- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.301
Asıl ben seviyorum.. olursa o topiğimizin yeğeni olacak sende topiğimizin hamilesi.. korurum kollarım tabiSeviyorum seni ilgin için teşekkür ederim canım
canm haklisin zaten iki uc gun gezmeye gidicem kafam dagilir o zamn insallah.Ilgin icin tesekkur ederm arzum opuyorm seniÇık yürüyüş yap güzelcem.. puzzle al onunla oyalan..
Hepimiz kavuşalım peş peşe inşallah
Keşke düzenli olsa ama olmuyor diyede döllenme gerçekleşmez diyemeyiz belli mi olur canım
İnşallah gelecek..
Doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük ama kalp atışlari icin 20 gün sonra gel dedi 6 haftalikmiş.peki 6 haftalikken kalp atişi duyulur diye biliyorum benimki niye duyulmadi aceba bi sorunmu var
Bilmiyorum canim ya 20 gün nasil gecicek bilmiyorum cok sıkıntı yaptim insallah hersey yolunda giderHerkeste farkli olur canim. Belki goruntu oyledir ama kalp atjsi kesinlesince daha net gorebilirler. Kotu seylere yorma masallah onuda duyarsin insallah
Bilmiyorum canim ya 20 gün nasil gecicek bilmiyorum cok sıkıntı yaptim insallah hersey yolunda gider
İnşallah canim ya doktordan geldigimden beri basım agridi vallaCANIM HERKESTE BİR OLMUYOR 9 HAFTALIK DUYAN BİLE OLUYOR
SORUN YOK ALLAHIN İZNİYLE MERAK ETME BİR TANEM
BENDE İLK GİTTİĞİMDE OĞLUMDA 5 HAFTALIK İDİM
3 HAFTA SONRA 8. HAFTADA GİTTİM KALP ATIŞI DUYDUK SENİNDE OLUR ALLAHIN İZNİYLE
Ay maşallah sorun yoktur canım 7. 8. Haftalardada duyalabiliyo normal yani benceDoktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük ama kalp atışlari icin 20 gün sonra gel dedi 6 haftalikmiş.peki 6 haftalikken kalp atişi duyulur diye biliyorum benimki niye duyulmadi aceba bi sorunmu var
Öyle yapicam artik bol bol bulmaca çözerim herkeze söylemedim sadece cok yakinlarim biliyoOyalancak mesgale bul kendine el isi fln umyap evdeysen kitap oku bulmaca coz. Kafab dagiliyo gun nasi geciyo anlamiyosun bile. Akrabalara soyledin mi hamis oldugunu
Öyle yapicam artik bol bol bulmaca çözerim herkeze söylemedim sadece cok yakinlarim biliyo
İnşallah canım ya dua edin bana bidahaki gittigimde duyarim inşallahAy maşallah sorun yoktur canım 7. 8. Haftalardada duyalabiliyo normal yani bence
Ne demek canım benim Bende öpüyorum seni..He
canm haklisin zaten iki uc gun gezmeye gidicem kafam dagilir o zamn insallah.Ilgin icin tesekkur ederm arzum opuyorm seni
İnşallah sende bana dua ette yarın bebeğimin kesesini görim :))İnşallah canım ya dua edin bana bidahaki gittigimde duyarim inşallah
Fazla degil hatta az bile ama midem cok ekşime yapiyo kasiklarimada ara ara hafif agri yapiyo o kadarAynen oyalanmaya bak bulantilarin var mi?
İnsallah canim görceksin emin ol rahat ol sendeİnşallah sende bana dua ette yarın bebeğimin kesesini görim :))
Fazla degil hatta az bile ama midem cok ekşime yapiyo kasiklarimada ara ara hafif agri yapiyo o kadar
Amin inşallah canimRahim genisliyodur. Ay masallah insallah guzel bi hamilelik yasarsin
Normalde siskinlik olurdu tum karnimda ince ince sizilar olurdu ama bu ay hissedemiyorm sadece sol taraf sizladigi icin. Bide sogan kuru yaptim bu ay. Benim adetim cok sancili gecmez. Aniden bi sizi hissederdim bikac saate kahve leke gelirdi bu ay tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?