2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

He
canm haklisin zaten iki uc gun gezmeye gidicem kafam dagilir o zamn insallah.Ilgin icin tesekkur ederm arzum opuyorm seni

Doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük ama kalp atışlari icin 20 gün sonra gel dedi 6 haftalikmiş.peki 6 haftalikken kalp atişi duyulur diye biliyorum benimki niye duyulmadi aceba bi sorunmu var

CANIM HERKESTE BİR OLMUYOR 9 HAFTALIK DUYAN BİLE OLUYOR
SORUN YOK ALLAHIN İZNİYLE MERAK ETME BİR TANEM
BENDE İLK GİTTİĞİMDE OĞLUMDA 5 HAFTALIK İDİM
3 HAFTA SONRA 8. HAFTADA GİTTİM KALP ATIŞI DUYDUK SENİNDE OLUR ALLAHIN İZNİYLE

İnşallah canim ya doktordan geldigimden beri basım agridi valla

Doktordan geliyorum çok şükür keseyi gördük ama kalp atışlari icin 20 gün sonra gel dedi 6 haftalikmiş.peki 6 haftalikken kalp atişi duyulur diye biliyorum benimki niye duyulmadi aceba bi sorunmu var
Ay maşallah sorun yoktur canım 7. 8. Haftalardada duyalabiliyo normal yani bence

Kizlar gittim doktora cuma kontrole cagardi bakalim yumurtalarim buyumusmu bu hafta sonu benim calismalar basliyor kismetse insallah bu ay bebis gelir tarcin bal corek otu yapiyorum sabah aksam ama cigneyemiyorum suyla yutuyorum napcam ben ya

Bende yarın sabah gidicem bakalım keseyi görcekmiyim ben gecen hafta gittiğimde görememiştik kalp atışına dahada var sanırım benim

He canm aynen bnde 3 4 gün önceden hissederdm tık yok bakalm kuzu nasip kismt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…