2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Amin canım amin üzme kendini bugünler geçip gidecek bigün gelecek burda bebişlerin tekmelemelerini konuşacağız inşallah sabır kuzu olacak umudunu yitirme
bu ay pek iyi değilim inşallah.. kafamı dağıtmaya çalışıyorum.. adet olunca geçer zaten hormonlardan her ay adet öncesi depresif mode.. idare edicem artık kendimi

bu ay pek iyi değilim inşallah.. kafamı dağıtmaya çalışıyorum.. adet olunca geçer zaten hormonlardan her ay adet öncesi depresif mode.. idare edicem artık kendimi
Ay kuzu yanlız değilsin ya kıyamam sana bak biz varız hepimiz desteğiz birbirimize aynı şeyleri yaşıyoruz yıkılmak yook öyle yaa buna müsade edemem kusura bakma şimdi bu bunalım halinden çıkıyorsun silkelenip ayağa kalkıyorsun ay çok şükür bak evimizde mutluyuz eşlerle bi sıkıntımız yok bebişte illaki gelecek herşeyin bi zamanı var sabredip meyveleri toplayacağız inşallah bak sabrın meyvesi tatlıdır derler canım minnak minnak ayaklar eller bi bakmışsın karnında dolanıo duruyor

bazrn s

bazen sinir oluyorum cok istiyorsaniz siz dogurun diyorum
Ay kuzu takma yaa geçende kaynanam eşime sormuş var mı bişey tabi art niyetli değil öyle konu konuyu açmış ona kızmadımda bizim bi komşu var dılarda el işareti yapıyor hamile misin diye hiç oralı olmadım çatlasın

ayyy sorma cnm benim kaynanam sayesinde herkes cocugumun olmadigini biliyor bilsinler ben onda degilim ama herkes aciyan gozlerle bakiyor sanki bende sinir oluyorum

Canım bak buda beş dakika sonraki hali net belli olmuyor ama ışıktan

Eklentiler

• IMG_20170418_162101.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 37
ay inşallah canım benim hepimize yaa... ben isterken ablam hamile kaldı şimdi 5 aylık oldu.. diyorum doğum yapacak ben hala yapamadım vs hep düşünüyorum birde üst kattan gelen sürekli bir bebiş sevme sesleri artııı sevgili hormonlarım çok çekilmez moddayım.. çıkarım elbet rabbim biliyordur zamanını dua ediyorum her zaman sizlere de.. okuyorum bak senden daha uzun süre arayanlar var yalnız değilsin diyorum hep kendime... Zor bir süreçmiş Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu süreçte güç kuvvet versin...

ayyy sorma cnm benim kaynanam sayesinde herkes cocugumun olmadigini biliyor bilsinler ben onda degilim ama herkes aciyan gozlerle bakiyor sanki bende sinir oluyorum
Kendilerine acısınlar canım acınacak halde değiliz çok şükür tıp ilerledi herşeyin bi çözümü var evel allah sanki onun bunun yada bizim dediğimizle mi oluyor allah bilir ölümümüz nssıl belli doğumumuzda belli değiştirmek bizim elimizde mi hayret

Amin canım ama sitres olmak çok etkliyor bak bi yerde okumuştum burayada yazdım kadınlar beyinleriyle yumurtlar diyor hastalık şu bu bahame beyin rahat oldu mu gerisi gelirmiş doğruda yani

Kızlar regl oldum doktorumu aradım 3. gün klomen e başla dedi. günde 2 tane ye çıkarttı. yarın başlayacağım. pazartesi gel dedi. ilaç zaten pazar günü bitecek pazartesi erken değil mi?
Canım bazılarının erken büyüyor çağırması iyi olmuş ysni rahat ol şimdi bakacak ne durumda ölçecek büyümemişse sana gün verecek ve yine gideceksin

Amin canım ama sitres olmak çok etkliyor bak bi yerde okumuştum burayada yazdım kadınlar beyinleriyle yumurtlar diyor hastalık şu bu bahame beyin rahat oldu mu gerisi gelirmiş doğruda yani
stres yapmamaya çalışıyorum eskiden de adet öncesi sürekli ağlamaklı haberlere herşeye ağlardım... şimdi çoğunlukla kendime ağlıyorum :)) adet olunca bir rahatlama sonra işte bu ay rahatım olursa olur vs diyorum sonra adet öncesi yine hormon esiri ben :)))) amaan boşwer tatlım beni... seni kutlayalım bari başka birilerini... walla hamiş haberi okdukça içime ferahlık geliyor umut doğuyor :)

Canım bazılarının erken büyüyor çağırması iyi olmuş ysni rahat ol şimdi bakacak ne durumda ölçecek büyümemişse sana gün verecek ve yine gideceksin
işyerinden sürekli izin alamıyorum zaten böyle sık çağırmaları hiç iyi olmuyor ama yapacak bişi yok. bir daha çağırırsa yine gideceğiz.

işyerinden sürekli izin alamıyorum zaten böyle sık çağırmaları hiç iyi olmuyor ama yapacak bişi yok. bir daha çağırırsa yine gideceğiz.
canım seni hamile oldun gittin sanıyordum... ya da içime doğdu öyle :) ben de bu ay tedaviye başlayacağım inşallah adet 3.günü randevu alacağım.. iş yerleri de anlayışla karşılar sağlık sonuçta..

Canım demin yaptım üç gün önce gölge gibiydi su içmeden yapmıştım oda şimdü su içtiğim halde böyle bak
Sevgülcüm bu iğnenin etkisinden de olabilir beta yükselişinden de olabilir ama adete bu kadar yakın yumurtlama olur mu onu bilemedim bi doktoruna sorsan mı acaba? Burnuma güzel kokular geliyorrrr

Aaa boşveremem seni valla kı adetten öcnce hormonların esiri oluyoruz hamile kalıyoruZ yine hormonlara esir yazık bize ya :) bende de yok kız adet olacam hissediyorum

Ay keşke düşündüğün gibi olsaydı ama vakti değilmiş demekki. İnşallah tedavin sonuç verir hemen canım. Bizim işyeri sağlıkta bile sıkıntı çıkarıyor. artık yapacağım bir şeyler kaçıcam gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…