğimi kaybettikten sonra herkes goygoy yaparken olur mu olmaz mı engel mi vs vs hiç sallamayip yaradan bunu verdiyse gene verir dedim.. kısmet 3 ay önce 6 ay sonra elbet gelecek o ballar yamacımıza

Ben gecen temmuzda evlendim ancak formasyon aliyodum esimle 6ay ayriydik. 3aydir deniyoruz ve 3ay sonra tekrar ayrilcaz bir yildan biraz daha fazla belki. Bakalim nasio gitmeden hamile olmak istiyodum ancak artik hayirlisi olsun diyorm vardir herseyde bi hayir

inşallaah kavuşursunuz bebeğinize bende beklemedeyim.

Bende belirti varmi yokmu anlamadim. Gecen ayin adetin son gunu sol kasigimdan sol bacagima vuran sizi vardi bir ay boyunca devam etti hala sol kasik bolgem sizliyo. Onun disinda yuzumde bir iki sivilce cikti ve gogus bolgemde bir iki sivilce gibi kizariklik var. Onun disinda hic bise yok

Bu ay bi tuhafiz hemi :)) normalde oluyo mu adet belirtileri kuzum

Çok haklisin canm.Ama birazda adet öncesi psikolojik durumlrdan dolayi da böyle oluyorm sanirm.Ama toprlarm inşallah
Çık yürüyüş yap güzelcem.. puzzle al onunla oyalan..

inşallaah kavuşursunuz bebeğinize bende beklemedeyim.
Hepimiz kavuşalım peş peşe inşallah

Benim eşim vardiyalı, o yüzden düzenli ilişki olamıyor, ona çok üzülüyorum, stres yapıyorum inşallah arada derede biri tutar da Rabbim bana da evlat nasip eder
Keşke düzenli olsa ama olmuyor diyede döllenme gerçekleşmez diyemeyiz belli mi olur canım
İnşallah gelecek..

Benim eşim vardiyalı, o yüzden düzenli ilişki olamıyor, ona çok üzülüyorum, stres yapıyorum inşallah arada derede biri tutar da Rabbim bana da evlat nasip eder

Canm üzülme lütfen neden biliyo musun Rabbm kismet edeckse tek seferlkte bile ediyo en yakn ablamdan biliyorm bunu ben tek sederlik şeyle hamile kaldi Rabbm yeterki ol desin.Bizimki sadece fazla taknti ediyorz.Gamsz olmak lazm sanrm biras ya

Bu ay bi tuhafiz hemi :)) normalde oluyo mu adet belirtileri kuzum

Normalde siskinlik olurdu tum karnimda ince ince sizilar olurdu ama bu ay hissedemiyorm sadece sol taraf sizladigi icin. Bide sogan kuru yaptim bu ay. Benim adetim cok sancili gecmez. Aniden bi sizi hissederdim bikac saate kahve leke gelirdi bu ay tik yok

HAY AĞZINA SAĞLIK GENÇ BEDENLER YUMOŞLAR BUNLAR BU KADAR KARAMSAR

BİZ BİLE BU KADAR KARAMSAR DEĞİLİZ DİMİ

Doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük ama kalp atışlari icin 20 gün sonra gel dedi 6 haftalikmiş.peki 6 haftalikken kalp atişi duyulur diye biliyorum benimki niye duyulmadi aceba bi sorunmu var

Herkeste farkli olur canim. Belki goruntu oyledir ama kalp atjsi kesinlesince daha net gorebilirler. Kotu seylere yorma masallah onuda duyarsin insallah

Canım rabbim istesin yeter ki her şekilde nasipte var ise olur üzme kendini eskilere bak kim adeti yumurtlamayı takip ediyordu ki peş peşe doğurmuşlar beşer lnar benim amcamın 10 tane çocuğu var düşün iş güç tarla hayvan şu bu derken akıllarına çocuk öu geliyormuş sanki patır patır doğuruyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…