- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.421
ayni bende senin gibi dusunuyroum cnm hatta bebegim olmazsa sevinecek insanlar var oyle dusunuyorum yaniben hayatta sormam kimseye banane yani hamile kalsam da çeneleri kapansa
cnmm hayirli olsun insaallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin allahimKızlar hamileyim kan sonucum 104
Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok canim erken degil bende klomen iciyorum persembe bitecek cuma gel dedi normal yaniKızlar regl oldumdoktorumu aradım 3. gün klomen e başla dedi. günde 2 tane ye çıkarttı. yarın başlayacağım. pazartesi gel dedi. ilaç zaten pazar günü bitecek pazartesi erken değil mi?
canım bunu gebelik testi gibi de kullanıyorlar adetten önce sen de bu ay çok belirti var canım hayırlısı yaa inşallah
Hımm tamam :)Ovulasyon testi cnm gebelik testi degil
Canım hayırlı olsun çok sevindim ya adetin kaç gün gecikmişti ve belirtilerin nelerdi :)Kızlar hamileyim kan sonucum 104
aynen cnm yaaa sikildim artik brz onlrda disunsun
Amin canim darısı sana olsun inşallah
Canlar sürpriz adet oldum.
olsun cnm birsey olmaz :)
Canım adet inene kadar var Adete yakın yapılan yumurtlama testlerinde kırmızı çizgi Adete kadar koy ulaşarak devam ederse gebe olduğunu öğrenen Forum'da arkadaşlar varYok aşkım ovu testi ya ben geçwnlerde sabah sıvı almadan yapmıştım gölgeydi yani iyice dikkat etmeden belli olmuyordu hiç var yok arası bişeydi o da dakikalarca bekledi de öyle gölgeleşti bugün sıvı aldığım halde beş dakika dolmadan belirdi anlayamadım ben bişey yne yumurtlama başlamış olamaz heralde ne oluyor bana yaa
Aynı fikirdeyim birçok belirtisi var inşallah sağlıkla gelmiştircanım bunu gebelik testi gibi de kullanıyorlar adetten önce sen de bu ay çok belirti var canım hayırlısı yaa inşallah
ben de 23 ünü bekliyorum ama adet olacağımdan emin gibiyim.. üst komşum 2 ay önce doğum yaptı sürekli bebiş sevme sesi geliyor adet hormonlarından çok duygusallaştım olmuyor diye... ne akıntı ne ağrı geçen ay gibi hiçbir belirtim yokSabır için dua ediyorum Allah hiçbirimize daha fazla aratmadan kavuştursun
Adetiniz ne zaman canimKızlar selam, dün doktorumun yanındaydım az miktarda su birikmesi olmuş bendebeta hcg 0.100 çıktı ama erken yapıldığını düşünüyor önümüzdeki hafta pazartesi tekrarlıyalım testi dedi
Hayırlısı olsun canım bu ay senin ayın olur inşallahKızlar regl oldumdoktorumu aradım 3. gün klomen e başla dedi. günde 2 tane ye çıkarttı. yarın başlayacağım. pazartesi gel dedi. ilaç zaten pazar günü bitecek pazartesi erken değil mi?
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin canımKızlar hamileyim kan sonucum 104
hayirli olsun insaallah kirmizilar geldi
aaa oldun mu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?