2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

İyi akşamlar Hanımlar Eşim bir haftalığına yok seminere gitti oglumla kaldık o yokken ben de aksamlari kendimi temizliğe verdim ama gelin görün ki hala adetim gelmedi o yokken adet olurum diye bekledim ama maalesef Kürtajdan sonraki 35 günüm bakalım ne zaman gelecek

Abla kurtajdan snra geckmesi normaldr heralde dimi

Neyse cann saolsn bacm üzülme lutfen.korunmazken ki bu gecikmeler hamileliğe hazirlik olurmus aslnda öyle duyuyorm ben ya.çünkü bnde de bi kere olmustu 4 gun falan geckme.ki normalde hic geckmem erken bile olurum
kismet cnm yaabtakmiyorum artik hayirlisi boylemis rabbim daha yazmamis demekki

Oğlanın ödevlerini kontrol ettim kendimi temizliğe verdim Her gün bir odayı Dip bucak temizlik camlarını siliyorum bu ay kadını almayayım kendim yapayım dedim koca yokken
Sen nasılsın canım

Iyi ettn abla kafa dagitiyo insan bnde bu ay olmas mayista temizlige baslayacagm zaten.kafa dagitirm yani insalah

İyi akşamlar herkese, nasılsınız kızlar. Çok giremiyorum bu ara. Malum benim bebek işi askıya alınınca.bi taraftan da merak ediyorum sizleri.. Listeye baktım 10kişi ol uş hamiş ler. İnşallah kısa zamanda daha da artar.topiğin adınıdeğiştirir doğuma hazırlanırız berabe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…