- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.381
Kontrole gittim bugün cnm yumurtalar yeterli büyüklükte değilmiş şimdi adeti bekliyoruz gün aşırı ilişki dedi adet okursam tekrar gidecem olmazsam tahlil için tekrar gidecem sen nasılsın neler yaptın yazılanları okuyamadım fazlaMerhaba canım yeni hamile haberi yok şimdilik beklemedeyiz:) sen nasılsın
Canım iğne etkisinden oluyor biliyorum ama üç gün önce çatladı mı yumurta diye baktım sabah hiç sıvı falan tüketmeden yaptım bayağı bi bekledikten sonra çok çok hafif bi gölgelenme okdu oda eşime gösterdim göremedi bile yani :) ben doktoru bıraktım canım ya daha ne giderim ne muhatap olurum onunla zaten fıröalafım diye ilgilenmedi bile uyuzSevgülcüm bu iğnenin etkisinden de olabilir beta yükselişinden de olabilir ama adete bu kadar yakın yumurtlama olur mu onu bilemedim bi doktoruna sorsan mı acaba? Burnuma güzel kokular geliyorrrr
zormuş cnm... işverenin kendini çalışanın yerine koyması gerek selam söyle patrona bendenAy keşke düşündüğün gibi olsaydı ama vakti değilmiş demekki. İnşallah tedavin sonuç verir hemen canım. Bizim işyeri sağlıkta bile sıkıntı çıkarıyor. artık yapacağım bir şeyler kaçıcam gerekirse
Canım bi yerde okudum sağlıklı bi yumurtaysa 12 mm de bile dölleniyormuş biliyor musun kadının biri 10 mm lik yumurtayla hamile kalmış kul bilmez allah bilir o yüzden umudunu yitirme benim doktorda 23 mm den aşağısına yok istedğim kadar değil diyip duruyordu gıcık adam valla benim sağ kasık tarafıyla başım belada canım :)Kontrole gittim bugün cnm yumurtalar yeterli büyüklükte değilmiş şimdi adeti bekliyoruz gün aşırı ilişki dedi adet okursam tekrar gidecem olmazsam tahlil için tekrar gidecem sen nasılsın neler yaptın yazılanları okuyamadım fazla
söylerim canım. Muhtemelen oda söyler :) bazen buraya girmesem mi diyorum çünkü daha çok kafaya takıyorum.zormuş cnm... işverenin kendini çalışanın yerine koyması gerek selam söyle patrona bendeninşallah vakti gelmiştir cnm hayırlısıylaa
ay canım benimmAaa boşveremem seni valla kı adetten öcnce hormonların esiri oluyoruz hamile kalıyoruZ yine hormonlara esir yazık bize ya :) bende de yok kız adet olacam hissediyorum
Öyle canımda mecbur ama kontrol etmeleri lazımişyerinden sürekli izin alamıyorum zaten böyle sık çağırmaları hiç iyi olmuyor ama yapacak bişi yok. bir daha çağırırsa yine gideceğiz.
O zaman öncelikle sağlam bir doktor buldum kendine fıstığım bulunduğun kenti söyle hatta ben de araştırayım.. bu hayra alamet geliyor bana..Canım iğne etkisinden oluyor biliyorum ama üç gün önce çatladı mı yumurta diye baktım sabah hiç sıvı falan tüketmeden yaptım bayağı bi bekledikten sonra çok çok hafif bi gölgelenme okdu oda eşime gösterdim göremedi bile yani :) ben doktoru bıraktım canım ya daha ne giderim ne muhatap olurum onunla zaten fıröalafım diye ilgilenmedi bile uyuz
walla canım ben de öyle diyordum ama bak muhabbet ediyoruz ben şahsen kafa dağıtıyorum bugün baya kötüydüm şimdi daha iyiyim ne bileyim paylaştıkça azalıyor sankiii...söylerim canım. Muhtemelen oda söyler :) bazen buraya girmesem mi diyorum çünkü daha çok kafaya takıyorum.
