- 14 Ocak 2017
- 202
- 399
- 18
- 38
- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #11.481
İnşallah canim yaŞimdi herkes kendi vücut reaksiyonlarına göre ritüel çiziyor ona herkesin uymasını yada herkesin aynı şeyleri yaşamasını beklemek hata olur
Senin melek demek ki daha sonra duyuracak annesi
Aminnnn canım ya çok üzüldüm bende şuan rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahben de 23 ünü bekliyorum ama adet olacağımdan emin gibiyim.. üst komşum 2 ay önce doğum yaptı sürekli bebiş sevme sesi geliyor adet hormonlarından çok duygusallaştım olmuyor diye... ne akıntı ne ağrı geçen ay gibi hiçbir belirtim yokSabır için dua ediyorum Allah hiçbirimize daha fazla aratmadan kavuştursun
Rabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım önce sizin sağlığınız birliğiniz sonra bebişiniz rabbim büyük hiç belli olmazkızlar eşim gidiyor 3 ay yok bebek işi ağustosa kaldııı
Ay ablacım ya şu ovulasyon testin bana bir umut verdi inşallah bebiş varİnşallah vardır bebiş canım
amin canım eşimde diyor belki de olmuştur :) olmadıysa beklicemRabbim hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin canım önce sizin sağlığınız birliğiniz sonra bebişiniz rabbim büyük hiç belli olmaz
Aynen öyle valla belki de sadece sakin ol stres yapma senamin canım eşimde diyor belki de olmuştur :) olmadıysa beklicem
Aynen öyle valla belki de sadece sakin ol stres yapma sen
İnşallah canım benim inşallaaaaahhhhTamam canım
bat a 11 gün var inşallah ordayken güzel haberi veririm :)
Hadi inşallah canım umarım uzun bir süre gelmezYarın adet günüm kızlar inşallah olmam yaa
Inşallah canim bakalim olmazsa bardak cektirmenin bir yarari oluyor mu acaba biliyormusun canim ve ne zaman yapmak lazimHadi inşallah canım umarım uzun bir süre gelmez
Canım adetten sonra yapıyorlar sanırım ama ondan ziyade hacamat yaptırmanı öneririmInşallah canim bakalim olmazsa bardak cektirmenin bir yarari oluyor mu acaba biliyormusun canim ve ne zaman yapmak lazim
CANİM burda pek fazla kimseyi tanımıyorum kım yapar bilmiyorum bide korkuyorum ben ondan yaaCanım adetten sonra yapıyorlar sanırım ama ondan ziyade hacamat yaptırmanı öneririm
Haklısın canım nerdesin ki senCANİM burda pek fazla kimseyi tanımıyorum kım yapar bilmiyorum bide korkuyorum ben ondan yaa
Aşkım nerdeydin sen ya öyle mi dersin inşallah kuzu nasip hayırlısıAy ablacım ya şu ovulasyon testin bana bir umut verdi inşallah bebiş var
İnşallaah ablacım umarım ki dediğiniz gibidir pkodan kaynaklı lh yükselmiyordurAynı fikirdeyim birçok belirtisi var inşallah sağlıkla gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?