- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.461
Canım gebelik testi değil ovu testi akıntım çoktu ya şüphe duydum acaba yeniden mi yumurtluyorum diye :) gebelik adet geçmeden yapmam kararlıyım
Bugünü saymazsak 7 gün canım ya pkoda varya 7.45 lh la test böyle olur mu ki gerçi olsa üç gün öncede böyle olurdu bilmiyorum yaCanım adet inene kadar var Adete yakın yapılan yumurtlama testlerinde kırmızı çizgi Adete kadar koy ulaşarak devam ederse gebe olduğunu öğrenen Forum'da arkadaşlar var
Hımm tamam cnm ben daha hic kullanmadım ovi testi :)Canım gebelik testi değil ovu testi akıntım çoktu ya şüphe duydum acaba yeniden mi yumurtluyorum diye :) gebelik adet geçmeden yapmam kararlıyım
Keşke gebeliktede bu şekilde görmek nasip olsa bizlere canım üç gün önce hiç yoktu bugün yaptım beş dakika dolmadan çıkıverdiHımm tamam cnm ben daha hic kullanmadım ovi testi :)
İyi akşamlar canım çok şükür sen nasılsınİyi akşamlar herkese, nasılsınız kızlar. Çok giremiyorum bu ara. Malum benim bebek işi askıya alınınca.bi taraftan da merak ediyorum sizleri.. Listeye baktım 10kişi ol uş hamiş ler. İnşallah kısa zamanda daha da artar.topiğin adınıdeğiştirir doğuma hazırlanırız berabe
İnşallah o günlerde gelicek cnm sabredicez hımmm hadi bakalım çalışmaya devam :)Keşke gebeliktede bu şekilde görmek nasip olsa bizlere canım üç gün önce hiç yoktu bugün yaptım beş dakika dolmadan çıkıverdi
:) bende çalışma yok uyuklamaktan fırsat bulamıyorum ki zaten inşallah canım yaİnşallah o günlerde gelicek cnm sabredicez hımmm hadi bakalım çalışmaya devam :)
Sen ne durumdasın canım iyi misin kasık ağrısı falan devam mıİnşallah o günlerde gelicek cnm sabredicez hımmm hadi bakalım çalışmaya devam :)
Hımm :)))canım.ya bendede dudagimda uçuk çıktı baktım belirtiymis çok belirti var ya valla herşey belirti bakalım görücez:)):) bende çalışma yok uyuklamaktan fırsat bulamıyorum ki zaten inşallah canım ya
Ara sıra batma oluyor sürekli olan bi agrım.yok cnm birde arada belime ağrı giriyor o kadarSen ne durumdasın canım iyi misin kasık ağrısı falan devam mı
Kasık ağrın devam ediyor mu hala canım uçuk belirti miymiş ben şimdi araştırmıyorum hiç inanki ama geçen ay biri vücudumu sivilce bastı tek belirtim oydu yazmıştı bi yerde okumuştumHımm :)))canım.ya bendede dudagimda uçuk çıktı baktım belirtiymis çok belirti var ya valla herşey belirti bakalım görücez:))
Ya bende de özellkle biraz yorulsam ağrı artıyor bide sızı var sağda ara ara dediğin gibi çivileniyormuş hissi geliyor iğnelenmek hafif kalır yani :)Ara sıra batma oluyor sürekli olan bi agrım.yok cnm birde arada belime ağrı giriyor o kadar
Ara sıra ağrı oluyor sürekli birşey değil cnm ne bilim merak edip baktım belirti gözüküyor :)))bakalım hayırlısı cnm ilk defa çıktı adete yakın uçuk bendeKasık ağrın devam ediyor mu hala canım uçuk belirti miymiş ben şimdi araştırmıyorum hiç inanki ama geçen ay biri vücudumu sivilce bastı tek belirtim oydu yazmıştı bi yerde okumuştum
Aynen cnm benim iğne vurulduktan sonra daha çıktı şimdi ara sıra oluyorYa bende de özellkle biraz yorulsam ağrı artıyor bide sızı var sağda ara ara dediğin gibi çivileniyormuş hissi geliyor iğnelenmek hafif kalır yani :)
İyi canım çok şükür.geçen ay seninle adet günlerimiz yakındı 2 gün vardı. Şimdi adet tarihi yine geldi. Sen ovulasyon mu yaptın. Yumurtlama şimdi miiİyi akşamlar canım çok şükür sen nasılsın
Evet ovu testi yaptım canım iğnemi 9.da oldum canım bugüne olmaması lazım üç gün önce yapmıştı yumurta çatladı mı diye hiç bişey yoktu bi kaç dakika bekledi gölge gibi bişey ancak çıktı bugün yaptım görünüyır bayağı bi anlamadım ki iğnenin etkisinden olabiliyor ama üç gün öncre niye çıkmadı o zaman bilemedim ya senin benden iki hçgün önce miydi canım inşallah olmayıZİyi canım çok şükür.geçen ay seninle adet günlerimiz yakındı 2 gün vardı. Şimdi adet tarihi yine geldi. Sen ovulasyon mu yaptın. Yumurtlama şimdi mii
Evet benim iğneden iki gün sonra başladıAynen cnm benim iğne vurulduktan sonra daha çıktı şimdi ara sıra oluyor
İnşallah vardır bebiş canımAra sıra ağrı oluyor sürekli birşey değil cnm ne bilim merak edip baktım belirti gözüküyor :)))bakalım hayırlısı cnm ilk defa çıktı adete yakın uçuk bende
Hayırlısıyla inşallah cnm yaİnşallah vardır bebiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?