2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

canım bence soğan suyundandır o bende de hemen olmamıştı akıntı ikinci hafta falan gelmişti..zaten saraçoğlu da akıntı başlaması iyi diyor.
Yani oksun tabi kistler eriyordur inşallah canım şu pko görüntüsünden bi kurtulayım yumurtalıklarım normal görünümünü alsın allahın izniylede bi

aynen cnm dogru soyluyorsun buyudu buyumedi var catladi catlamadi var en iyisi gitmiyim ben hic ya

Yani eğer yapamayacaksan gitme canım git tatilini yap bi bebek fikrini kenara bırak kafa dağıt sağlam bi şekilde gel tedavine başla güzel güzel
yaaa orayada gidicem herkes gene bebek yokmu yapsana artik bmem ne diycekler sanki ben yapim deyince oluyorda ben yapmiyorum

canım ne testi bu gebelik mi... :)) pardon okumamışım ovulasyon testiymiş... şimdi yumurtlamayı kontrol etmek için mi kullanıyorsun cnm
Yok aşkım ovu testi ya ben geçwnlerde sabah sıvı almadan yapmıştım gölgeydi yani iyice dikkat etmeden belli olmuyordu hiç var yok arası bişeydi o da dakikalarca bekledi de öyle gölgeleşti bugün sıvı aldığım halde beş dakika dolmadan belirdi anlayamadım ben bişey yne yumurtlama başlamış olamaz heralde ne oluyor bana yaa

canım bunu gebelik testi gibi de kullanıyorlar adetten önce sen de bu ay çok belirti var canım hayırlısı yaa inşallah

canım bunu gebelik testi gibi de kullanıyorlar adetten önce sen de bu ay çok belirti var canım hayırlısı yaa inşallah
Ay valla şaştım kaldım ya bilerek yaptım kasığımda bu kadar ağrı bu kadar beyaz şeffaf sulu akıntı acaba dedim yaptım işte bide idrarım çok koyulaşmış biliyor musun inşallah gebeliktir tabide bilemiyorum ki az kaldı bakalım 23.de lekelenme olmazsa şüphelenirim belki başka bilemiyorum canım lekelenme oldumu üç gün sonra geliyor kırmızılar

ben de 23 ünü bekliyorum ama adet olacağımdan emin gibiyim.. üst komşum 2 ay önce doğum yaptı sürekli bebiş sevme sesi geliyor adet hormonlarından çok duygusallaştım olmuyor diye... ne akıntı ne ağrı geçen ay gibi hiçbir belirtim yok Sabır için dua ediyorum Allah hiçbirimize daha fazla aratmadan kavuştursun

Amin canım amin üzme kendini bugünler geçip gidecek bigün gelecek burda bebişlerin tekmelemelerini konuşacağız inşallah sabır kuzu olacak umudunu yitirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…