2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

amin canım Allah tez zamanda hepimizi sevindirsin..bende öyleyim psikoljim bu ara yine allak bullak..bi gün diyorum aman takmıyorum ertesi gün keşke olsa diyorum off.

ayy banada fenalık geldi yemek yiyince çok göbeğim çıkar benim gören bebek mi var size ne demi yani olsa derim zaten benim derdim milleti geriyor hayret bişey..

gördüm canım da böyle olunca negatif oluyor. ya iki çizgi aynı renk olacak yada bu testin tam tersi koyu taraf sağda silik taraf solda çok araştırdm..benim hep böyleydi bi gün tutturdum çift çizgiyi..
Biliyorum canım ben iğne oldum zaten biliyorsun üç gün önce yaptım sabah hemde bişey içmeden yoktu bugün sıvı aldım o kadar beş dakika dolmadan çıktı işte böyle canım

Merhaba canım o her zaman aynı olmaz ki ama

Kiz burcu ya duygularima tercuman oluyosun bacm.

erkekler ne kadar rahat yaaa butun gun isteler kafa daginik zaten aksamda yenekti tvydi uykuydu gene daginik bizz napalim butun gun bebek dusunuyoruz yaa olacak seymi bu yaaa

Kuzu erkeklern kafadi biz gibi mi ki en cok istiyen de bile olmuyosa takmaz ki olsun olur elbet der.Onlar düz bakiyo herseye ama biz bayanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…