- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.341
Ovu testi kuzum geçen yaptım gölgeydi bugün belirmeye başladı daha beş dakika olmadanAblaaaa buda neee
Yani oksun tabi kistler eriyordur inşallah canım şu pko görüntüsünden bi kurtulayım yumurtalıklarım normal görünümünü alsın allahın izniylede bicanım bence soğan suyundandır o bende de hemen olmamıştı akıntı ikinci hafta falan gelmişti..zaten saraçoğlu da akıntı başlaması iyi diyor.
Merhaba canım yeni hamile haberi yok şimdilik beklemedeyiz:) sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız yoğunluktan Bahadır sayfaya bakamıyodum sanırım aramızda hamileler var hayırlı olsun darısı bize inş
yok cnm yaaa bugun adet olmayi bekliyorum ben aksama kadar kesin olurum
Canım attığım ovu testini gördün mücanım bence soğan suyundandır o bende de hemen olmamıştı akıntı ikinci hafta falan gelmişti..zaten saraçoğlu da akıntı başlaması iyi diyor.
aynen cnm dogru soyluyorsun buyudu buyumedi var catladi catlamadi var en iyisi gitmiyim ben hic yaYani canım kullanırsan doktor ilk üç gün ard arda sonra adet olana kadar gün aşırı ilişki diyor bide yumurta takibine gitmen gerekiyor yapabilecek misin yapamayacaksan boşuna kullanıp bi ayını çöpe atma çünkü klomen en fazla 6 ay kullanılıyor
Canım attığım ovu testini gördün mü
canım ne testi bu gebelik mi... :)) pardon okumamışım ovulasyon testiymiş... şimdi yumurtlamayı kontrol etmek için mi kullanıyorsun cnmCanım demin yaptım üç gün önce gölge gibiydi su içmeden yapmıştım oda şimdü su içtiğim halde böyle bak
cagirma degilde cnm hic iste yaaaCanm insallah hayrlisisun hakkinda olmasini cok isterm kötüyü de cok cagrma yinede
erkekler ne kadar rahat yaaa butun gun isteler kafa daginik zaten aksamda yenekti tvydi uykuydu gene daginik bizz napalim butun gun bebek dusunuyoruz yaa olacak seymi bu yaaaCanm insallah hayrlisisun hakkinda olmasini cok isterm kötüyü de cok cagrma yinede
Yani eğer yapamayacaksan gitme canım git tatilini yap bi bebek fikrini kenara bırak kafa dağıt sağlam bi şekilde gel tedavine başla güzel güzelaynen cnm dogru soyluyorsun buyudu buyumedi var catladi catlamadi var en iyisi gitmiyim ben hic ya
yaaa orayada gidicem herkes gene bebek yokmu yapsana artik bmem ne diycekler sanki ben yapim deyince oluyorda ben yapmiyorumYani eğer yapamayacaksan gitme canım git tatilini yap bi bebek fikrini kenara bırak kafa dağıt sağlam bi şekilde gel tedavine başla güzel güzel
Yok aşkım ovu testi ya ben geçwnlerde sabah sıvı almadan yapmıştım gölgeydi yani iyice dikkat etmeden belli olmuyordu hiç var yok arası bişeydi o da dakikalarca bekledi de öyle gölgeleşti bugün sıvı aldığım halde beş dakika dolmadan belirdi anlayamadım ben bişey yne yumurtlama başlamış olamaz heralde ne oluyor bana yaacanım ne testi bu gebelik mi... :)) pardon okumamışım ovulasyon testiymiş... şimdi yumurtlamayı kontrol etmek için mi kullanıyorsun cnm
Kulaklatını kapat taviz vermeyaaa orayada gidicem herkes gene bebek yokmu yapsana artik bmem ne diycekler sanki ben yapim deyince oluyorda ben yapmiyorum
Canım üç gün önce yoktu yumurta çatladı mı acaba diye yaptım iğne vurmuştum ya e bugün yaptım çıktı bende bişey anlamadım iğne etkisi diyecem e geçen niye çıkmadı o zaman kafam karıştı yaAbla daha yumurtlama donemindesin
canım bunu gebelik testi gibi de kullanıyorlar adetten önce sen de bu ay çok belirti var canım hayırlısı yaa inşallahYok aşkım ovu testi ya ben geçwnlerde sabah sıvı almadan yapmıştım gölgeydi yani iyice dikkat etmeden belli olmuyordu hiç var yok arası bişeydi o da dakikalarca bekledi de öyle gölgeleşti bugün sıvı aldığım halde beş dakika dolmadan belirdi anlayamadım ben bişey yne yumurtlama başlamış olamaz heralde ne oluyor bana yaa
Ay valla şaştım kaldım ya bilerek yaptım kasığımda bu kadar ağrı bu kadar beyaz şeffaf sulu akıntı acaba dedim yaptım işte bide idrarım çok koyulaşmış biliyor musun inşallah gebeliktir tabide bilemiyorum ki az kaldı bakalım 23.de lekelenme olmazsa şüphelenirim belki başka bilemiyorum canım lekelenme oldumu üç gün sonra geliyor kırmızılarcanım bunu gebelik testi gibi de kullanıyorlar adetten önce sen de bu ay çok belirti var canım hayırlısı yaa inşallah
ben de 23 ünü bekliyorum ama adet olacağımdan emin gibiyim.. üst komşum 2 ay önce doğum yaptı sürekli bebiş sevme sesi geliyor adet hormonlarından çok duygusallaştım olmuyor diye... ne akıntı ne ağrı geçen ay gibi hiçbir belirtim yokAy valla şaştım kaldım ya bilerek yaptım kasığımda bu kadar ağrı bu kadar beyaz şeffaf sulu akıntı acaba dedim yaptım işte bide idrarım çok koyulaşmış biliyor musun inşallah gebeliktir tabide bilemiyorum ki az kaldı bakalım 23.de lekelenme olmazsa şüphelenirim belki başka bilemiyorum canım lekelenme oldumu üç gün sonra geliyor kırmızılar
Adetime sekiz gün kalmış kız yeni baktımda :) hiçte haberim yok bugün 18 imiş Aboo yarın gidip faturaları halletmem lazım ya :)canım bunu gebelik testi gibi de kullanıyorlar adetten önce sen de bu ay çok belirti var canım hayırlısı yaa inşallah
Amin canım amin üzme kendini bugünler geçip gidecek bigün gelecek burda bebişlerin tekmelemelerini konuşacağız inşallah sabır kuzu olacak umudunu yitirmeben de 23 ünü bekliyorum ama adet olacağımdan emin gibiyim.. üst komşum 2 ay önce doğum yaptı sürekli bebiş sevme sesi geliyor adet hormonlarından çok duygusallaştım olmuyor diye... ne akıntı ne ağrı geçen ay gibi hiçbir belirtim yokSabır için dua ediyorum Allah hiçbirimize daha fazla aratmadan kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?