- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.441
Adetiniz ne zaman canimKızlar selam, dün doktorumun yanındaydım az miktarda su birikmesi olmuş bendebeta hcg 0.100 çıktı ama erken yapıldığını düşünüyor önümüzdeki hafta pazartesi tekrarlıyalım testi dedi
Önümüzdeki maçlara bakacağız canım hayırlısı olsunCanlar sürpriz adet oldum.
İnşallah gelecek aya canimhayirli olsun insaallah kirmizilar geldi :)
evet oldum cnm peceteye silince az bir kan geldi
Önümüzdeki maçlara bakacağız canım hayırlısı olsun
İyi akşamlar Hanımlar Eşim bir haftalığına yok seminere gitti oglumla kaldık o yokken ben de aksamlari kendimi temizliğe verdim ama gelin görün ki hala adetim gelmedi o yokken adet olurum diye bekledim ama maalesef Kürtajdan sonraki 35 günüm bakalım ne zaman gelecek
Oğlanın ödevlerini kontrol ettim kendimi temizliğe verdim Her gün bir odayı Dip bucak temizlik camlarını siliyorum bu ay kadını almayayım kendim yapayım dedim koca yokkenAbla sen naslsn
45 güne kadar normal Doktor 45 gün sonra olmazsa gel dediAbla kurtajdan snra geckmesi normaldr heralde dimi
gelecek ayda tatile gidicem ben tek basima o yuzden 2 ay yokum ben gebelikte yok kismet degilmis ne diyimİnşallah gelecek aya canim
Yasi ne tajiosun abla aman salla neker duyuyoruz Allah verince veriyo iste...45 güne kadar normal Doktor 45 gün sonra olmazsa gel dedi
Adet olma ile birlikte tekrar çalişmalara başlamak istiyorum Acelem Ondan Bir de yaş faktörü var tabii ki
kismet cnm yaabtakmiyorum artik hayirlisi boylemis rabbim daha yazmamis demekkiNeyse cann saolsn bacm üzülme lutfen.korunmazken ki bu gecikmeler hamileliğe hazirlik olurmus aslnda öyle duyuyorm ben ya.çünkü bnde de bi kere olmustu 4 gun falan geckme.ki normalde hic geckmem erken bile olurum
amannn yasi niye takiyorsun cnm boser yaa rabbim istedikten sinra yasin hicbir onemi yok45 güne kadar normal Doktor 45 gün sonra olmazsa gel dedi
Adet olma ile birlikte tekrar çalişmalara başlamak istiyorum Acelem Ondan Bir de yaş faktörü var tabii ki
kismet cnm yaabtakmiyorum artik hayirlisi boylemis rabbim daha yazmamis demekki
amin cnm insaallhOyle canm benm öyle Rabbm sanave herkes güç versn
45 güne kadar normal Doktor 45 gün sonra olmazsa gel dedi
Oğlanın ödevlerini kontrol ettim kendimi temizliğe verdim Her gün bir odayı Dip bucak temizlik camlarını siliyorum bu ay kadını almayayım kendim yapayım dedim koca yokken
Sen nasılsın canım
Geçer bugünlerde be canım napalım bizde mutlu haberler alırız elbet.. hayırlı olsunKiz burcu ya duygularima tercuman oluyosun bacm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?