Umutzluktan değil canım ya adet sancısı gibi sancım var akıntımda bol bi atıyor aha kanama okdum diyorum tuvalete koşuyorum geçen bahçeyle uğraşıyorduk eşimle yine oldu ben bi gidip bakayım oldum heralde dedim gittim geldim yok eşim dedi ee dedim yok değilmiş ha yanlış alarm ysni diyoray canım benimmevet daimi bir hormonlarla mücadele halindeyiz...nasip ya belki olmazsın baya belirtin var gibi.. ben umutsuzum sen olma bari :)))
Canım elazığdayım doktor buldum bile hem medicalde var sinan bey bide devlet hastanesinde var necati bey eğer adetim geçerse ki inşallah olmam dediğin gibi hayra çıkar necati beye gidecem çevre illerden bile onun için buraya geliyorlar çok hoş bi doktor yengemide çok götürdük ona ama işte adamın bi yığın hastası var ya randevu alalım dedik yengem için 20 güne kadar dolu dediler gittik normalde alamadık sıra düşünO zaman öncelikle sağlam bir doktor buldum kendine fıstığım bulunduğun kenti söyle hatta ben de araştırayım.. bu hayra alamet geliyor bana..
ben ilk gebeliğimde olmaz sandım güne denk gelmemişti diye biliodum... Adet geciktirici kullanmıştım bilmeden bıraktım olmak için gelmedi ilk bıraktığım gün karnım ağrıdı sürekli bildiğin adet ağrısı ağrı kesici içtim daha kötüleşmeden diye arada akıntım oluyordu hep tamam oldum diyodum yok... hormonlarım bozuldu sandım ilaçtan meğer hamileymişimUmutzluktan değil canım ya adet sancısı gibi sancım var akıntımda bol bi atıyor aha kanama okdum diyorum tuvalete koşuyorum geçen bahçeyle uğraşıyorduk eşimle yine oldu ben bi gidip bakayım oldum heralde dedim gittim geldim yok eşim dedi ee dedim yok değilmiş ha yanlış alarm ysni diyoryani olmayacağından değil allaha bıraktım sabredip bekleorum sadece ne derse başım gözüm üstüne yani
Eveeet azalır tabi bencede iyiwalla canım ben de öyle diyordum ama bak muhabbet ediyoruz ben şahsen kafa dağıtıyorum bugün baya kötüydüm şimdi daha iyiyim ne bileyim paylaştıkça azalıyor sankiii...
İşte bak olmaz diyip sitrese girmiyorsun ya o zaman oluveriyor kafada bitiyor csnım kafada ama yine olacak bu kez sağ salim kucağına alacaksın inşallah tabi bu sitres ve bunalım halinden çıkman lazım evvela kuzuben ilk gebeliğimde olmaz sandım güne denk gelmemişti diye biliodum... Adet geciktirici kullanmıştım bilmeden bıraktım olmak için gelmedi ilk bıraktığım gün karnım ağrıdı sürekli bildiğin adet ağrısı ağrı kesici içtim daha kötüleşmeden diye arada akıntım oluyordu hep tamam oldum diyodum yok... hormonlarım bozuldu sandım ilaçtan meğer hamileymişimtabi sağlıklı bi gebelik olmadı...
Ben üç aydır ağrı kesicileri çıkardım canım hayatımdan yasakladı diye içmedm üç aydır hiçben ilk gebeliğimde olmaz sandım güne denk gelmemişti diye biliodum... Adet geciktirici kullanmıştım bilmeden bıraktım olmak için gelmedi ilk bıraktığım gün karnım ağrıdı sürekli bildiğin adet ağrısı ağrı kesici içtim daha kötüleşmeden diye arada akıntım oluyordu hep tamam oldum diyodum yok... hormonlarım bozuldu sandım ilaçtan meğer hamileymişimtabi sağlıklı bi gebelik olmadı...
inşallah canım yaa hepbirlikte :))İşte bak olmaz diyip sitrese girmiyorsun ya o zaman oluveriyor kafada bitiyor csnım kafada ama yine olacak bu kez sağ salim kucağına alacaksın inşallah tabi bu sitres ve bunalım halinden çıkman lazım evvela kuzu
Hee aferin sana gülelim ya hayat devam ediyor bu bebek odaklı yaşamayı bırakmadıkça işimiz zorlaşıyor canım koyver gitsin zamanı gelince sen gelme desende gelir yine oinşallah canım yaa hepbirlikte :))
ahhhh bir koyverebilsek ne guzel olucaktaHee aferin sana gülelim ya hayat devam ediyor bu bebek odaklı yaşamayı bırakmadıkça işimiz zorlaşıyor canım koyver gitsin zamanı gelince sen gelme desende gelir yine o
Canım attığım ovu testini gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?