2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Canım adet inene kadar var Adete yakın yapılan yumurtlama testlerinde kırmızı çizgi Adete kadar koy ulaşarak devam ederse gebe olduğunu öğrenen Forum'da arkadaşlar var
Bugünü saymazsak 7 gün canım ya pkoda varya 7.45 lh la test böyle olur mu ki gerçi olsa üç gün öncede böyle olurdu bilmiyorum ya

İyi akşamlar canım çok şükür sen nasılsın

Hımm :)))canım.ya bendede dudagimda uçuk çıktı baktım belirtiymis çok belirti var ya valla herşey belirti bakalım görücez:))
Kasık ağrın devam ediyor mu hala canım uçuk belirti miymiş ben şimdi araştırmıyorum hiç inanki ama geçen ay biri vücudumu sivilce bastı tek belirtim oydu yazmıştı bi yerde okumuştum

Kasık ağrın devam ediyor mu hala canım uçuk belirti miymiş ben şimdi araştırmıyorum hiç inanki ama geçen ay biri vücudumu sivilce bastı tek belirtim oydu yazmıştı bi yerde okumuştum
Ara sıra ağrı oluyor sürekli birşey değil cnm ne bilim merak edip baktım belirti gözüküyor :)))bakalım hayırlısı cnm ilk defa çıktı adete yakın uçuk bende

İyi canım çok şükür.geçen ay seninle adet günlerimiz yakındı 2 gün vardı. Şimdi adet tarihi yine geldi. Sen ovulasyon mu yaptın. Yumurtlama şimdi mii
Evet ovu testi yaptım canım iğnemi 9.da oldum canım bugüne olmaması lazım üç gün önce yapmıştı yumurta çatladı mı diye hiç bişey yoktu bi kaç dakika bekledi gölge gibi bişey ancak çıktı bugün yaptım görünüyır bayağı bi anlamadım ki iğnenin etkisinden olabiliyor ama üç gün öncre niye çıkmadı o zaman bilemedim ya senin benden iki hçgün önce miydi canım inşallah olmayıZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…