- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.321
Normalde siskinlik olurdu tum karnimda ince ince sizilar olurdu ama bu ay hissedemiyorm sadece sol taraf sizladigi icin. Bide sogan kuru yaptim bu ay. Benim adetim cok sancili gecmez. Aniden bi sizi hissederdim bikac saate kahve leke gelirdi bu ay tik yok
Normalde siskinlik olurdu tum karnimda ince ince sizilar olurdu ama bu ay hissedemiyorm sadece sol taraf sizladigi icin. Bide sogan kuru yaptim bu ay. Benim adetim cok sancili gecmez. Aniden bi sizi hissederdim bikac saate kahve leke gelirdi bu ay tik yok
Ay evet ya burdan birilerinin hamilelik haberlerini almak çok güzel değil mi çok mutlu ediyor insanı canım ben soğan kürüde yapıyorum ya ilk bir hafta akıntı falan bişey olmadı ama bu iki üç gümdür sulu bazende beyaz akıntım oluyor ya adet oldum sanıyorum her defasında ama enfeksiyon yok yani çok şükür kürden olsa üç yada dördüncü gün yapıyormuş ben yeniden yumurtluyor falanda olamam heralde yaniAsıl ben seviyorum.. olursa o topiğimizin yeğeni olacak sende topiğimizin hamilesi.. korurum kollarım tabi
Allahın işi işte bilemeyiz ki fıstık.. Bi ovulasyon yapsana gene.. bu arada enfeksiyondan kurtuluyor olmanda sevindirici tabi..Ay evet ya burdan birilerinin hamilelik haberlerini almak çok güzel değil mi çok mutlu ediyor insanı canım ben soğan kürüde yapıyorum ya ilk bir hafta akıntı falan bişey olmadı ama bu iki üç gümdür sulu bazende beyaz akıntım oluyor ya adet oldum sanıyorum her defasında ama enfeksiyon yok yani çok şükür kürden olsa üç yada dördüncü gün yapıyormuş ben yeniden yumurtluyor falanda olamam heralde yani
Yani orası öyle tabi canım. Benim çok şükür hiç enfeksiyonum olmadı canım öyle sıkıntılar yaşamadım bu akıntı su gibi kokuluda değil yani enfeksiyonla alakalı olduğunu sanmıyorum ben çok fazla su içtiğim için temizliyor heralde vücudu taş düşürürken bile enfeksiyon olmadı bende o sebepten acaba yumurtluyor muyum dedim şimdi çok sıvı tükettim canım yarın ilk idrardan sonra hiç sıvı tüketmeden yapayım olmadıAllahın işi işte bilemeyiz ki fıstık.. Bi ovulasyon yapsana gene.. bu arada enfeksiyondan kurtuluyor olmanda sevindirici tabi..
Saol canim benim mecbur bekliycem zaten sizinle konuşunca dahada rahatladimD Dilay_dilo canım herkeste farklı zamanda duyulabiliyor
Sakin ol lütfen.. vesvese etme kendine.. bekle bir kaç hafta daha..
Heee ben enfeksiyonun var gibi algıladım pardon canım.. o zaman yarın ilk idrardan sonra yap bi bakalım neyin nesi anlayalımYani orası öyle tabi canım. Benim çok şükür hiç enfeksiyonum olmadı canım öyle sıkıntılar yaşamadım bu akıntı su gibi kokuluda değil yani enfeksiyonla alakalı olduğunu sanmıyorum ben çok fazla su içtiğim için temizliyor heralde vücudu taş düşürürken bile enfeksiyon olmadı bende o sebepten acaba yumurtluyor muyum dedim şimdi çok sıvı tükettim canım yarın ilk idrardan sonra hiç sıvı tüketmeden yapayım olmadı
Yani orası öyle tabi canım. Benim çok şükür hiç enfeksiyonum olmadı canım öyle sıkıntılar yaşamadım bu akıntı su gibi kokuluda değil yani enfeksiyonla alakalı olduğunu sanmıyorum ben çok fazla su içtiğim için temizliyor heralde vücudu taş düşürürken bile enfeksiyon olmadı bende o sebepten acaba yumurtluyor muyum dedim şimdi çok sıvı tükettim canım yarın ilk idrardan sonra hiç sıvı tüketmeden yapayım olmadı
Şimdi herkes kendi vücut reaksiyonlarına göre ritüel çiziyor ona herkesin uymasını yada herkesin aynı şeyleri yaşamasını beklemek hata olurSaol canim benim mecbur bekliycem zaten sizinle konuşunca dahada rahatladim
yaaa ben simdi 2 mayista memlekete gidicem o zaman hic bu ay baslamiyim demi klomene buyudu catlatma ignesi derken gun gelir zaten gderim bosuna kullanmis olurum demi demekki 2 ay daha nasip degilmis bebek banaEvet canım adet olana kadar gün aşırı devam dedi tabi ben dinlemedim o ayrı
yok cnm yaaa bugun adet olmayi bekliyorum ben aksama kadar kesin olurumCanm sen bi yarn bida test yap bakalm bnce ya neden olamdn ki vardr belki ksmt
İnşallah canim ya doktordan geldigimden beri basım agridi valla
İnşallah canım çok sağol
Canım demin yaptım üç gün önce gölge gibiydi su içmeden yapmıştım oda şimdü su içtiğim halde böyle bakHeee ben enfeksiyonun var gibi algıladım pardon canım.. o zaman yarın ilk idrardan sonra yap bi bakalım neyin nesi anlayalım
Merakla bekliyorum..
Amin canım bende 31 yaşındayım üstelik pko var bende yaşında hastalığında bi önemi yok allah dedi mi olur sıkma boşuna kendiniSağolun kızlar moral oldunuz, yaşım 32 olduğundan hemen umutsuzluğa kapıldım ama inşallah bu ay olur, bi ay yasağım vardı zaten rahim ağzı yarası yaktırdım, öncesinde de iki ay denemiştk vardiyalı ne kadar oluyorsa.. Allah hepimize en kısa zamanda güzel haberler nasip etsin..
Canım demin yaptım üç gün önce gölge gibiydi su içmeden yapmıştım oda şimdü su içtiğim halde böyle bak
Yani canım kullanırsan doktor ilk üç gün ard arda sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki diyor bide yumurta takibine gitmen gerekiyor yapabilecek misin yapamayacaksan boşuna kullanıp bi ayını çöpe atma çünkü klomen en fazla 6 ay kullanılıyoryaaa ben simdi 2 mayista memlekete gidicem o zaman hic bu ay baslamiyim demi klomene buyudu catlatma ignesi derken gun gelir zaten gderim bosuna kullanmis olurum demi demekki 2 ay daha nasip degilmis bebek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?