- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.401
ben de 23 ünü bekliyorum ama adet olacağımdan emin gibiyim.. üst komşum 2 ay önce doğum yaptı sürekli bebiş sevme sesi geliyor adet hormonlarından çok duygusallaştım olmuyor diye... ne akıntı ne ağrı geçen ay gibi hiçbir belirtim yokSabır için dua ediyorum Allah hiçbirimize daha fazla aratmadan kavuştursun
Ay kuzu takma yaa geçende kaynanam eşime sormuş var mı bişey tabi art niyetli değil öyle konu konuyu açmış ona kızmadımda bizim bi komşu var dılarda el işareti yapıyor hamile misin diye hiç oralı olmadım çatlasın
Ben koyverdim gitti :)ahhhh bir koyverebilsek ne guzel olucakta
Vazife ediniyorlar olmadık şeyleri kendilerine işteayy banada fenalık geldi yemek yiyince çok göbeğim çıkar benim gören bebek mi var size ne demi yani olsa derim zaten benim derdim milleti geriyor hayret bişey..
Vazife ediniyorlar olmadık şeyleri kendilerine işte
Biliyorum canım ben iğne oldum zaten biliyorsun üç gün önce yaptım sabah hemde bişey içmeden yoktu bugün sıvı aldım o kadar beş dakika dolmadan çıktı işte böyle canımgördüm canım da böyle olunca negatif oluyor. ya iki çizgi aynı renk olacak yada bu testin tam tersi koyu taraf sağda silik taraf solda çok araştırdm..benim hep böyleydi bi gün tutturdum çift çizgiyi..
Oda olacaaaakk inşallah canım benimben hayatta sormam kimseye banane yani hamile kalsam da çeneleri kapansa
Merhaba canım o her zaman aynı olmaz ki amaMerhabalar herkese dilerim sevindirici haberi alanlar vardir.ben ovulasyon testi uyguluyorum 2 aydır.gecen ay 18.gun pozitifti 32.gun de adet gördüm.bu ay 20.gun pozitif oldu muhtemelen 34.gun hasta olcam.valla agrim basladi yuzumde sivilce de çıktı bu ayda bende gebelik oldugunu sanmıyorum.ilk gebeligimde hamile olduğum ay 1 sivilce bile çıkmamıştı yüzümde.
bu ay pek iyi değilim inşallah.. kafamı dağıtmaya çalışıyorum.. adet olunca geçer zaten hormonlardan her ay adet öncesi depresif mode.. idare edicem artık kendimi
stres yapmamaya çalışıyorum eskiden de adet öncesi sürekli ağlamaklı haberlere herşeye ağlardım... şimdi çoğunlukla kendime ağlıyorum :)) adet olunca bir rahatlama sonra işte bu ay rahatım olursa olur vs diyorum sonra adet öncesi yine hormon esiri ben :)))) amaan boşwer tatlım beni... seni kutlayalım bari başka birilerini... walla hamiş haberi okdukça içime ferahlık geliyor umut doğuyor :)
Kızlar hamileyim kan sonucum 104
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
erkekler ne kadar rahat yaaa butun gun isteler kafa daginik zaten aksamda yenekti tvydi uykuydu gene daginik bizz napalim butun gun bebek dusunuyoruz yaa olacak seymi bu yaaa
Amin canim darısı sana olsun inşallahMasallah canim hahirlisiyla kucagina alirsin insallah
Aha gözün aydın canım maşallahKızlar hamileyim kan sonucum 104
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
aynen cnm yaaa sikildim artik brz onlrda disunsunKuzu erkeklern kafadi biz gibi mi ki en cok istiyen de bile olmuyosa takmaz ki olsun olur elbet der.Onlar düz bakiyo herseye ama biz bayanlar.
Canim Alalh saglikli hayirli sekilde kucagina almayi nasio etsin insallahAmin canim darısı sana olsun inşallah
Ben adet oldum 14 nisanda canim hatta klomene bile basladim bu gun 3. Gunum cuma kontrolum var :) belki ocak annesi oluruzyok cnm yaaa bugun adet olmayi bekliyorum ben aksama kadar kesin olurum
ben henuz olmadim cnm yani hic kanamam gelmedi daha hafif kahverengi akintim var ama kan gelmediBen adet oldum 14 nisanda canim hatta klomene bile basladim bu gun 3. Gunum cuma kontrolum var :) belki ocak annesi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?